Новини про фільм (2013)

28 жовтня 2022,  09:57 | Новини фільмів

Дружба еволюціонувала. Творець франшиз «Закляття» та «Анабель» Джеймс Ван представляє нову моторошну історію про страшну ляльку під назвою «М3ГАН».

Читати далі...
25 березня 2020,  14:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Мумія» і серіалу «Гострі картузи» Аннабелль Волліс виконає головну роль в горорі «Заражений», і нас вже є перший погляд на її героїню, яка буде аж ніяк не блондинкою.

Читати далі...
24 березня 2020,  18:01 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Любите фільми жахів і нудьгуєте на карантині? Американська співачка та актриса Демі Ловато також є прихильницею даного жанру і поділилася, які фільмів жахів потрясли її сильніше від усіх.

Читати далі...
19 вересня 2019,  16:07 | Новини фільмів

А ви боїтеся заблукати у високій траві? Якщо ще ні, то трейлер фільму жахів «У високій траві», заснованого на новелі Стівена Кінга і Джо Гілла, це швидко виправить.

Горор режисера Вінченцо Наталі слідує за сестрою і братом Бекі та Калом (Laysla De Oliveira і Avery Whitted), які чують крики маленького хлопчика він загубився у полі з високою травою, і відправляються йому на допомогу. Але дуже швидко зловісні сили розділяють їх, і сестра та брат теж губляться в цьому полі. Відрізані від світу і не здатні вирватися з мертвої хватки поля, вони виявляють, що єдине, що може бути гірше, ніж загубитися, це знайтися.

На Netflix прем'єра фільму «У високій траві», де також з'явиться зірка франшизи «Закляття» Патрік Вілсон, відбудеться 4 жовтня.

30 травня 2019,  02:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За місяць до прем'єри прибув новий моторошний трейлер містичного горора «Анабель 3», в якому візьмуть участь подружжя Ворренів у втіленні Віри Фарміги і Патріка Вілсона.

Нова глава франшизи «Закляття», яка почалася в 2013 році, покаже повернення на великі екрани знаменитих демонологів Лоррейн та Еда Ворренів, які замикають у своєму будинку одержиму демоном ляльку Анабель. Але коли вони їдуть з дому і залишають свою 10-річну доньку Джуді (МакКенна Грейс з «Капітана Марвел») з нянею Мері (Медісон Айсмен з «Джуманджі»), Анабель звільняється, і дівчатка опиняються в страшній небезпеці.

Дивіться також перший український трейлер «Анабель 3». У кіно з 27 червня.

16 квітня 2019,  19:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зло не має меж. Студія Warner Bros. представила новий трейлер свого містичного фільму жахів «Прокляття Ла Йорони», який виходить в український прокат 18 квітня.

Продюсер Джеймс Ван, творець франшизи «Закляття», представляє нову страшну історію, засновану на давній латиноамериканській легенді. Ла Йорона або Плачуча жінка є жахливою примарою, яка застрягла між раєм і пеклом через власні вчинки. Вона втопила себе та своїх дітей і тепер полює на живих. У 1970-х роках Ла Йорона обирає своїми жертвами вдову Анну Гарсію (Лінда Карделліні з фільмів «Месники: Ера Альтрона» і «Зелена книга») та її маленьких дітей... Їхньою єдиною надією на порятунок стає священик отець Перес (Тоні Амендола).

Ви вже можете купити квитки на фільм «Прокляття Ла Йорони» на нашому сайті.

16 березня 2019,  14:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася першим тизером містичного горора «Анабель 3», який повідомляє, що офіційною назвою фільму буде «Annabelle Comes Home» («Анабель відправляється додому»).

У третьому фільмі про демонічну ляльку Анабель актори Віра Фарміга і Патрік Вілсон повернуться в образах мисливців за привидами і дослідників паранормальних явищ Лоррейн та Еда Ворренів з фільмів «Закляття».

Також компанію їм складуть актриси Маккенна ГрейсКапітан Марвел», «Я, Тоня») і Медісон АйсменДжуманджі: Поклик джунглів», «Страшилки 2»).

