Оновлення (2013)

14 вересня 2013,  02:23 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо другий трейлер до найочікуванішої прем’єри року від режисера Федора Бондарчука та продюсера Олександра Роднянського «СТАЛІНГРАД» (3D).

1942 рік. Сталінград. Радянські війська планують контрнаступ на німецькі частини, які зайняли лівий берег Волги. Операцію провалено. Лише невелика група розвідників під командуванням капітана Громова змогла перебратися на інший берег і закріпитися в одному з будинків. Вони отримують наказ - втриматися будь-якою ціною. В напівзруйнованому будинку, розвідники знаходять кількох вцілілих солдат та останню його мешканку 19-річну Катю. Німецький офіцер Кан отримує наказ відбити будинок, захоплений противником. Ситуацію ускладнює кохання, яке так невчасно спалахує між Каном та російською дівчиною Машею.

На тлі найкривавіших боїв в історії людства розгортаються дві історії кохання і драматичного протистояння характерів.
«Сталінград» - це не тільки історія битви, яка змінила хід війни, це історія двох людей, які змогли зберегти людяність в нелюдські часи, і які не втратили здатність кохати.

Сучасні технології (фільм повністю знятий в 3D) і формат IMAX дозволяють значно глибше передати масштаб битви і драму людських стосунків. Глядачі зможуть повністю зануритися в атмосферу кривавої епохи, стати учасниками тих далеких подій та пережити весь спектр емоцій: від сліз відчаю до великої радості і незгасаючої надії.

«Сталінград» стане першим російським фільмом про війну, знятим в форматі 3D і який буде демонструватися в форматі IMAX 3D.

У кінотеатрах України і Росії з 10 жовтня.

21 червня 2013,  19:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Історичні події тектонічного масштабу - війни, катастрофи, революції - завжди особливо яскраво і показово виявляють людську натуру у всьому її різноманітті. У нашому фільмі кращі сучасні кінотехнології дають можливість не тільки спостерігати за героями на тлі грандіозних, епічних подій, від яких часом перехоплює подих, але повністю зануритися в атмосферу, епоху, обставини. Нова форма кінематографічних прийомів дозволяє вивести глядача на унікальний рівень співпереживання і випробувати справжні емоції - відчуття гордості, сліз радості, до кома в горлі. Наш фільм - це погляд сучасної людини на людей того часу як на живих, на наших з вами сучасників з їх почуттями, страхами і надіями без шару бронзи або граніту. Без клішированного ідеологічного, пропагандистського підходу. Отже 1942 рік. Сталінград...

У кінотеатрах Росії з 10 жовтня.