Новини фільмів про (2019)

13 квітня 2022,  22:00 | Новини фільмів

Поки кінотеатри у більшості міст України не працюють через війну, пропонуємо вам відволіктися від новин та перевести подих за допомогою хітових фільмів від Netflix за участю топових голлівудських акторів, які вміють піднімати настрій.

Читати далі...
20 липня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті стримінгова платформа Netflix оприлюднила рейтинг своїх найпопулярніших фільмів, який очолив екшен «Евакуація» з Крісом Гемсвортом в головній ролі, що вийшов на екрани під час карантину.

Читати далі...
28 травня 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зростаючий бюджет фільму Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткового місяця» за участю Леонардо ДіКапріо та Роберта Де Ніро виявився не по кишені студії Paramount, і на допомогу до них поспішила компанія Apple.

Читати далі...
8 травня 2020,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового горора «Людина-невидимка» Елізабет Мосс грає божевільну письменницю в напруженому трейлері біографічного трилера «Ширлі».

Читати далі...
19 листопада 2019,  18:01 | Новини фільмів

Щойно вийшов фінальний трейлер очікуваної кримінальної драми Мартіна Скорсезе «Ірландець», в якій зіграють такі знамениті актори, як Роберт Де Ніро, Аль Пачіно, Джо Пеші, Гарві Кейтель та Анна Пеквін.

Фільм «Ірландець» буде епічною сагою про організовану злочинність і політику в поствоєнній Америці, яку нам розкажуть від імені ветерана Другої світової війни Френка Ширана (Роберт Де Ніро), який став найманим вбивцею і працював на одних з найжорстокіших фігур 20 століття. Події кінокартини охоплять кілька десятиліть, і в їхньому центрі опиняється одна з головних нерозв'язаних загадок в американській історії — зникнення американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Аль Пачіно).

Прем'єра нового фільму Скорсезе на Netflix відбудеться 27 листопада.

26 вересня 2019,  15:33 | Новини фільмів

Володар 2 премій «Оскар» Роберт Де Ніро грає небезпечного найманого вбивцю в офіційному трейлері біографічної драми з кримінальним ухилом «Ірландець», яку зняв його давній друг Мартін Скорсезе.

Читати далі...
1 серпня 2019,  21:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний режисер Мартін Скорсезе повертає на екрани світ нещадних гангстерів в своєму новому фільмі «Ірландець», тизер-трейлером якого учора поділився стримінговий сервіс Netflix.

Біографічна драма «Ірландець» буде епічною сагою про організовану злочинність у поствоєнній Америці, розказаною ветераном Другої світової війни Френком Шираном (Роберт Де Ніро), найманим вбивцею, який працював на одних із найбільш жорстоких фігур 20 століття. Події фільму охоплюють декілька десятиліть, і в їхньому центрі опиняється одна з головних нерозв'язаних загадок в американській історії зникнення американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Аль Пачіно).

Світова прем'єра фільму «Ірландець», де разом з Де Ніро і Пачіно знялися Джо Пеші, Анна Пеквін та Гарві Кейтель, відбудеться восени.

4 березня 2019,  20:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами науково-фантастичного фільму «Темний фенікс», фентезійного бойовика «Хеллбой» і пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», ТБ-роликами супергеройського екшену «Капітан Марвел» та діснеївського рімейка «Король Лев», а також вийшли трейлери двох українських картин «Леся Українка. Узлісся» і «Вулкан».

Читати далі...
26 лютого 2019,  23:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився інтригуючим першим тизером кримінально-біографічної картини «Ірландець», яку зняв легендарний Мартін Скорсезе.

«Ірландець» («The Irishman») буде історією одного найманого вбивці, який згадує свою можливу участь у вбивстві американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа, що зник влітку 1975 року при загадкових обставинах. Роль Гоффа виконує Аль Пачіно, і разом з його ім'ям у тизері з'являються імена не менш легендарних акторів, як Роберт Де Ніро, Джо Пеші і Гарві Кейтель.

Точна дата прем'єри нового фільму Скорсезе поки не повідомляється, але Netflix каже, що вона відбудеться восени. Сподіваємося, що «Ірландця» також покажуть на великих екранах, а не обмежаться прокатом онлайн.

6 березня 2018,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарный голливудский режиссер Мартин Скорсезе сообщил о завершении съемочного процесса своего криминального байопика «Ирландец».

Читати далі...