Новини про фільм (2012)

23 липня 2020,  20:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Ідеальний голос» Анна Кемп поділилася в соцмережах історією про те, як вона захворіла на COVID-19, забувши надіти маску в місці скупчення людей всього один раз. І потім важко хворіла 3 тижні.

Читати далі...
18 червня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три подруги відправляються до Мексики, щоб видалити один горезвісний емейл, в трейлері комедійного фільму «Відчайдушна», який через два тижні вийде на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
2 червня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вони були народжені, щоб захищати. Тепер їм тільки потрібно навчитися як. Стримінговий сервіс Disney+ представив офіційний трейлер свого супергеройського фільму «Таємне суспільство другороджених членів королівської родини».

Читати далі...
16 квітня 2020,  15:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Два тижні тому зірка франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф зізнався Стівену Колберу в тому, що проводить свій карантин разом з Лего, а тепер про свою одержимість Лего в інтерв'ю з Джиммі Феллоном розповіла Анна Кендрік.

Читати далі...
29 листопада 2019,  13:16 | Новини серіалів

Якщо у вашому серці звучить пісня, вона її почує. Вийшов трейлер нового музичного серіалу від каналу NBC «Незвичайний плейлист Зої» із зіркою серіалу «Передмістя» Джейн Леві у головній ролі.

«Незвичайний плейлист Зої» («Zoey's Extraordinary Playlist») розповість про молоду жінку на ім'я Зої (Леві), яка одного разу відкриває в собі здатність чути особисті думки людей у вигляді пісень та музичних номерів. Одні пісні їй співають абсолютні незнайомці, а інші найближчі друзі й члени сім'ї. Вона дізнається багато нового про оточуючих, але чи допоможе їй це в стосунках з ними, чи ж, навпаки, зашкодить?

Прем'єра серіалу, де компанію Леві складе зірка «Дівчаток Гілмор» Лорен Грем та зірка франшизи «Ідеальний голос» Скайлар Естін, відбудеться 7 грудня.

18 липня 2019,  18:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Ідеальний голос» Бріттані Сноу очолила акторський склад нового драматичного серіалу від американського телеканалу FOX «Майже сім'я».

«Майже сім'я» розповість історію незвичайної сім'ї, яка формується під час дивних обставин. Життя Джулії (Бріттані Сноу), яка завжди була єдиною дитиною в родині, перевертається, коли вона дізнається, що її батько Леон (Тімоті Гаттон), успішний лікар з лікування безпліддя, використовував власну сперму для запліднення яйцеклітин і став батьком сотні дітей, включаючи двох нових сестер Джулії Роксі (Емілі Осмент) та Іди (Мегалін Ечіканвоке). Тепер трьом молодим і зовсім чужим одна одній жінкам доведеться прийняти нову реальність і спробувати стати справжніми сестрами, поки їхня сім'я продовжує розширюватися.

Прем'єра серіалу «Майже сім'я» від сценариста Енні ВайзманВідчайдушні домогосподарки», «Передмістя») і продюсера Джейсона КатімсаБатьки», «Вогні нічної п'ятниці») відбудеться восени, 2 жовтня.

19 квітня 2019,  01:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Секонд-хенд, ти знову рулиш». Ребел Вілсон демонструє свої блискучі навички маскування в новому дубльованому ТБ-ролику американської комедії «Шахрайки».

Комедійна картина режисера Кріса Еддісона, що заснована на фільмі 1988 року «Відчайдушні шахраї», покаже, як володарка премії «Оскар» Енн Гетевей і зірка франшизи «Ідеальний голос» Ребел Вілсон задумують провернути аферу століття. Гетевей грає витончену і граціозну молоду жінку з холодним розумом, яка завжди зриває куш, а Вілсон втілює просту дівчину, яка через мить вичистить ваші кишені. Хто ж з них заволодіє серцем і банківським рахунком нової жертви?

Офіційний український постер «Шахрайок», де Гетевей і Вілсон позують на тлі золотого суперкара, ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 9 травня.

9 березня 2019,  16:17 | Оновлення

Подивіться другий український трейлер супергеройського фільму жахів від Джеймса Ганна «Брайтбьорн».

Сюжет трейлера розповідає про інопланетного хлопчика, якого всиновила подружня пара на Землі. Вони намагаються виховувати його і навчити використовувати здібності на благо. Однак в дитині прокидається зловісна сторона.

У фільмі знімалися Елізабет БенксГолодні ігри», «Ідеальний голос»), Мередіт ГагнерПідстава») та Девід ДенманМогутні рейнджери»).

Реліз фільму «Брайтбьорн» очікується 23 травня.

21 січня 2019,  18:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 11 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», яку надихнула музична франшиза «Ідеальний голос».

Мейсі (Мадлен Манток) поспішає поділитися тим, що вона дізналася, зі своїми сестрами, але її засмучує їхня реакція на цю новину. Меггі (Сара Джеффері) знову знаходиться на хорошому рахунку у Люсі (Наталі Голл) і сестринства Каппа й вступає їх акапельний хор, але незабаром дізнається, що з ним щось не так. Тим часом Мел (Мелоні Діас) стикається з несподіваною людиною зі свого минулого.

Режисером серії «Witch Perfect» («Ідеальна відьма») стала зірка серіалу «Незаймана Джейн» Джина Родрігез. На екрани вона вийде 28 січня за українським часом.

24 листопада 2017,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Барденські Белли виконали мешап разом з учасниками нинішнього сезону американського талант-шоу «Голос».

Напередодні виходу заключної частини музичної трилогії «Ідеальний голос 3» Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Анна Кемп і Хейлі Стайнфелд разом з іншими дівчатами акапельного колективу Барденскіе Белли та учасниками «Голосу» записали кліп, де вони співають мешап, що складається з пісні Джорджа Майкла «Freedom! '90» і композиції «Cups» («When I'm Gone»), яку в 2012 році прославила Кендрік в «Ідеальному голосі».

Дивимося другий трейлер «Ідеальний голос 3», де також будуть співати Ребел Вілсон та Рубі Роуз. У світовий прокат фільм виходить 21 грудня.