Новини про фільм (2014)

2 березня 2020,  18:21 | Новини фільмів

Ви готові відправитися в казкову подорож до «Таємничого саду»? Тоді швидше дивіться новий український трейлер сімейного фентезі режисера Марка Мандена, заснованого на знаменитому романі Френсіс Годжсон Бернетт.

Нова фентезійна пригода від продюсера хітових франшиз «Гаррі Поттер» і «Паддінгтон» Девіда Геймана розповість про 10-річну дівчинку-сироту Мері Леннокс (Діксі Егерікс), яку після смерті батьків через спалах холери в Індії відправляють до суворого дядька Арчібальда Крейвена (лауреат премії «Оскар» Колін Ферт) в його похмурий маєток Місселтвейт, що розташовується в глибині Йоркширських боліт. Там вона заводить дружбу зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), і одного разу вони разом відправляються в чарівний сад, який Мері знаходить за високим муром недалеко від маєтку.

У фільмі Мандена також зіграє номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс. Українська прем'єра фентезі «Таємничий сад» очікується 7 травня. В той же день в український прокат вийде спортивна драма з Беном Аффлеком «Поза грою».

18 лютого 2020,  17:17 | Новини фільмів

Кінокомпанія StudioCanal поділилася офіційним трейлером пригодницького фентезі «Таємничий сад», у створенні якого бере участь продюсер «Гаррі Поттера» і «Паддінгтона» Девід Гейман.

«Таємничий сад» буде новою екранізацією бестселера британської письменниці Френсіс Годжсон Бернетт, який слідує за пригодами дівчинки-сироти Мері Леннокс (Діксі Егерікс). Після смерті батьків її відправляють жити до суворого дядька Арчібальда Крейвена (лауреат премії «Оскар» Колін Ферт) в його похмурий маєток Місселтвейт у глибині Йоркширських боліт. Там вона заводить дружбу зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), і, щоб підняти йому настрій, вирішує показати йому чарівний сад, що ховається за високим муром.

Українська прем'єра фільму «Таємничий сад», де також з'явиться номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс, очікується 7 травня.

10 жовтня 2019,  01:52 | Новини фільмів

Дивимося чарівний український тизер-трейлер британського сімейного фентезі «Таємничий сад», в якому зіграли лауреат премії «Оскар» Колін Ферт і номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс.

Нова адаптація бестселера Френсіс Годжсон Бернетт, над якою працює продюсер «Гаррі Поттера» і «Паддінгтона» Девід Гейман, покаже захоплюючі пригоди дівчинки-сироти Мері Леннокс (Діксі Егерікс), яка після смерті батьків відправляється до свого суворого дядька Арчібальда Крейвена (Ферт) в його віддалений і похмурий маєток Місселтвейт в глибині Йоркширських боліт. І одного разу ця допитлива дівчинка знаходить на його території таємний прохід, за яким ховається чарівний сад.

Точна дата української прем'єри фільму «Таємничий сад», який зняв режисер Марк Манден, поки не повідомляється, але вона відбудеться навесні 2020 року.

23 вересня 2019,  01:18 | Новини фільмів

Продюсер популярних казкових франшиз «Гаррі Поттер» та «Паддінгтон» Девід Гейман готує нову екранізацію знаменитого бестселера Френсіс Годжсон Бернетт «Таємничий сад», чий тизер-трейлер дивіться нижче.

Фентезі «Таємничий сад» («The Secret Garden») розповість історію 10-річної дівчинки Мері Леннокс (Діксі Егерікс), яка народилася в Індії у багатих британських батьків. Коли вони помирають від хвороби, її відправляють назад до Англії до дядька Арчібальда Крейвена (Колін Ферт) в його віддалений маєток, що розташувався в глибині Йоркширських боліт. Там Мері починає розкривати багато сімейних таємниць, особливо після зустрічі зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), якого замикають в одному крилі будинку. Разом ці дві поранені дитини зцілюють одне одного, знаходячи дивовижний секретний сад, загублений на території маєтку Міссельтвейт.

Світова прем'єра сімейної пригоди «Таємничий сад», де також зіграє Джулі Волтерс (вона ж місіс Візлі з Поттеріани), відбудеться у квітні 2020 року.

Рецензія на фільм «Пригоди Паддінгтона 2»
Повернення всіма улюбленого ведмедика
12 січня 2018,  14:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В кінці 2014 року милий ведмедик на ім'я Паддінгтон підкорив серця дітей і дорослих по всьому світу, тому продовження його пригод в столиці туманного Альбіону не змусило себе довго чекати. За ці три роки Паддінгтон повністю адаптувався до життя з сімейством Браунів і став незамінним жителем їхньої вулиці, але раптом його звинувачують у пограбуванні, якого він, зрозуміло, не здійснював, і з цього моменту він вирушає в одіссею в дусі Веса Андерсона.

