Новини фільмів про (2019)

1 лютого 2020,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. Animation оголосила дату виходу свого сімейного фільму з елементами анімації «Том і Джеррі», в якому зіграє зірка оскароносного фільму «Хранитель часу» Хлоя Грейс Морец.

Читати далі...
9 липня 2019,  22:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В джунглях краще нічого не чіпати. Ізабела Монер вирушає на пошуки стародавнього золотого міста в новому дубльованому трейлері пригодницького фільму для будь-якого віку «Дора і Загублене місто».

Юна мандрівниця Дора (Монер) прожила все своє життя в джунглях разом зі своїми батьками-дослідниками (Єва Лонгорія і Майкл Пенья), але ніщо не могло підготувати дівчину до головного випробування в її житті — старшої школи. Але незабаром Дорі доведеться повернутися в рідні джунглі в компанії свого найкращого друга мавпочки Бутса (Денні Трехо), шокованих однокласників і дивного чоловіка на ім'я Алехандро Гутьєррес (Еухеніо Дербес), щоб врятувати своїх батьків і відкрити таємницю Загубленого міста.

В українські кінотеатри фільм «Дора і Загублене місто», який зняв режисер Джеймс БобінМаппети», «Аліса в Задзеркаллі»), прибуде 15 серпня.

14 червня 2019,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Трансформери: Останній лицар» Ізабела Монер стає відомою шукачкою пригод в дебютному ТБ-ролику сімейного фільму «Дора і Загублене місто».

Ґрунтуючись на популярному мультсеріалі «Даша-мандрівниця», пригодницька стрічка Джеймса Бобіна покаже, як дівчинка з джунглів Дора (Ізабела Монер) відправляється в старшу школу, поки її батьки (Майкл Пенья та Єва Лонгорія) займаються пошуками стародавнього міста. Під час шкільної екскурсії бандити викрадають Дору та її однокласників, і тепер їм доведеться зібрати свою волю в кулак, щоб вижити в небезпечних джунглях.

Дивіться також український трейлер фільму «Дора і Загублене місто», який прибуде в кінотеатри 15 серпня.

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
24 березня 2019,  16:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приготуйтеся звільнити свою дику сторону. Кіностудія Paramount Pictures поділилася широкоформатним трейлером свого пригодницького фільму для всієї родини «Дора і Загублене місто».

Юна мандрівниця Дора (Ізабела Монер з фантастики «Трансформери: Останній лицар»), також відома в перекладі як Даша з мультсеріалу «Даша-мандрівниця», прожила все своє життя в джунглях разом з батьками (Єва Лонгорія і Майкл Пенья), але ніщо не могло підготувати дівчину до її найбільшої пригоди старшої школи. Але незабаром Дорі доведеться повернутися в рідні джунглі разом зі своїм найкращим другом мавпочкою Бутсом (Денні Трехо), двоюрідним братом Дієго (Джеффрі Волберг), дивною людиною з джунглів Алехандро Гутьєрресом (Еухеніо Дербес) і групою однокласників, щоб врятувати своїх батьків і відкрити таємницю Загубленого золотого міста.

Світова прем'єра нового фільму Джеймса Бобіна відбудеться у серпні. Чекаємо на оголошення дати української прем'єри.

5 жовтня 2018,  22:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастики «Трансформери: Останній лицар» Ізабела Монер постає в образі відомої героїні мультсеріалу на першому кадрі фільму «Даша-мандрівниця».

Читати далі...