Новини зірок з (2020)

31 липня 2020,  01:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року актриса Джерні Смоллетт підкорила глядачів і критиків в образі крутої супергероїні з убивчим голосом Чорної канарки в екшені «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн», заснованому на коміксах DC. І вона сподівається, що ще повернеться в цьому образі на великий екран.

Читати далі...
5 травня 2020,  19:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаючи, що в тяжкі часи, як зараз, у людей загострюється депресія і можуть з'явитися суїцидальні думки, режисер супергеройського фільму «Загін самогубців» Девід Ейр поділився в соцмережах словами підтримки.

Читати далі...
6 березня 2020,  18:39 | Новини зірок

Ми звикли бачити зірку екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» Марго Роббі з битою чи молотком в руках, а в новому рекламному ролику аромату Gabrielle Essence від Chanel вона постає в ангельському образі.

Відео, створене в білих і бежевих тонах, показує Роббі в білій сукні з ніжним макіяжем та зібраним за потилиці волоссям. Актриса танцює на платформі під хіт Бейонсе «Halo», поки знизу на неї дме повітря, змушуючи вбрання розвиватися в химерних повітряних формах. Режисером даного ролика виступив Нік Найт, який зняв знаменитий кліп Леді Гаги «Born This Way».

Ви також можете застати Роббі в кінотеатрах в біографічній драмі «Сенсація», за гру в якій вона була номінована на «Оскар».