Читати далі...
30 березня 2015,  15:41 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера известный британский журнал о кино Empire провел свою ежегодную церемонию награждения Empire Awards 2015. И некоторые из ее победителей смогут порадовать тех, кто остался не вполне доволен оскаровским наградным сезоном.

Лучшим фильмом года признали «Интерстеллар», а его режиссер Кристофер Нолан победил еще в двух категориях: Лучший режиссер и Вдохновение Empire. Последнюю награду Нолан получил за «карьеру из девяти фильмов, наполненными захватывающими визуальными эффектами и впечатляющим повествованием». В своем Твиттере журнал также пошутил о том, что победителю в категории Лучший режиссер «предрекает великие свершения этому молодому человеку».

Empire Awards оказались одними из немногих, кто по достоинству оценили игру Энди Серкиса в «Планете обезьян: Революция», ведь большинство наград пока не желает признавать актеров, создающих своих персонажей с помощью технологии захвата движения, на том же уровне, что и обычных.

Наконец-то, и звезда «Исчезнувшей» Розамунд Пайк стала Лучшей актрисой, ведь несмотря на огромную любовь зрителей к ее образу Удивительной Эми, более официозные церемонии награждения так и не воздали ей должное.

Читати далі...
23 січня 2015,  03:31 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Сьогодні другий день українського прокату сімейного блокбастера від продюсера Гаррі Поттера «Пригоди Паддінгтона». Тим часом світові збори знаменитого ведмедя ставлять нові рекорди і вже перевищили 150 мільйонів доларів.

Станом на 11 січня 2015 світові касові збори сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона» склали $122 183 872 (за даними порталу Box Office Mojo). Таким чином, картина, в основу якої лягла серія бестселерів письменника Майкла Бонда про пригоди ведмежати з Дрімучого Перу в Лондоні, стала найкасовішим британським фільмом для сімейного перегляду, що не був створеним в копродукції з США, за всю історію світового прокату.

На сьогодні, 22 січня, з урахуванням зборів в США (старт 16 січня), світовий Box office «Пригод Паддінгтона» становить $153 млн.

Ведмежа, що приїхав до Лондона з Дрімучого Перу прагне знайти в британській столиці новий будинок і стати справжнім англійським джентльменом. У цьому сміливому і заповзятливому мандрівникові вирішує допомогти сімейство Браунів, яке виявило маленького мандрівника на Паддінгтонскому вокзалі. Голосом Паддінгтона в Україні став відомий шоумен, лідер Студії "Квартал 95" - Володимир Зеленський!

2 допрем'єрних показу, 16 і 17 січня, в Україні відвідали понад 1000 глядачів! Прогноз кількості глядачів першого вікенду становить близько 50 000 чоловік.

Купити квитки на фільм «Пригоди Паддінгтона» можна на нашому сайті.

Фотографії з світової прем'єри фільму «Пригоди Паддінгтона»:

Рецензія на фільм «Пригоди Паддінгтона»
Маленький медведь ищет семью
19 січня 2015,  14:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Где-то далеко в лесах Перу живут очень необычные медведи, которые научились говорить и делать вкусное варенье. И вот один из них вынужден покинуть родные места и отправиться в чужой Лондон, чтобы найти семью. Но даже самому воспитанному маленькому медведю отнюдь не так легко привыкнуть к жизни с людьми, как, впрочем, и им свыкнуться со всеми его случайными выходками.

Медвежонок Паддингтон был создан писателем Майклом Бондом более полвека назад и с тех пор стал неотъемлемой частью британской культуры. Он не раз появлялся в анимационных экранизациях, но, наконец-то, его рискнули воплотить на большом экране в игровом фильме. У руля этой кинокартины стал Пол Кинг, снявший практически все серии известного ситкома «Майти Буш», поэтому за чувство юмора «Приключений Паддингтона» переживать не стоит.

Сам же главный герой покоряет с первых минут появления на экране, а когда он попадает в заветный Лондон, то ему и сочувствуешь, и умиляешься, и много раз смеешься над его действиями, которые частенько выводят из себя мистера Брауна, главу семьи, которая решила помочь одинокому медведю. Но как же он от всего сердца старается стать достойным членом своей новой семьи! Аниматоры и создатели спецэффектов сотворили на экране невероятно человечного медведя, способного не раз удивить и напомнить, насколько важно каждому (и человеку, и медведю) из нас иметь настоящую семью, которая будет стоять за тебя горой. Голосом Паддингтона в оригинале стал актер Бен Уишоу, а в украинском дубляже его озвучил Владимир Зеленский, слушать которого одно удовольствие.

