Новини про фільм (2017)

30 вересня 2017,  19:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Віртуальний промо-ролик фентезійного горору «Зошит смерті» дозволяє глядачеві відчути себе на місці його головного героя Лайта (Нат Вулф). Вдома на нього чекає бог смерті Рюк (Віллем Дефо) і вручає йому небезпечний артефакт Зошит смерті, пояснюючи, що, написавши в ньому чиєсь ім'я і закривши зошит, ця людина помре, але якщо вирвати сторінку з ім'ям, то людина залишиться жити. І Рюк тут же пропонує Лайту — тобто вам — випробувати цей зошит.

Кінокартина Адама Вінгарда вже доступна для перегляду на сайті Netflix.

17 серпня 2017,  17:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент фентезійного трилера «Зошит смерті» показує зустріч геніального детектива Л (Лейкіт Стенфілд) з Лайтом (Нат Вулф). Л дає зрозуміти головному герою, що знає про містичний Зошит смерті, і розмірковує про те, що напевно йому було непросто пощадити свого батька Джеймса (Ши Вігхем), який працює разом з Л над затриманням загадкового месника, не знаючи, що ним є Лайт.

Прем'єра фільму від режисера Адама ВінгардаВідьма з Блер: Нова глава») відбудеться 25 серпня на сайті Netflix.

21 липня 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На SDCC 2017 був показаний перший фрагмент фентезійного трилера від Netflix «Зошит смерті», в якому головний герой Лайт (Нат Вулф) зустрічає бога смерті Рюка (Віллем Дефо). Рюку набрид свій світ, тому він вирішив закинути в світ людей незвичайний зошит — якщо записати в нього чиєсь ім'я, та людина одразу вмирає. Судячи з даного фрагменту, творці дуже постаралися зробити цю істоту якомога більш моторошною — від голосу, який пронизує до мозку кісток, до його очей, що світяться, і дійсно лякаючого вигляду.

Повноцінний трейлер нового фільму Адама Вінгарда дивіться тут. Його прем'єра відбудеться в інтернеті 25 серпня.

14 липня 2017,  02:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компания Netflix привезет на конвенцию San Diego Comic-Con научно-фантастический экшен с Уиллом Смитом, а также сериалы «Защитники» и «Очень странные дела».

Читати далі...
29 червня 2017,  20:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила повноцінний трейлер до свого фентезійному горор-трилера «Зошит смерті», який грунтується на однойменному японському аніме. Він розповість історію здібного студента Лайта Тернера (Нат Вулф), в чиїх руках раптово виявляється загадкова зошит, куди варто лише записати чиєсь ім'я, як ця людина помирає. Разом з подругою Мией (Маргарет Куеллі) Лайт вирішує за допомогою зошита боротися зі злочинністю, не підозрюючи, що опинився на гачку у демона смерті (Віллем Дефо).

На сайті Netflix фільм режисера горору «З/Л/О» Адама Вінгарда стане доступний для перегляду з 25 серпня.

22 березня 2017,  23:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix зняла свій рімейк культового аніме «Зошит смерті», який розповість про хлопця Лайта Тернера з незвичайною зошитом — чиє б ім'я він туди ні записав, ця людина незабаром помирає. Він вирішує таким чином позбавити своє місто від злочинців, але занадто цим захоплюється. Головну роль в даному трилері виконує Нат Вулф.

Фільм, де також зіграли Віллем Дефо, Маргарет Квеллі, Ши Вігхем та Лейкіт Стенфілд, стане доступним дла перегляду на Netflix з 25 серпня.