Не переймайся! (2012)Don't Worry!

Не переймайся!

Життя у великих містах вирує і вдень, і вночі. Київ, Барселона, Нью-Йорк без упину поспішають, рухаються, шумлять і миготять вогнями. Кожен учасник цього урбаністичного движу не має іншого вибору, як рухатися разом з великим містом і жити його настроєм. Та час від часу зі строкатого калейдоскопу виринають особистості, які не пливуть за течією, а самі творять це рухання. У Барселоні – співачка з містерійним вокалом та ді-джей Жанна, у Нью-Йорку – харизматичний музикант, перформер та файер-денсер Спага, у Києві – вільний художник Кошту та першовідкривач діджейської хвилі Мішуков. Кожен з них по-своєму неповторний і самобутній, егоїстичний та деспотичний – і коли справа стосується творчості, все інше відступає на задній план.

Все інше – це близькі, друзі та кохані. Виснажені мистецькими рефлексіями своїх половин, вони пускаються на пошуки щастя без їхньої участі. І тоді душевний біль стає дужчим за муки творчості.

Але є щось, що стоїть над дружбою, коханням та дрібними образами. Це доля, яка зводить їх усіх в одному місці. І єдиний спосіб з цим впоратись – скоритись, віддатись, не перейматись. Фестиваль Казантип вже приготував сцену, на якій судилося перетнутись стежкам героїв. Про майбутнє відомо лише одне – все буде добре. Тож, як часто кажуть собі герої, не переймайся, просто живи.

50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 11 жовтня 2012

Відео матеріали «Не переймайся!»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Не переймайся!». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Не переймайся!»

Написати коментар...
Написати коментар...

Не переймайся!, фільм 2012
Українська прем'єра 11.10.2012
Жанри: документальний, музика, мюзикл