Оновлення (2015)

24 березня 2015,  15:40 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Прем'єра третього дубльованого трейлера до фільму «Найдовша подорож» ексклюзивно на КиноФилмс!

Неймовірна історія про любов і силу людського духу, в основі якої лежить новий роман Ніколаса Спаркса («Щоденник пам'яті», «Ночі в Роданте», «Дорогий Джон», «Тиха гавань» та ін.)

У кінотеатрах України з 23 квітня (у Росії з 16 квітня).

19 березня 2015,  22:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм «Найдовша подорож» знято за мотивами роману-бестселера відомого письменника Ніколаса Спаркса («Щоденник пам'яті», «Дорогий Джон»). У центрі сюжету складні взаємини двох коханців - Люка, колишнього чемпіона з родео на биках, який прагне повернути собі колишню славу, і Софії, студентки коледжу, на яку чекає блискуча кар'єра в нью-йоркському художньому світі. Конфлікт інтересів та ідеалів стає справжнім випробуванням для їхньої любові. Життя Люка і Софії змінює раптове знайомство з Айрою: його спогади про роман з коханою дружиною, який тривав кілька десятиліть, глибоко вражають молодих людей. Зводячи разом два покоління і переплітаючи дві історії кохання, фільм «найдовша подорож» досліджує виклики і безмежні переваги довговічної любові.

В кінотеатрах України і Росії з 16 квітня.

2 березня 2015,  11:07 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Неймовірна історія про любов і силу людського духу, в основі якої лежить новий роман Ніколаса Спаркса («Щоденник пам'яті», «Ночі в Роданте», «Дорогий Джон», «Тиха гавань» та ін).

У кінотеатрах України з 9 квітня.