Новини фільмів про (2016)

23 березня 2021,  20:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures оголосила в понеділок, що вже скоро ми знову повернемося у місто Раккун-Сіті, населене кровожерливими зомбі, в пригодницькому екшен-горорі «Оселя зла: Вітаємо у Раккун-Сіті».

Читати далі...
30 листопада 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Оселя зла» Мілла Йовович знову опиниться в постапокаліптичному світі у фентезійному екшені «Мисливець на монстрів».

Читати далі...
16 лютого 2017,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Оселі зла: Фінальна битва» Мілла Йовович поділилася новим закулісним знімком з собою в образі Еліс.

Читати далі...
25 січня 2017,  13:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка довгограючої франшизи «Оселя зла» Мілла Йовович поділилася своїми думками з приводу прощання з цією історією.

Читати далі...
20 листопада 2015,  14:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Милла Йовович продолжает делиться в своем Instagram фотографиями со съемок «Обители зла 6», и в этот раз актриса представила свою героиню Элис в образе пожилой дамы.

Читати далі...
26 жовтня 2015,  18:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки фінальної частини франшизи «Оселя зла 6» знаходяться в самому розпалі, і її акторський склад, не упускаючи жодної можливості повеселитися, повним ходом документує знімальний процес і ділиться фотографіями в Instagram.

Читати далі...
21 вересня 2015,  21:50 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Компанія Screen Gems, що належить Sony Pictures, оголосила, що в Південній Африці почалися зйомки шостої частини фантастичного екшн-хоррору «Оселя зла». Фільм під назвою «Оселя зла: Останній розділ» стане заключною частиною  успішної кінофраншизи – адаптації надзвичайно популярної однойменної серії відеоігор компанії Capcom, що на сьогоднішній день зібрала понад $ 1 млрд по всьому світу.

Продюсуватиме стрічку компанія Constantin, режисером виступить Пол В.С. Андерсон, який також написав сценарій. Зйомки відбудуться на локаціях в Йоханнесбурзі та Кейп Тауні.

Мілла Йовович зіграє головну ролі Аліси. Інші ролі у фільмі виконають: Алі Лартер («Герої», «Оселя зла: Потойбічне життя») у ролі Клер Редфілд, Йен Глен («Гра престолів», «Оселя зла: Вимирання») в ролі доктора Олександра Айзекса, Шон Робертс («Оселя зла: Потойбічне життя») в ролі Альберта Вескера, австралійська актриса Рубі Роуз («Помаранчевий – це новий чорний»), популярна серед соціальних ЗМІ, в ролі Абігейл, Оуен Макен («Нічна зміна») у ролі Дока, кубинський американський актор Вільям Леві (увійшов до іспанського рейтингу «50 найкрасивіших людей») у ролі Крістіана, Фрейзер Джеймс («Закон та порядок: Великобританія») у ролі Майкла та японська модель і телеселебріті Рола у ролі Кобалт.

Події фінального фільму відбуваються відразу після подій попереднього епізоду. В умовах, коли людство перебуває на порозі забуття, Еліс змушена повернутися в Раккун Сіті, де починалася історія зомбі-вірусу і де тепер зловісна корпорація Umbrella збирає свої сили для останнього удару по тим, хто лишилися в живих. Об'єднавшись зі старими друзями і неоднозначними союзниками, героїня, ризикуючи втратити власні надздібності, готується до вирішальної битви за людство.

«Оселя зла: Останній розділ» вийде на великі екрани в січні 2017 року.

6 серпня 2015,  12:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для шанувальників франшизи «Погані хлопці» сьогодні прекрасний день – кіностудія Sony Pictures оголосила список своїх майбутніх релізів, і серед них виявилося цілих два продовження до екшенів Майкла Бея.

Є непогана можливість, що вперше з 2003 року до своїх поліцейських значків зможуть повернутися ветерани франшизи Мартін Лоуренс і Уілл Сміт, і відбудеться це 17 лютого 2017 року в «Поганих хлопцях 3», а «Погані хлопці 4» вийдуть на екрани на початку липня 2019 року.

Крім продовження даної франшизи студія нагадала про вихід інших сіквелів: «Оселя зла 6», над якою вже почалася робота, і «Іншого світу 5», про який поки відомо те, що в ньому повернеться Кейт Бекінсейл і зіграє Тео Джеймс.

Читати далі...
13 березня 2013,  21:15 | Новини фільмів | Автор: redder

Нещодавно з'ясувалося, що компанія Screen Gems планує на 12 вересня 2014 реліз фільму "Обитель зла 6" (Resident Evil 6), чергового, продовження франшизи за мотивами популярної серії відеоігор. Тим не менш, до недавнього часу не було жодних подробиць щодо того, чи буде Пол У.С. Андерсон знову режисирувати фільм. Зараз вже є підтвердження, що Андерсон дійсно буде режисером шостої частини, яка поки не обзавелася помітним підзаголовком. Крім того, Мілла Йовович, звичайно, повернеться в новий фільм, що й не дивно - вона ж андерсонова дружина!
Андерсон планує почати зйомки Resident Evil 6 восени цього року. Хоча п'ята частина була не зовсім вдалою, фільм зібрав трохи більше $ 221 мільйона по всьому світу, але цього виявилося достатньо для запуску продовження. Андерсон говорив, що в нього були плани для нової трилогії, яка почалася після Afterlife, так що, можливо, це буде останній фільм у всесвіті Resident Evil? Доведеться почекати і подивитися.