 

Компанию Паддингтону в фильме составили отличные британские актеры, которых поклонники кинематографа и телевидения Великобритании будут рады увидеть вместе в одних сценах. Мистера и миссис Браун сыграли замечательные Хью Бонневилль и Салли Хокинс. Неординарная из них получилась супружеская пара. Джули Уолтерс не побоялась состариться ради роли миссис Берд, но сохранила весь свой запал. Да и Питер Капальди знатно позабавил изображением такого милого и застенчивого мистера Кьюрри. Николь Кидман же в своем злодейском образе напоминает здесь смесь Круэллы Де Виль с Ларой Крофт и обеспечивает необходимую для такой комедийной истории долю драмы, ведь что еще может надежнее объединить семью, как не борьба с неуравновешенной леди?

Кинокартина отправляет зрителя в незабываемое путешествие с медведем, показывая Лондон совсем не таким, каким мы привыкли его видеть на большом экране. Тут мы воспринимаем этот город будто глазами приехавшего из джунглей медведя: необычным, красочным и даже немного сказочным. Лондон Паддингтона показывает, что чудеса случаются, что хорошие люди приходят на помощь и что окружающий мир не такой скучный, каким мы привыкли его воспринимать. И хорошо, что Пол Кинг решил не ограничиваться книжными приключениями маленького медведя, ведь таким образом появилось предостаточно забавных эпизодов, как тот потрясающий момент в дымоходе в духе одного очень известного шпионского боевика.

И я не помню, когда в последний раз зал столько раз хлопал от восторга и хохотал во весь голос, как при просмотре «Приключений Паддингтона». У Пола Кинга получилась замечательная, душевная семейная комедия с большим сердцем и распрекраснейшим медведем, который должен быть у каждой семьи. Возможно, тогда мы бы все стали хоть чуточку добрее и счастливее.

Если когда-то увидите грустного медведя, сидящего на чемодане на вокзальной станции, а у него не шее заметите бирку с надписью «Присмотрите за ним», не проходите мимо. Он наверняка изменит вашу жизнь.

 

P.S. И не забывайте периодически устраивать себе День варенья.

10 січня 2015,  19:19 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Стивен Фрай и Сэм Клафлин объявили номинантов на премию Британской академии кино и телевизионных искусств, которые были выбраны среди лучших фильмов ушедшего года.

Лидером по количеству номинаций оказался «Отель «Гранд Будапешт», его номинировали целых 11 раз, в том числе за Лучший фильм, режиссера, мужскую роль и оригинальный сценарий.

Второе место с 10 номинациями каждый разделили фильмы «Бёрдмэн» и «Вселенная Стивена Хокинга». «Игра в имитацию» получила 9 номинаций. Кстати, когда называли имя Бенедикта Камбербэтча, Стивен Фрай шутливо воскликнул: «О, нет!»

Фрай также будет ведущим церемонии награждения, уже в десятый раз.

Читати далі...
18 грудня 2014,  19:28 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

В основі сюжету першої частини масштабної кінофраншизи лежить всесвітньо відома серія дитячих книг письменника Майкла Бонда, виданих на 40 мовах тиражем більше 35 мільйонів екземплярів. Приїхавший до Лондона з Дрімучого Перу ведмежа прагне знайти в британській столиці новий будинок і стати справжнім англійським джентльменом. У цьому сміливому і заповзятливому мандрівникові вирішує допомогти сімейство Браунів, яка виявила маленького мандрівника на Паддінгтонскому вокзалі.

У кінотеатрах України і Росії з 22 січня 2015 року.

21 липня 2014,  14:59 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ведмежа, що приїхав до Лондона з Дрімучого Перу прагне знайти в британській столиці новий будинок і стати справжнім англійським джентльменом. У цьому сміливому і заповзятливому мандрівникові вирішує допомогти сімейство Браунов, яка виявила маленького блукача на Паддінгтонському вокзалі.

В основі сюжету першої частини нової масштабної кінофраншизи - всесвітньо відома серія дитячих книг письменника Майкла Бонда, виданих на 40 мовах тиражем більше 35 мільйонів екземплярів.

У кінотеатрах України з 22 січня 2015 року.

22 березня 2014,  01:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ведмедик, що приїхав до Лондона з Дрімучого Перу прагне знайти в британській столиці новий будинок і стати справжнім англійським джентльменом. У цьому сміливому і заповзятливому мандрівникові вирішує допомогти сімейство Браунів, яке знайшло маленького блукача на Паддінгтонському вокзалі.

У кінотеатрах України і Росії з 11 грудня.