Оновлення (2015)

19 березня 2015,  17:42 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Etihad Airways, національна авіакомпанія Арабських Еміратів, та студія Universal Pictures презентували новий боїнг класу люкс Fast & Furious 777. Презентація відбулася 18 березня у Міжнародному аеропорті Лос-Анджелесу (LAX). Актор/продюсер Він Дізель зустрів рейс Etihad Airways Flight 171, що прибув з Абу-Дабі на світову прем’єру стрічки «Форсаж 7». Фільм вийде в український прокат разом із світовим релізом, 2 квітня 2015 року.

Створений на честь відомої франшизи, боїнг Fast & Furious 777 літатиме маршрутом Абу-Дабі – Лос-Анджелес, який компанія Etihad Airways відкрила у червні 2014 року. Авіалінії Etihad Airways є також спонсором світової прем’єри фільму «Форсаж 7», що відбудеться у Лос-Анджелесі 1 квітня. 

Об’єднані Арабські Емірати стали однією з основних локацій зйомок «Форсажу 7», збагативши фільм розкішними краєвидами пустель та вражаючими елементами сучасної архітектури. Протягом двох тижнів у квітні 2014 року творча група фільму проводила зйомки на околицях Абу-Дабі, у пустелі Ліва, а також у центрі міста біля таких видовищних споруд, як Велика мечеть шейха Заяда, готель Emirates Palace, траса Формули 1 Yas Marina F1 та хмарочоси Etihad Towers. Міська архітектура Абу-Дабі із височенними хмарочосами зі скла та металу настільки вражаюча, що зйомки з повітря стали обов’язковою частиною знімального процесу.

Etihad Airways – одна з найбільш успішних авіакомпаній у світі, що швидко розвивається, спирається на сильну історію та культуру, а також постійно впроваджує інновації, пропонуючи найкраще своїм гостям, - говорить Пітер Баумгартнер, комерційний директор Etihad Airways. – Ми раді співпрацювати зі студією Universal – компанією, яка розділяє наші цінності і віддана духу інновацій та прогресу у тому, що стосується світу розваг. Ми з гордістю презентуємо наш новий боїнг Fast & Furious спеціально до релізу нової стрічки «Форсаж 7».

Якби у 2000 році, коли ми почали знімати перший «Форсаж», мені хтось сказав, що одного дня логотип фільму з’явиться на фюзеляжі величезного боїнгу, я б сказав, що це божевілля, - коментує продюсер Ніл Х. Моріц, який координував усі сім фільмів франшизи. – Для нас велика честь те, що авіакомпанія Etihad стала нашим партнером і підтримує фільм, до якого ми усі маємо особливе ставлення. Ми також вдячні усім мешканцям Об’єднаних Арабських Еміратів за підтримку та допомогу, яку ми отримали під час зйомок.

Логотип Fast & Furious залишатиметься на обшивці боїнга ще протягом чотирьох-шести місяців.

5 лютого 2015,  20:23 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо новий трейлер пригодницького екшну «Форсаж 7»!

«Форсаж» не тисне на гальма! Вже у 2015-му для всіх прихильників успішної франшизи - нова порція адреналіну. Команда Домініка Торрето (Він Дізель) знищила ворога Оуена Шоу, але його брат Аян (Джейсон Стетем) прагне помститися відважним стрітрейсерам. Найшвидші авто, найспокусливіші дівчата і перегони на виживання. Їх не зупинити!

У кінотеатрах України з 2 квітня.

2 лютого 2015,  20:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На цей раз Домініку Торрето і його команді доведеться вступити в протистояння з братом покійного Оуена Шоу у виконанні Джейсона Стетхема, який хоче помститися стритрейсерам.

В кінотеатрах України з 2 квітня.

26 листопада 2014,  23:03 | Оновлення | Автор: Кирилл

Після того, як злочинна банда Оуена Шоу була знищена, Декард Шоу прагне помститися Домініку Торетто та його команді за смерть свого брата.

У кінотеатрах України з 2 квітня 2015 (Росії з 9 квітня 2015)

4 листопада 2014,  17:39 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Після того, як команда відчайдушних гонщиків під проводом Домініка Торрето знищила злочинну банду Оуена Шоу та визволила з його чіпких лап подружку Домініка, рідний брат загиблого - Ян Шоу - мріє помститися. Команду, винну у загибелі Оуена, Ян планує жорстоко покарати.

В кінотеатрах України з 2 квітня (в Росії з 9 квітня).