Новини про мультфільм (1989)

18 лютого 2023,  19:40 | Новини фільмів

На честь свого 100-річчя кіностудія Disney поділилася новим промо-відео свого очікуваного рімейку в жанрі live-action «Русалонька» режисера Роба Маршалла, який розповість історію знаменитої русалоньки Аріель.

Читати далі...
19 вересня 2022,  09:15 | Новини фільмів

Тизер музичного фільму-фентезі «Русалонька» представляє перший погляд на акторку та співачку Голлі Бейлі, яка зіграє нову версію відомої русалоньки Аріель. У тизері вона співає фрагмент відомої пісні «Part of Your World».

Читати далі...
24 березня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник Bosslogic показав, що Голлі Бейлі буде виглядати дуже мило й чарівно в образі рудоволосої Аріель в діснеївському фільмі «Русалонька».

Читати далі...
18 листопада 2019,  19:07 | Новини зірок

Зірка майбутнього діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Крістен Белл відвідала «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де разом з його ведучим виконала епічний меш-ап знаменитих пісень від Disney.

Новий дует Крістен Белл і Джиммі Феллон заспівав у студії шоу такі хіти з фільмів та мультфільмів Disney, як «A Whole New World», «Beauty and the Beast», «When You Wish Upon a Star», «Under the Sea», «The Bare Necessities», «Can You Feel the Love Tonight» і «Supercalifragilisticexpialidocious». А наприкінці Феллон емоційно проспівав «Into the Unknown» з «Крижаного серця 2», після чого Белл виконала «Let It Go» з першої частини пригод Ельзи і Анни.

Ви вже можете придбати квитки на «Крижане серце 2» на нашому сайті. У широкий український прокат мультфільм виходить у четвер, 21 листопада.

6 липня 2019,  02:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З неї вистачить порожніх обіцянок. Вийшов новий промо-ролик діснеївського фентезі «Спадкоємці 3», в якому лиходійка Ума озвучує глядачам свій підступний план.

Ума (Чайна Енн МакКлейн) є донькою відомої морської відьми Урсули з «Русалоньки» і головним ворогом Мел (Дав Камерон) та її друзів. У промо Ума розповідає, що «за бар'єром лежить величезна магія», і жителі Аурадона забрали її собі. Мел обіцяла їй та іншим вигнанцям свободу, але Умі «набридло чекати дня, який не настане». Вона обіцяє, що Острів Втрачених піднесеться, бар'єр буде зруйнований, а світ Мел стане їхнім світом.

Дивіться також трейлер фентезі «Спадкоємці 3», чия прем'єра відбудеться 2 серпня.

3 липня 2019,  00:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми поки не знаємо, хто зіграє головну роль в діснеївському рімейку мультфільму «Русалонька», але його головною лиходійкою може стати номінантка на премію «Оскар» Мелісса МакКарті.

Читати далі...