Любов (2012)Amour

Любов
Трейлер Любов
50%
0
50%
0

«Испытание чувств на закате жизни»

Жорж і Анна прожили разом все життя, рука об руку, постійно піклуючись один про одного. Зараз їм за вісімдесят. Анна захворює і її життя починає поступово згасати: спочатку відключається пам'ять, потім відмовляється підкорятися тіло, настає параліч. Жорж намагається найняти доглядальниць, але з гіркотою розуміє, що не може вимагати від них душевної теплоти і щирості почуттів. Залишивши викладання в консерваторії, він цілком присвячує себе турботам про дружину. Чоловік не може уявити кохану в будинку для літніх людей, про який наполягає їх доросла дочка, що час від часу відвідує батьків. Ці візити - справжнє випробування для сім'ї, життя якої, здавалося б, протекло в гармонії і любові...

Жанри: драма, мелодрама
Вікові обмеження: в Україні 16+
Бюджет: $8 900 000
Тривалість: 2 г. 7 хв.
Країни: Франція, Австрія, Німеччина
Світова прем'єра: 20 травня 2012

Чи знаєте ви?

Весь съёмочный период Эмманюэль Рива (1927-2017) ночевала на съёмочной площадке, так как ей претила сама мысль о необходимости каждый день ездить на съёмки по многолюдному городу и дышать загрязнённым воздухом. Покой актрисы сторожил специально нанятый охранник.

Відео матеріали «Любов»
Зображення фільма

Рецензія на фільм «Любов»
Це не любов

1 березня 2013,  12:14 | Рецензії | Автор: redder

История того, как я посмотрел фильм “Любовь” режиссера , заслуживает внимания. Однажды вечером со мной связался товарищ майор. “Что ты думаешь о знаменитом фильме “Любовь”? Наш гуманитарный отдел это очень интересует”, - сказал он. “Пока не смотрел, тащмайор, - сказал я. - Разрешите исполнять?” “Разрешаю”, - сказали на той стороне и отключились. Вот так я и посмотрел фильм “Любовь”.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Любов». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Любов»

Написати коментар...
Написати коментар...

Любов, фільм 2012
Прем'єра 20.05.2012
Жанри: драма, мелодрама
Франція, Австрія, Німеччина