Тизер розкриває, що у світовий прокат «Анабель 3» вийде 28 червня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його української прем'єри.

12 лютого 2019,  02:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок студія Warner Bros. Pictures представила повноцінний трейлер свого нового містичного горора «Прокляття Ла Йорони», продюсером якого є творець франшизи «Закляття» Джеймс Ван.

Події фільму жахів режисера Майкла Чавеса розгортаються у 1970-х роках в Лос-Анджелесі. Не повіривши у страшне попередження, що йшло від проблемної матері, яка знаходиться під слідством, соціальна працівниця Анна Гарсіа (Лінда Карделліні) та її маленькі діти скоро опиняються у великій небезпеці, що походить з надприродного світу. Допомогти їм врятуватися від кровожерливої Ла Йорони може лише розчарований священик отець Перес (Тоні Амендола) та його містицизм, який відганяє зло, зіштовхуючи разом страх і віру.

Офіційний постер і нові кадри фільму «Прокляття Ла Йорони» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 18 квітня.

18 жовтня 2018,  23:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Моторошна мексиканська легенда оживає в тизер-трейлері фільму жахів «Прокляття Ла Йорони», також відомого як «Діти».

Ла Йорона. Плачуча жінка. Жахливий привид, який знаходиться в пастці між Раєм і Пеклом, куди потрапив через власні діяння. Одна згадка її імені викликає жах в серцях дорослих і дітей по всьому світу. І в Лос-Анджелесі 1970-х років Ла Йорона відправляється на полювання за дітьми.

В цій історії зіграють Лінда Карделліні, Патрісія Веласкес та Реймонд Крус.

Українська прем'єра фільму Майкла Чавеса, який продюсує творець франшизи «Закляття» Джеймс Ван, відбудеться у квітні 2019 року.

14 серпня 2018,  21:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завжди боялися бути похованим/похованою заживо, як в однойменному фільмі з Райаном Рейнольдсом? Якщо ні, то дебютний ТБ-ролик горора Коріна Гарді «Монахиня» це виправить.

До «Закляття» і «Аннабель» світ тероризувала одержима демоном Черниця. Відео показує, як отця Берка (Деміан Бішір) у відкриту труну затягує і закриває там потойбічна сила. Він щосили кличе на допомогу і навіть знаходить дзвінок, який дзвонить зверху на надгробку з його ім'я, але на цвинтарі не видно нікого, хто б міг йому допомогти. І тут у труні з'являється та сама Черниця (Бонні Ааронс)...

Дивіться також український тизер-трейлер фільму «Монахиня». У кіно з 6 вересня.

20 квітня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Моторошна монахиня зі світу «Закляття» вселяє жах на першій промо-фотографії свого персонального спін-оффу, який прибуде у кіно восени.

Читати далі...
10 серпня 2017,  01:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий напружений фрагмент горора «Анабель: Створення», який розповість про те, як на світ з'явилася страшна лялька з «Закляття». У цьому відео одна з дівчаток-сиріт (Лулу Вілсон), яких прихистили у своєму будинку лялькар та його дружина, які втратили дочку, вирішує захиститися від потойбічних сил іграшковим пістолетом, стріляючи кулькою у темряву відкритих дверей. І за цими дверима на неї точно чекає щось жахливе...

В український прокат фільм Девіда Ф. Сандберга виходить в цей четвер, 10 серпня. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

10 липня 2013,  18:57 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

8 серпня на екрани кінотеатрів виходить фільм жахів «Закляття» Джеймса ВанаПила», «Астрал»). Стрічка заснована на реальній історії Уорренів - відомих дослідників паронормальних явищ і розповідає про один з найжахливіших випадків в історії практики фахівців.

Ми підготували для вас цікаве інтерв'ю з режисером фільму.

Читати інтерв'ю з Джеймсом Ваном.

18 червня 2013,  00:59 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

В основі картини лежить реальна історія родини Перрон, які стверджували, що жили в оточенні привидів, як добрих, так і злих. Духи населяли будинок на Род-Айленді, в якому Перрони проживали в сімдесятих роках XX століття.

У кінотеатрах України і Росії з 25 липня.