Прекрасні створіння (2013)Beautiful Creatures

Прекрасні створіння
Трейлер Прекрасні створіння
0%
0
100%
1

Прем'єра в Україні 28 лютого 2013

«Розкриються темні таємниці»

Лена Дюкейн відрізняється від усіх, кого коли-небудь бачило маленьке південне місто Гатлін, вона бореться з собою, намагаючись втихомирити свою силу і прокляття, яке віками переслідувало її сім'ю. Але навіть в садах що розрослися, в похмурих болотах і на зруйнованих могильниках забутого Півдня секрет не буде жити вічно. Ітана Уейта, який рахує дні до своєї втечі з Гатліна, переслідують сни про прекрасну дівчину, яку він ніколи не зустрічав. Коли Олена приїжджає жити в будинок на найстарішу і найбільш моторошну з усіх плантацій міста, Ітан беззастережно закохується в неї і цілеспрямовано намагається розкрити секрет їх дивовижного зв'язку.

Жанри: драма, мелодрама, фентезі
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $60 000 000
Тривалість: 2 г. 4 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 13 лютого 2013

Чи знаєте ви?

Кастинг фильма начался в конце 2011 года. Вскоре было объявлено, что главных героев — Итана Уэйта и Лену Дюкейн — сыграют Джек О’Коннелл и Элис Энглерт. О’Коннелл позже выбыл из фильма из-за конфликта с расписанием съемок, и роль Итана Уэйта досталась Олдену Эйренрайху.

Відео матеріали «Прекрасні створіння»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Прекрасні створіння». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Прекрасні створіння»

Uranium

24 липня 2013, 23:09

Сейчас стало особенно модно снимать фильмы о всяких существах, которые имеют ту или иную магическую силу, этот фильм не стал исключением. Я настроилась на очередную интересную сказку, как я воспринимаю все фильмы такого жанра, но в этот раз почему-то сильно обломалась. Несмотря на неплохой актёрский состав, всё остальное оказалось какой-то пустышкой и подделкой. Откровенно скучная и затянутая картина с невыразительными и невнятными спецэффектами, с шаблонными диалогами и до примитивизма ванильной любовной линией. Даже "Сумерки" на фоне этого выглядят просто невероятным шедевром. Так что не имеет смысла тратить своё время на просмотр сего непонятно чего..

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Прекрасні створіння, фільм 2013
Українська прем'єра 28.02.2013
Жанри: драма, мелодрама, фентезі
США