Новини про фільм (1994)

1 жовтня 2019,  22:10 | Новини серіалів

Енні Вілкс, медсестра-маніячка з фільму «Мізері», перевертає життя маленького містечка в офіційному трейлері 2 сезону серіалу «Касл-Рок».

Серіальна антологія, знята в жанрі психологічний горор, об'єднує знаменитих персонажів з творів майстра жахів Стівена Кінга в один мультивсесвіт і відправляє їх у вигадане містечко Касл-Рок. У 2 сезоні серіалу війна між ворогуючими кланами досягає точки кипіння, коли починаюча психопатка Енні Вілкс (Ліззі Каплан), медсестра з пекла, потрапляє у Касл-Рок.

Серіал «Касл-Рок», де також зіграє зірка фільму «Втеча з Шоушенка» Тім Роббінс, повернеться з новими серіями 23 жовтня.

14 вересня 2019,  01:11 | Новини серіалів

«Касл-Рок» повертається! Стримінговий сервіс Hulu поділився у п'ятницю тизер-трейлером його 2 сезону, який очолює зірка серіалу «Майстри сексу» та фільму «Ілюзія обману 2» Ліззі Каплан.

Багатосерійний психологічний горор об'єднує культових персонажів майстра жахів Стівена Кінга в один мультивсесвіт і відправляє глядача у вигадане містечко Касл-Рок, що фігурувало у багатьох його творах. Нові серії покажуть, як війна між ворогуючими кланами досягає точки кипіння, коли починаюча психопатка Енні Вілкс (Каплан), медсестра з «Мізері», потрапляє до Касл-Року.

Компанію Каплан складе Тім Роббінс, який прославився завдяки головній ролі в драмі «Втеча з Шоушенка», екранізації повісті Кінга.

Прем'єра 2 сезону «Касл-Рок» відбудеться 23 жовтня.

27 квітня 2019,  10:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американські глядачі оцінили новий супергеройський блокбастер від Marvel Studios «Месники: Завершення» в 9,2 бала, що ставить його на 5-е місце найкращих фільмів усіх часів в рейтингу сайту IMDb.

Читати далі...
21 листопада 2018,  02:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У в'язниці Слебсайд починається масштабний бунт в 7 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яку зняв режисер Джеймс Бемфорд.

Синопсис серії свідчить, що Олівер (Стівен Амелл) приймає рішення, яке вплине на все його життя, а також на життя всіх людей, хто йому дорогий. Промо-ролик показує, що в Слебсайд вривається його заклятий ворог Діаз (Кірк Асеведо), відкриває всі камери і випускає на волю злочинців, багато з яких бажають Оліверу смерті. Але головного героя це не лякає, і він говорить Діазу, що прийде за ним.

Серія отримала назву «The Slabside Redemption» («Втеча з Слебсайда») на честь культової картини «Втеча з Шоушенка» і прибуде на екрани 27 листопада за українським часом.

13 липня 2018,  16:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Hulu представила повноцінний трейлер очікуваного серіалу «Касл-Рок», заснованого на оповіданнях Стівена Кінга.

Події психологічного горору будуть відбуватися у вигаданому містечку Касл-Рок, який згадувався в багатьох творах Кінга, включаючи «Воно» та «Ріта Гейворт і порятунок з Шоушенка». Генрі Дівер (Андре Голленд) отримує загадковий дзвінок від ув'язненого у в'язниці «Шоушенк» (Білл Скарсгард) і повертається додому, щоб відповісти на питання злочинця, який знає, що з цим містом щось не так, що воно змушує людей робити жахливі і жорстокі речі.

Прем'єра серіалу «Касл-Рок», де також зіграють Джейн Леві, Мелані Лінскі, Скотт Гленн, Террі О’Квінн та Сіссі Спейсек, відбудеться 25 липня.

8 квітня 2017,  15:15 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-тур комедії «Красиво піти» заніс Моргана Фрімана і Майкла Кейна на британське «Шоу Грема Нортона», де зірка «Втечі з Шоушенка» з гумором, але незмінним драматичним обличчям відтворив знаменитий монолог свого героя Реда, адресованого тоді Енді Дюфрейну (Тім Роббінс), а зараз — ведучому Грему Нортону.

Побачити Фрімана та Кейна на великому екрані в комедії «Красиво піти» вже можна в українських кінотеатрах.