Новини фільмів про (2019)

6 грудня 2019,  01:44 | Новини фільмів

Кінокомпанія Amazon продовжує підкорювати світ великого кіно і на цей раз вона поділилася трейлером зворушливої драматичної комедії «Нульовий загін», в якій знялися лауреатки премії «Оскар» Еллісон Дженні та Віола Девіс.

Фільм режисерського дуету Bert & Bertie відправить глядача в провінційну Джорджію 1977 року і покаже пригоди дівчинки-бунтарки на ім'я Крістмас Флінт (МакКенна Грейс з блокбастера «Капітан Марвел»), яка живе удвох з батьком та мріє про подорожі відкритим космосом. Тому коли вона дізнається про конкурс талантів від NASA, то вирішує зібрати свою команду дівчаток-скаутів, щоб перемогти в ньому. Таким чином самотня Крістмас знаходить подруг на все життя.

Прем'єра «Нульового загону» онлайн відбудеться у січні. А поки що в українських кінотеатрах можна подивитися інший фільм від Amazon пригодницьку драму «Аеронавти» з Фелісіті Джонс і Едді Редмейном.

14 листопада 2019,  16:03 | Новини фільмів

Пригодницький байопік режисера Тома Гарпера «Аеронавти» обзавівся другим українським трейлером, який нагадує, що його прем'єра відбудеться 5 грудня.

В «Аеронавтах» лауреат премії «Оскар» Едді Редмейн і номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс втілюють вченого Джеймса Глейшера та відважного пілота Амелію Рен, які опиняються в центрі епічної боротьби за виживання, коли відправляються у подорож на повітряній кулі, щоб зробити важливі відкриття в області метеорології.

Компанію Редмейну та Джонс у кадрі складе зірка музичної кінострічки Денні Бойла «Вчора» Гімеш Патель. Він втілить колегу та друга Глейшера.

11 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери комедійного екшена «Погані хлопці назавжди», діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» і пригодницької кінострічки «Аеронавти», а також дебютні трейлери науково-фантастичного горора «Людина-невидимка» і нового піксарівського мультфільму «Душа».

Читати далі...
6 листопада 2019,  17:47 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Едді Редмейн і номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс відправляються в незабутню подорож у новому трейлері байопіку «Аеронавти».

Події пригодницької драми режисера Тома ГарпераГострі картузи», «Війна і мир»), яку надихнула реальна історія, починаються в Лондоні у 1862 році, де зустрічаються знаменитий учений-метеоролог Джеймс Глейшер (Редмейн) та відважний пілот повітряної кулі Амелія Рен (Джонс), яка була придумана для даного фільму. Разом вони вирішують виконати довгий переліт на повітряній кулі, щоб зробити метеорологічні відкриття, але потрапляють у страшний шторм.

Дивіться також український трейлер байопіка «Аеронавти». У кіно з 5 грудня.

5 жовтня 2019,  23:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні Інтернет підірвали трейлери супергеройського екшену від DC «Хижі пташки», науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум», шпигунського приквела «Кінгс Мен», мультфільмів «Крижане серце 2» і «Шпигуни під прикриттям» та екшену Майкла Бея «6 Underground», в якому запалює Раян Рейнольдс.

Читати далі...
3 жовтня 2019,  18:03 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер епічного байопіку «Аеронавти», який возз'єднає на великому екрані зірок оскароносного фільму «Стівен Хокінг. Теорія всього» Едді Редмейна та Фелісіті Джонс.

Біографічний фільм режисера Тома Гарпера, який працював над знаменитим серіалом «Гострі картузи», відправить глядача в другу половину 19 століття і познайомить з двома першовідкривачами: реальним вченим-метеорологом Джеймсом Глейшером (Редмейн) і відважним пілотом Амелією Рен (Джонс), яка є вигаданим персонажем. Разом вони відправляються в наповнену випробуваннями подорож на повітряній кулі, щоб зробити відкриття в області метеорології, але потрапляють у жахливий шторм.

В український прокат «Аеронавти», де також знявся зірка музичної мелодрами Денні Бойла «Вчора» Гімеш Патель, прилетять 5 грудня.

29 серпня 2019,  19:27 | Новини фільмів

Едді Редмейн та Фелісіті Джонс, які вже грали разом в байопіку «Стівен Гокінг. Теорія всього», вирушають у небезпечний політ на повітряній кулі в трейлері нового біографічного фільму «Аеронавти».

В «Аеронавтах» Редмейн і Джонс перевтіляться у вченого Джеймса Глейшера та пілота Амелію Рен, які у другій половині 19 століття відправляються в політ на повітряній кулі, щоб зробити відкриття в області метеорології та злетіти вище, ніж коли-небудь літала людина. Але незабаром вони потрапляють в шторм і опиняються в центрі епічної боротьби за виживання.

Прем'єра фільму Тома ГарпераГострі картузи», «Війна і мир») відбудеться наступного тижня в рамках кінофестивалю в Торонто, а в світовий прокат він вийде у листопаді. Дата української прем'єри «Аеронавтів» поки не повідомляється.

17 травня 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки оскароносного фільму «Стівен Хокінг. Теорія всього» Едді Редмейн та Фелісіті Джонс знову зіграють разом у пригодницькому байопіку «Аеронавти».

Читати далі...