Новини про фільм (2016)

13 листопада 2016,  02:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Чудовий громадянин, сім'янин, працьовитий підприємець, який успадкував від батька невелику фабрику, головний герой Сеймур - стовп американського суспільства і насолоджується разом з країною післявоєнним процвітанням. Але настають 60-е і світ, який будував Сеймур, починає руйнуватися, а найболючішого удар завдає донька, яка вибрала шлях політичного терору.

У кінотеатрах України з 8 грудня.

24 червня 2016,  21:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер до режисерського дебюту Юена МакГрегора «Американська пастораль», заснованому на романі Філіпа Рота, який отримав Пулітцерівську премію. Фільм розповідає про сімейство у втіленні МакГрегора, Дженніфер Коннеллі і Дакота Фаннінг, чия ідилія порушується, коли дочка виявляється замішана в скоєнні вибуху з політичних мотивів.

У світовий прокат драма виходить 28 жовтня.

19 лютого 2015,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Філліп Нойс вибув з проекту, і тепер знімати «Американську пастораль» буде відомий шотландський актор Юен МакГрегор.

Стрічка буде заснована на романі Філіпа Рота, її дії розгортаються у пісявоєнній Америці. Начебто ідеальне життя чоловіка починає руйнуватися, коли нова політична позиція його дочки, яка стала революціонеркою і брала участь у фатальному акті насильства, що загрожує знищити його родину. Роман був удостоєний Пулітцерівської премії.

МакГрегор зіграє головну роль, а тепер ще «Американська пастораль» стане для актора повнометражним режисерським дебютом. Раніше він пробував свої сили в режисурі, знявши фрагмент для кіноальманаху «Історії підземки», який вийшов в 1999 році.

Актор цілком щасливий можливості:

Це велика честь працювати з компанією Lakeshore над адаптацією вражаючого роману Філіпа Рота «Американська пастораль». Я вже багато років хотів щось зняти і чекав, поки не знайду історію, яку буду просто повинен розповісти, а з таким сценарієм я знав, що знайшов ту саму історію. 

У фільмі також з'являться Дакота Фаннінг, яка зіграє ту саму дочку з новою політичною позицією, і Дженніфер Коннеллі в ролі дружини головного героя.

Зйомки кінокартини почнуться у вересні в Піттсбурзі. Вихід «Американської пасторалі» заплановано на 2016 рік.