Новини про фільм (2017)

3 лютого 2018,  00:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій ТБ-ролик фантастичній комедії «Зменшення» показує 3 кроки Метта Деймона до нового життя.

«Зменшення» розповідає історію Пола Сафранека (Деймон), який разом з дружиною Одрі (Крістен Віг) вирішує кинути своє небагате життя і пройти процедуру зменшення, щоб жити в достатку і розкоші, більше не працюючи. А ви б погодилися заради цього стати зростом у декілька дюймів?

Фільм Александра Пейна вийшов в український прокат 1 лютого. Квитки на сеанси «Зменшення» купуйте на нашому сайті.

15 січня 2018,  13:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Як я зустрів вашу маму» Ніл Патрік Харріс рекламує зменшене життя в новому фрагменті фантастичної комедії «Зменшення».

У фільмі Олександра Пейна Харріс і Лора Дерн грають подружжя, яке успішно пройшло процедуру зменшення і тепер живе в шикарному маєтку в своє задоволення, адже навіть дуже дорогий в нашому світі набір з кольє, браслета і сережок з діамантами їм обходиться всього в 83 долара, що також є їх продуктовим бюджетом на 2 місяці. І це дуже вражає Метта Деймона та Крістен Віг, які й самі думають про те, щоб зменшитися.

Дивіться український ТБ-ролик «Зменшення». У кіно з 1 лютого.

8 січня 2018,  17:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик і більше 20 нових кадрів драматичної комедії з елементами фантастики «Зменшення» з Меттом Деймоном і Крістофом Вальцом.

Читати далі...
27 грудня 2017,  14:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Деймон і Крістен Віг їдуть в Країну відпочинку для зменшених людей в першому фрагменті фантастичної комедії «Зменшення».

Кінокартина Олександра Пейна розповідає про пару звичайних американців у втіленні Деймона і Віг, яким набридло їх нудне і небагате життя. Вони вирішують пройти процедуру зменшення і відправитися жити в спеціальне містечко, де зможуть насолоджуватися життям до глибокої старості.

Дивимося другий український трейлер «Зменшення». Прем'єра фільму нещодавно переїхала з січня на 1 лютого.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
8 листопада 2017,  11:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий український трейлер комедійно-драматичної фантастики «Зменшення», де Метт Деймон та Крістен Віг наважуються кардинально змінити своє життя.

Подружжя Сафранек (Деймон та Віг) працюють на нудних роботах і давно відчувають, що таке життя їм набридло. Як раптом вони бачать, що їх друг Дейв (Джейсон Судейкіс) з дружиною ризикнув зменшитися й переїхати в казковий світ, створений, щоб боротися з перенаселенням планети. У ньому 12 тисяч заощаджень відразу перетворюються на 12 мільйонів, дозволяючи зменшеним людям жити собі на втіху, адже їм потрібно набагато менше ресурсів, ніж звичайній людині. І Сафранекі, натхненні прикладом Дейва, вирішують, що і їм варто зменшитися.

В українські кінотеатри нове творіння володаря 2 премій «Оскар» Олександра Пейна прибуде 11 січня 2018 року. Щоб дізнатися, в якому з фільмів, що зараз йдуть у кіно, у Деймона є камео, клікайте сюди.

3 листопада 2017,  00:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Метт Деймон показує чудовий новий світ в третьому трейлері комедійної фантастики Олександра Пейна «Зменшення».

Події картини відбуваються в майбутньому, де проблему перенаселення планети вирішили оригінальним способом — людей стали зменшувати до 5 дюймів і відправляти їх в мініатюрний світ, де вони можуть дозволити собі набагато більше, ніж при своєму нормальному зрості. Деймон і номінантка на премію «Оскар» Крістен Віг грають подружжя, яке втомилося від свого пересічного життя і вирішило почати все з початку у зменшеному світі. Але Віг в останній момент передумала, і Деймону тепер доводиться самому відкривати нові горизонти. Проте інколи допомагати йому будуть Крістоф Вальц і Джейсон Судейкіс.

Дивимося український трейлер «Зменшення». В кінотеатри України фільм прибуде 11 січня.

27 вересня 2017,  13:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures поділилася ексклюзивним поглядом на майбутню фантастичну комедію «Зменшення», в якій зіграли Метт Деймон, Крістен Віг та Крістоф Вальц. Події кінокартини розгортаються в світі, де, щоб жити краще, люди погоджуються пройти процедуру зменшення й стати зростом у кілька сантиметрів. Подружжя у втіленні Деймона і Віг вирішує, що їм теж варто це спробувати.

Перший український трейлер «Зменшення» дивіться тут. Фільм Олександра Пейна вийде на екрани в січні.

12 вересня 2017,  13:32 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо перший український трейлер фантастичній комедії (або комедійної фантастики) «Зменшення» з Меттом Деймоном і Крістен Віг. В кінотеатрах фільм стартує з 11 січня 2018 року.

Коли світ стикається з кризою перенаселення планети, вчені розробляють радикальний метод для вирішення проблеми: зменшення зросту людей до кількох сантиметрів. Повіривши у нові можливості, що обіцяє зменшений світ, подружжя (Метт Деймон та Крістен Віг) зважується на ризикований експеримент.

30 серпня 2017,  17:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою 30-секундного тизера студія Paramount Pictures представила основний акторський склад драми Олександра Пейна «Зменшення». У ній зіграють володар «Оскара» Метт Деймон, номінантка на «Оскар» Крістен Віг, володар 2 «Оскарів» Крістоф Вальц, а також Джейсон Судейкіс і Хонг Чау. Вони покажуть нам сатиричну історію на сучасне суспільство, в якому, щоб краще жити, чоловік вирішує зменшити себе.

Повноцінний трейлер кінокартини від володаря 2 «Оскарів» вийде 12 вересня. Чекаємо з нетерпінням.

29 липня 2017,  03:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі побачать драматичний триллер Даррена Аронофскі «Мати!» та фантастичну комедію Александра Пейна «Зменшення».

Читати далі...