Новини про фільм (2011)

18 січня 2024,  14:50 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На честь виходу в український прокат стрічки «Бідолашні створіння», за яку акторка Емма Стоун має всі шанси отримати свій другий «Оскар», ми вирішили згадати її найкращі фільми та найяскравіші ролі.

Читати далі...
18 жовтня 2018,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер гарячої української комедії «Секс і нічого особистого», де присутні моменти в дусі фільмів «Американський пиріг», «Це безглузде кохання» і навіть «П'ятдесят відтінків сірого».

Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Убитий горем Сергій (зірка фентезі «Сторожова застава» Роман Луцький) приймає чоловіче рішення і їде до Праги на Новий рік до свого друга Василя (Сергій Притула). Після ночі обломов в стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною (Анжеліка Ніколаєва), яка обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

В український прокат комедія «Секс і нічого особистого» увірветься 20 грудня.

8 лютого 2015,  14:23 | Статті | Автор: Андрей Головешко

Вже зовсім скоро настане день закоханих, а це означає, що ви обов'язково будете дивитися романтичні комедії, незалежно від того, є у вас друга половинка чи ні. І багато хто спитає - який фільм подивитися 14 лютого? День святого Валентина буде просякнутий романтикою, тому від банальних і драматичних фільмів вам нікуди не дітися. Кінотеатри будуть заповнені натовпами закоханих підлітків, які з нетерпінням хочуть побачити “П'ятдесят відтінків сірого”. Якщо ж вам не вдасться потрапити на сеанс, або ви просто вирішили відокремитися від більшості – раджу вам влаштувати романтичну вечерю вдома і подивитися милу драматичну комедію.

Яку саме? Зараз я спробую надати кілька хороших варіантів, щоб ви не витрачали багато часу на вибір “того самого” фільму, який прикрасить ваш вечір. Відразу приберемо зі списку фільми, які і так всі знають і дивляться в будь-який час року, наприклад, ТитанікЩоденник пам'яті і інші "слізовичавлювалки". Звичайно, можна подивитися і їх, але якщо ви все ж втомилися від подібних фільмів – пропоную ознайомитися з нашими варіантами. Отже, почнемо.

Читати далі...