Новини фільмів про (2016)

31 січня 2020,  16:00 | Новини фільмів

Зірка фільму «1917» Джордж МакКей засновує свою божевільну банду в українському трейлері кримінальної драми «Правдива історія банди Келлі», де також знялися Рассел Кроу, Чарлі Ганнем, Ніколас Голт і Томасін МакКензі.

«Правдива історія банди Келлі» розповість про легендарного розбійника Неде Келлі (МакКей), якого деякі австралійці вважають місцевим Робіном Гудом і символом опору колоніальній владі, а інші — безжалісним вбивцею, який заслуговує бути повішеним. Разом зі своєю шаленою бандою він здійснював зухвалі пограбування банків і вбивав поліцейських. Фільм покаже як Нед та його банда в 1870-тих роках намагається втекти від поліції.

Режисером цієї біографічної драми виступає Джастін Курзель​, який зняв «Макбета» і «Кредо вбивці». Українська прем'єра фільму «Правдива історія банди Келлі» відбудеться 20 лютого.

1 грудня 2019,  00:15 | Новини фільмів

Режисер фільмів «Макбет» і «Кредо вбивці» Джастін Курзель представляє свою екранізацію роману Пітера Кері «Справжня історія ватаги Келлі».

Кримінальна драма «Справжня історія ватаги Келлі» буде слідувати за австралійським бандитом Недом Келлі та його бандою, поки вони намагаються втекти від правоохоронних органів в 1870-х роках. Роль Неда Келлі виконає Джордж МакКей, а також компанію йому в кадрі складуть Чарлі Ганнем, Рассел Кроу, Ніколас Голт, Ессі Девіс й Томасін МакКензі.

Світова прем'єра фільму Курзеля відбулася у вересні в рамках Кінофестивалю в Торонто, а в світовий прокат він вийде у січні 2020 року. Поки невідомо, чи покажуть цю божевільну історію в українських кінотеатрах.

16 червня 2016,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В первом видео, рассказывающем о съемках фантастического экшена «Кредо убийцы», вдохновленного одноименной компьютерной игрой, режиссер Джастин Курзель и исполнитель главной роли Майкл Фассбендер поведали об этой истории новые подробности.

Читати далі...
18 травня 2016,  15:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Кредо убийцы» Майкл Фассбендер заявил, что из экранизации данной компьютерной игры планируют сделать трилогию.

Читати далі...
28 грудня 2015,  13:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера был представлен первый кадр с Майклом Фассбендером в образе главного героя адаптации популярной игры «Кредо убийцы». И оказалось, что актер не играл в нее до получения роли.

Читати далі...
28 серпня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появилась первая фотография Майкла Фассбендера в образе главного героя из фильма «Кредо убийцы».

Приключенческий экшен режиссера Джастина Курзеля рассказывает о простом бармене, похищенном корпорацией Abstergo Industries, чтобы исследовать его древнюю кровную линию.

Именно в этом образе мы и видим звезду «Людей Икс: Дней минувшего будущего».

Персонаж Фассбендера был создан специально для кинокартины, которая не является пересказом существующих игр, а скорее вводит новых персонажей в тот же мир. Герой Фассбендера, Каллум Линч (а не Десмонд Майлз, как в игре), обнаруживает, что он является потомком секретного общества убийц, когда с помощью открытия генетической памяти он переживает приключения своего предка Агуилара в Испании 15 века. После добытия невероятного знания и навыков, он готовится противостоять рыцарям-тамплиерам в нашем времени. 

Вместе с Фассбендером в экшене сыграют Марион Котийяр, с которой они вместе снимались в «Макбете» Курзеля, Майкл Кеннет Уильямс и Ариана Лабед.

В широкий прокат «Кредо убийцы» выйдет 21 декабря 2016 года.

19 вересня 2014,  21:59 | Новини фільмів | Автор: BLADE

Як стало відомо, компанія 20-й Століття Фокс змінила дату виходу «Кредо вбивці» з 2015 на літо 2016 року. Згідно The Hollywood Reporter, екранізація ігрової франшизи була перенесена через проблеми з плануванням і не одноразовою переробкою сценарію.

Фільм заснований на популярній серії відео ігор, в якій головну роль виконає Майкл Фассбендер. З чуток, так само у фільмі може з'явитися Роберт Дауні мол. в ролі Леонардо да Вінчі.