Новини про фільм (2015)

28 вересня 2023,  14:50 | Кастінг

Режисеру Меттью Вону так сподобалося працювати з Семюелом Л. Джексоном та Софією Бутеллою під час зйомок екшену «Кінгсман: Таємна служба», що він запросив їх у свій новий фільм про шпигунів «Аргайл» за участю Супермена.

Читати далі...
4 листопада 2022,  22:56 | Новини фільмів

Перший кадр шпигунського фільму «Аргайл» показує актора Генрі Кавілла, відомого за роллю Супермена, в обіймах популярної співачки Дуа Ліпи.

Читати далі...
29 січня 2021,  20:35 | Кастінг | Автор: Олена Стрельбицька

Стримінгова платформа Apple TV+ продовжує розширювати свої горизонти. Вона збирається зняти драматичний серіал «Lessons in Chemistry» за участю Брі Ларсон та кримінальний серіал «In With The Devil» з Тероном Еджертоном в головній ролі.

Читати далі...
1 липня 2020,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій український трейлер пригодницького бойовика «Кінгс Мен» закликає «стати свідками кривавої історії становлення легендарної шпигунської організації» і нагадує нам, що «людину формують манери».

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
21 березня 2020,  15:12 | Новини серіалів

На стримінговому сервісі Netflix вчора вийшов історичний міні-серіал «Гра родом з Англії», який написав творець «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз.

Читати далі...
26 грудня 2019,  16:01 | Новини серіалів

Зірка екшену «Кінгсман: Таємна служба» Софі Куксон опиняється в центрі секс-скандалу за участю британських політиків в яскравому трейлері міні-серіалу «Суд над Крістін Кілер» («The Trial of Christine Keeler»).

Біографічний міні-серіал, який написала володарка премії BAFTA Аманда Коу, буде свіжим поглядом на одну з найбільш скандальних британських історій ланцюг подій в 1960-х роках, який став відомим як Справа Проф'юмо. У її центрі опиняється 19-річна Крістін Кілер (Куксон), молода дівчина, яку могутній політичний істеблішмент, де домінували чоловіки, прагнув використати та змусити замовкнути, але яка відмовилася грати за їхніми правилами.

Разом з Куксон тут з'являться Джеймс Нортон, Бен Майлз та Еллі Бамбер. Прем'єра міні-серіалу «Суд над Крістін Кілер» відбудеться 29 грудня.

30 вересня 2019,  16:41 | Новини фільмів

Рейф Файнс, Гарріс Дікінсон, Джемма Артертон і Джимон Гонсу стають у витоків легендарної шпигунської організації Великої Британії в новому українському трейлері пригодницького бойовика «Кінгс Мен».

Новий фільм режисера Меттью Вона буде пріквелом хітових екшенів «Кінгсман: Таємна служба» і «Кінгсман: Золоте кільце», де замість Коліна Ферта і Терона Еджертона в центрі небезпечних подій опиняться Рейф Файнс та Гарріс Дікінсон. Бойовик перенесе нас на початок 20 століття, покаже Першу світову війну і зачепить тему створення зброї масового ураження, тому його другий трейлер трохи нагадує по духу першу «Диво-жінку».

В український прокат приквел «Кінгс Мен» прибуде 13 лютого 2020 року.

16 липня 2019,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка Поттеріани та Бондіани Рейф Файнс, на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Оскар», вербує нового агента в ряди Кінгсменів в українському тизер-трейлері пригодницького бойовика «Кінгс Мен».

«Kingsman» британська організація супершпигунів, яка діє на благо людства подалі від допитливих очей. Один з перших і найбільш талановитих оперативників в історії організації Конрад (зірка фантастики «Темні уми» Гарріс Дікінсон), молодий і нахабний син герцога Оксфордського. Як і більшість його друзів, він мріяв служити на благо Англії, але в результаті виявився втягнутим в таємний світ шпигунів і вбивць.

В український прокат фільм «Кінгс Мен», режисером якого виступає Метт'ю Вон, вийде 13 лютого 2020 року.

15 липня 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Рейф Файнс стає у витоків легендарної шпигунської організації в тизер-трейлері фільму «The King's Man», який своєю атмосферою нагадує «Шерлока Холмса» від Гая Річі.

Читати далі...
4 червня 2019,  14:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні української прем'єри музичного байопіку «Рокетмен» в Інтернеті з'явився його розширений фрагмент, який показує, як Елтон Джон записав свою знамениту пісню «Your Song».

Читати далі...
20 березня 2019,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка шпигунської франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон знову озвучить співаючу горилу Джонні в музичному мультфільмі «Співай! 2», який вийде у 2020 році.

Читати далі...
17 серпня 2017,  17:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Принцеса Тільда (Ханна Альстрем), яка прославилася пікантною пропозицією на адресу агента Еггсі (Терон Еджертон) в «Kingsman: Таємна служба», повернеться в сиквелі, що підтверджує новий ТБ-ролик. Більш того, Еггсі буде запрошений до її знатних батьків на шикарну звану вечерю. І на питання його високості про те, чим він займається, хлопець відповідає просто й майже правдиво — працює на кравців Kingsman.

Другий український трейлер шпигунського екшену Меттью Вона «Kingsman: Золоте кільце», який вийде в кіно у вересні, дивіться тут.

8 серпня 2017,  15:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному ТБ-ролику комедійного шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» англійські манери зустрічаються з південним шармом американців. Відео показує, як головний герой Еггсі (Терон Еджертон) знайомиться з батьками дівчини (імовірно тієї самої принцеси з першого фільму), а після відправляється в США в гості до агентів Statesman, яких грають Ченнінг Татум, Холлі Беррі, Педро Паскаль та Джефф Бріджес, і знову рятує світ пліч-о-пліч з Гаррі Хартом (Колін Ферт).

Другий український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», головну злочинницю якого втілює Джуліанна Мур, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться у вересні.