Оновлення (2016)

8 квітня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент пригодницького байопіку «Загублене місто Z» з Чарлі Ханнемом і Робертом Паттінсоном, який повідає про фатальну подорож дослідника полковника Персиваля Фоссета до Бразилії, показує напад на експедицію головного героя місцевих аборигенів, озброєних луками і стрілами. Як Фоссет думає вирішити конфлікт? За допомогою військової пісні, яка показує, що вони — британці та друзі аборигенів.

Український трейлер і розширений синопсис фільму Джеймса Грея ви знайдете тут.

4 квітня 2017,  15:41 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Полковник Фосетт, член Королівського Географічного товариства, був одним з видатних дослідників Південної Америки початку XX століття. Найбільше його цікавили центральні регіони Бразилії, де він бував сім разів між 1906 і 1924 роками. У свою останню експедицію Фосетт вирушив у 1925-му. Він збирався відшукати якесь загублене місто на території штату Мату-Гроссо. Перед від'їздом полковник заповідав не організовувати пошуки його групи, якщо вона не повернеться до визначегого терміну. Фосетт не повернувся, і багаторазові спроби встановити долю експедиції та її маршрут ні до чого не привели.

У кінотеатрах України з 11 травня.

23 грудня 2016,  15:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер-трейлер пригодницького байопіку «Загублене місто Z» представляє Чарлі Ханнема в образі дослідника Персиваля Фоссета, одержимого пошуками містичного міста в джунглях Амазонії. Разом з ним в цю подорож відправляються син у втіленні Тома Холленда і ще один дослідник, якого грає Роберт Паттінсон.

У світовий прокат кінокартина, яку продюсує Бред Пітт, вийде в квітні 2017 року.