Новини про фільм (2018)

4 липня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Кеті Кін» порівнювали з сучасним «Сексом у великому місті», але це не зупинило канал The CW від його закриття. І на честь цієї сумної події, зірка серіалу Люсі Гейл записала для шанувальників особливе відео.

Читати далі...
7 лютого 2020,  16:01 | Новини фільмів

А про що фантазуєте ви? Зірка серіалу «Милі ошуканки» і горора «Правда або дія» Люсі Гейл бореться за виживання на таємничому острові в фінальному трейлері фільму жахів «Острів фантазій».

Горор-трилер Джеффа Водлоу «Острів фантазій», який засновано на однойменному серіалі 1970-х, відправить групу людей на загадковий острів, де збуваються найзаповітніші мрії. Спочатку гості вважають це грою, розвагою, але незабаром розуміють, що їхні мрії дійсно здійснюються, причому найстрашнішим чином. Чи зможуть вони вибратися з цього «райського курорту» живими?

Разом з Гейл на острові опиняться актори Майкл Пенья, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен. В український прокат «Острів фантазій» вийде вже наступного тижня, 13 лютого.

28 січня 2020,  00:39 | Новини фільмів

У кожного є свої потаємні фантазії. І новий трейлер фільму жахів «Острів фантазій» показує, що часом краще не бажати їхнього здійснення.

Нова кінокартина режисера горора «Правда або дія» Джеффа Водлоу, натхненна хітовим серіалом 1970-х «Острів фантазій», показує, як Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен потрапляють на розкішний курорт Майкла Пеньї, де всі їхні заповітні бажання можуть стати реальністю. Гості вважають, що все це просто реалістичні голограми, але незабаром розуміють, що на острові відбуваються жахливі речі, і тепер їм доведеться битися, щоб не стати обідом для монстрів.

Відправитися на «Острів фантазій» разом з Гейл та іншими ви зможете з 13 лютого. У той же день відбудуться прем'єри таких очікуваних фільмів, як «Сенсація», «Їжак Сонік», «Так близько до горизонту» і «Кінгс Мен».

17 квітня 2019,  18:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Спайк Лі обрав на головні ролі в своїй новій драмі «Син Півдня» зірку серіалу «Милі ошуканки» Люсі Гейл та Лукаса Тілла з супергеройської франшизи «Люди Ікс».

Читати далі...
15 квітня 2018,  03:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий фрагмент фільму жахів «Правда або дія», в якому герої повинні слідувати правилам однойменної гри, якщо вони хочуть залишитися в живих.

Відео показує сварку між головною героїнею Олівією (Люсі Хейл) та її подругою Маркі (Вайолетт Бін), які почали грати в демонічну гру «Правда або дія», не знаючи, що на кону їхнє життя. Маркі вибирає дію, і їй на телефон приходить повідомлення, що вона повинна зламати Олівії руку. Дівчина відмовляється це робити, не вірячи, що це може призвести до її смерті, але Олівія каже, що не можна порушувати правила і дає їй в руки молоток, закликаючи виконати цю дію.

В український прокат горор Джеффа Водлоу вийшов 12 квітня. Купуйте квитки на сеанси «Правда або дія» на нашому сайті.

21 березня 2018,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик фільму жахів «Правда або дія» від творців трилерів «Пастка» і «Щасливий день смерті».

Люсі Хейл, Тайлер Позі, Вайолетт Бін і Нолан Джерард Фанк втілюють друзів, які на канікулах вирішують зіграти в гру «Правда або дія», не підозрюючи, що разом з ними будуть бавитися темні сили. Як тільки хтось із компанії відмовляється виконувати чергову дію, що стають все більш божевільними й небезпечними, він помирає жахливою смертю. Чи зможе хтось вижити в цій фатальній грі?

Півсотні кадрів «Правда або дія» ви знайдете в галереї фільму. У кіно горор Джеффа Уодлоу вийде 12 квітня.

11 березня 2018,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі українські трейлери до очікуваних картин «Дедпул 2», «Мері Поппінс повертається» і «Грінч — викрадач Різдва», а також нові трейлери майбутніх сезонів серіалів «Легіон», «Люк Кейдж» і «Картковий будиночок».

Читати далі...
6 березня 2018,  16:03 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму жахів «Правда або дія» з Люсі Гейл та Тайлером Поузі у головних ролях.

Творці моторошних і шокуючих трилерів «Спліт» та «Щасливий день смерті» запрошують у гру. Невинна забава «Правда або дія» перетворюється в жорстокі перегони зі смертю, коли у процес втручається потойбічна сила. Переможе той, хто виживе…

В кінотеатрах України з 12 квітня.

7 січня 2018,  02:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В перший тиждень нового року вийшли ретроспективний трейлер блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українські трейлери до фільмів «Слендермен», «Злодії» і «Ейфорія» і новий трейлер «П'ятдесят відтінків волі».

Читати далі...
4 січня 2018,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер фільму жахів «Правда чи бажання» («Truth or Dare») із зіркою «Милих ошуканок» Люсі Хейл в головній ролі.

Картина покаже, як безневинна гра «Правда чи бажання» в колі друзів перетворюється на гру не на життя, а на смерть, коли хтось чи щось починає карати кожного, хто збреше або відмовиться виконувати бажання. Компанію Хейл тут складуть Тайлер ПозіПеревертень»), Вайолетт БінФлеш»), Лендон ЛібуаронМежа») і Нолан Джерард ФанкЛузери»).

У світовий прокат фільм Джеффа ВодлоуПипец», «Мотель Бейтсів») вийде 27 квітня.