Новини про фільм (1995)

25 серпня 2022,  20:35 | Новини фільмів

Культовий фестиваль короткометражного кіно повертається і цього року він буде двічі особливим: по-перше, Мангеттенському кінофестивалю короткометражних фільмів виповнюється 25 років, а по-друге, він все одно відбудеться в Україні, незважаючи на повномаштабну війну, яку розпочала росія.

Читати далі...
3 березня 2017,  16:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер продовження культової драми «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2») присвячений її 20-річній спадщині, яка вплинула на музичні смаки, культуру та світогляд цілого покоління. І тепер Рентон (Юен МакГрегор), Хворий (Джонні Лі Міллер), Качан (Юен Бремнер) й Бегбі (Роберт Карлайл) повертаються, щоб знову підсадити вас на свою залежність від життя.

Український трейлер кінокартини Денні Бойла, яка вийде в кіно 9 березня, дивіться тут.

28 січня 2017,  13:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський телеведучий Грем Нортон не міг не скористатися моментом, коли на його шоу зібрався каст культової драми «На голці», включаючи Юена МакГрегора, Джонні Лі Міллера, Роберта Карлайла та Юена Бремнера, щоб разом відтворити їх культовий постер, зрозуміло не без своєї участі, адже комусь потрібно було замінити Келлі Макдоналд.

Побачити цих акторів в своїх знаменитих образах можна буде в сиквелі «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2»), знятого Денні Бойлом, в березні.

18 грудня 2016,  17:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим усі ці роки займався знаменитий наркоман Рентон? В фічуретці «На голці 2» виконавець цієї ролі Юен МакГрегор розповідає, що після подій першого фільму його Рентон подорожував, шукав себе й зміг замінити залежність від наркотиків залежністю від ендорфінів, ставши бігуном. В Едінбург він повертається з великим багажем та виною, але є зовсім не тою людиною, якою глядачі очікують його побачити, оскільки він вибрав життя.

Міжнародний трейлер «На голці 2», який зняв володар «Оскара» Денні Бойл, дивимося тут.

5 грудня 2015,  15:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Кинокомпания TriStar Pictures приобрела мировые права на сиквел к культовому фильму Дэнни Бойла «На игле», который называется «Порно». Вместе с этим было подтверждено, кто вернется из оригинального каста.

Читати далі...