Новини про фільм (2013)

25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
15 березня 2019,  16:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три шестикласника-вигнанця намагаються стати крутими в нецензурному трейлері американської комедії «Хороші хлопчики», творцями якої виступають сценаристи картин «Це кінець» і «Суперперці» Сет Роген та Еван Голдберг.

«Хороші хлопчики» («Good Boys») слідують за трьома друзями-шестикласниками Максом (зірка фільмів «Кімната» і «Диво» Джейкоб Тремблей), Тором (Брейді Нун із серіалу «Підпільна імперія») та Лукасом (Кит Л. Вільямс із серіалу «Останній мужик на Землі»), яких запрошують на їх першу вечірку з поцілунками. Хлопчики панікують, оскільки ще ніколи не цілувалися, і вирішують пошпигувати за своєю сусідкою та її хлопцем за допомогою дрона. Сусідка ламає їхній дрон, і друзі відправляються в епічну одіссею жахливих рішень, які включають викрадені наркотики, пейнтбол у студентському братстві, втечу від поліцейського та лякаючих дівчат-підлітків (Моллі Гордон з комедії «Душа компанії» та Мідорі Френсіс з картини «Вісім подруг Оушена»).

У понеділок, 11 березня, прем'єра фільму «Хороші хлопчики» відбулася на американському кінофестивалі South by Southwest. У світовий прокат він вийде в серпні. Дата його української прем'єри поки не відома.

11 листопада 2015,  11:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В конце октября известный шутник Джеймс Франко опубликовал в Instagram фотографию себя в профиль, где на правой стороне его шеи можно было рассмотреть татуировку портрета Эммы Уотсон и ее имени. Но это оказалось не более, чем очередной его проделкой.

Читати далі...
14 жовтня 2013,  17:55 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо новий український трейлер вибуховою комедії «Це кінець!» (У російському прокаті Кінець світу 2013: Апокаліпсис по-голлівудськи). Так так, ми знаємо, що російська прем'єра пройшла ще у вересні, а світова і того раніше, в червні, і всі хто сильно хотів, вже подивилися, але тепер (7 листопада) фільм виходить і в український прокат, і у нас з'явилася можливість подивитися цей фільм в українській озвучці в компанії друзів на великому екрані, а його саме так дивитися і треба!

Після серії дивних катастроф, що знищили Лос-Анджелес, шестеро друзів опинилися у пастці вдома у Джеймса Франко. Шестеро чоловіків у замкнутому просторі будинку із запасами, що закінчуються та відчуттям паніки, тривоги і роздратування. Це випробування чоловічої дружби на міцність чи це кінець? Особливою фішкою фільму є участь Ріанни та «Бек Стріт Бойз», а також те, що актори грають самих себе!

14 вересня 2013,  18:34 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Джей Барушель приїжджає в Лос-Анджелес, щоб відвідати старого друга і колегу, актора Сета Рогена, який запросив Барушеля на новосілля, яке організовує Джеймс Франко. На не надто пристойну вечірку приїхали багато знаменитостей. Барушелю незручно серед такої кількості людей, він практично не знає особисто таких знаменитостей, як: Джона Хілл, Крістофер Мінц-Плассе, Майкл Сера, Крейг Робінсон, Емма Уотсон і Ченнінг Татум. Роген, щоб трохи заспокоїти друга супроводжує його в магазин за сигаретами.

У магазині промені синього світла з неба раптом забрали кілька покупців. Перелякані Роген і Барушель біжать у будинок Франко на тлі вибухів, автомобільних аварій, а також масового хаосу, але на вечірці сині промені нікого не чіпали. Не тверезі гості не вірять вигадкам Барушеля і оголошують його божевільним, але через кілька секунд чують зовні гуркіт...

У кінотеатрах України з 7 листопада.