Новини про фільм (2016)

28 травня 2017,  00:14 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедії «Дитина Бріджит Джонс» Рене Зеллвегер і Патрік Демпсі приєдналися до касту мелодрами «Берлін, я люблю тебе».

Читати далі...
7 жовтня 2016,  19:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТВ-ролик «Дитини Бріджит Джонс» показує незграбний момент з Рене Зеллвегер та Коліном Фертом і нагадує, що ви все ще можете застати цю чудову комедію в кіно.

Нашу рецензію на тріумфальне повернення Зеллвегер в образі чарівної Бриджит читайте тут.

16 вересня 2016,  19:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Хорошая новость для поклонников неидеальной, но такой забавной Бриджит Джонс: Рене Зеллвегер совсем не против сыграть ее и в четвертый раз.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дитина Бріджит Джонс»
Тріумфальне повернення Рене Зеллвегер
14 вересня 2016,  18:34 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Парадоксальна, незручна й смішна Бріджит Джонс... Як же ми за нею сумували! І ці роки для такої колоритної героїні не пройшли даремно, адже у неї є цікава робота, хороші друзі. Правда, на особистому фронті затишшя, але всім відомо, що затишшя – вірна ознака близької бурі, і незабаром Бріджит стає її епіцентром, отримуючи разом з незапланованою вагітністю відразу двох потенційних батьків, які просто так не відступляться.

 

Режисер першого «Щоденника Бріджит Джонс» Шерон Магуайр через 15 років відправляє нас разом зі своєю улюбленою героїнею в нову кавалькаду пригод, звідки вона вийде з цінним поповненням у своєму житті. Знати б тільки, від кого...

Довгий час не маючи сексу, тільки Бріджит могла переспати одразу з двома чоловіками за відносно короткий термін, а потім виявити, що біорозкладані презервативи п'ятирічної давності є не надто хорошим контрацептивом. Але оскільки нашій героїні вже за 40, і це може бути її останній шанс народити дитину, то вона вирішує йти ва-банк і долучає до своєї вагітності відразу обох кандидатів на пост батька, додаючи в і без того насичений період свого життя ще більше божевілля.

Рене Зеллвегер не було видно на екрані цілих 6 років, і хоча навесні цього року вийшов у світовий прокат драматичний трилер «Тільки правда», де вона зіграла разом з Кіану Рівзом, але саме «Дитина Бріджит Джонс» є її тріумфальним поверненням, яке заслуговує тривалих овацій. Вона була чарівна в перших двох фільмах франшизи, але тут вона блискуче демонструє, що за цей час не тільки не втратила, а й примножила свій комедійний талант. За «Щоденник Бріджит Джонс» актриса була навіть номінована на «Оскар», і хотілося б, щоб у прийдешньому нагородному сезоні її гру також не обійшли увагою, незважаючи на те, що в останні роки Американська кіноакадемія приділяє все менше уваги жанру комедії.

Разом з Зеллвегер у цьому святі життя повертається Колін Ферт, і без його Марка Дарсі цей фільм так само немислимо уявити, як і без Бріджит. Вони створені одне для одного, будучи оригінальним нагадуванням про те, що часом притягуються найнемислиміші протилежності. Як раптом на горизонті з'являється мільйонер (або мільярдер) Джек у втіленні зірки «Анатомії пристрасті» і «Трансформерів 3» Патріка Демпсі, і над потенційним хепі-ендом для Бріджит і Марка збираються грозові хмари. Але, спостерігаючи за цією дивною шведською сімейкою, дуже швидко стає ясно, що саме такий шалений сюжетний поворот і був потрібен даній історії. Тим паче, що ревнуючим Фертом можна милуватися вічно.

- Це як фінал «Х-Фактора»: набирайте 01, якщо хочете, щоб це був Марк; набирайте 02, якщо хочете, щоб це був Джек.

Приємним доповненням до касту стала Емма Томпсон, яка не тільки зіграла тут саркастичного гінеколога головної героїні, а й внесла свою лепту і чудове почуття гумору в написання сценарія до фільму.

 

«Дитина Бріджит Джонс» є не лише гідним продовженням пригод культової героїні Зеллвегер, а й просто чудовою мелодраматичною комедією, наповненою яскравими і незабутніми моментами, які Бріджит зі справжньою майстерністю вміє обернути собі на користь, не без того, звичайно, щоб часом впасти обличчям в бруд. Особливо підняв настрій той епізод від початку переймів до безпосереднього прибуття героїні в лікарню. Я вже давно так не сміялася.

В цілому, це неймовірні дві години нестримних веселощів, романтики і щирості в стилі міс Джонс! Тепер це моя улюблена частина трилогії, після перегляду якої захотілося, щоб ще через років десять Зеллвегер повернулася в цьому своєму карколомному образі на великий екран, справляючись з новими проблемами.

Навіть стільки років потому така неідеальна, незграбна і просто чарівна Бріджит Джонс продовжує прагнути до кращого, не упускає шансу просунутися вгору по кар'єрних сходах і виявляється в любовному трикутнику, вибирати в якому змушена тепер не тільки для себе, а і для дитини. І робить вона це все з високо піднятою головою, хто б що не говорив.

13 вересня 2016,  16:18 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Традиційно продовжуємо радувати кінолюбителів докладними прес-релізами майбутніх фільмів, які прочитав дивитися фільм набагато цікавіше і зрозуміліше. У цій статті читайте про створення фільму «Дитина Бріджит Джонс», який виходить в кінотеатрах України з 15 вересня.

Читати далі...
6 вересня 2016,  13:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТВ-ролик «Дитини Бріджит Джонс» не тільки показує кілька незручних моментів повернення парадоксальною героїні Рене Зеллвегер, а й представляє перший погляд на знову спалахнули почуття Бріджит і Марка Дарсі у втіленні Коліна Ферта.

Цікаву фічуретку про цю мелодраматичную комедію, де актори розповідають про свою любов до цієї історії, можна подивитися тут.

31 серпня 2016,  13:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці мелодраматичної комедії «Дитина Бріджит Джонс» її зірки Рене Зеллвегер, Колін Ферт та Патрік Демпсі розповіли про своїх старих і нових персонажів. Виявляється, Зеллвегер не могла дочекатися свого повернення в образі такої справжньої Бріджит, а Ферт заявив, що сам себе б кинув заради «нового хлопця на районі» у втіленні Демпсі.

28 червня 2016,  21:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер «Дитини Бріджит Джонс» розкриває набагато більше незручних і романтичних моментів між героями Рене Зеллвегер і Коліна Ферта та невдале знайомство останнього зі своїм суперником в особі Патріка Демпсі.

— Не варто повертатися до минулого і повторювати старі помилки... коли можна зробити нові.

В українських кінотеатрах з 15 вересня.

24 березня 2016,  15:11 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Романтична комедія всіх часів повертається… з поповненням! Бріджит Джонс завжди мріяла про хеппі-енд. Але після офіційного розриву з Марком Дарсі, який нікуди не зник, а завжди поруч у вигляді запасного аеродрому, вона досі незаміжня, щоправда з успішною кар’єрою телепродюсерки. І тут життя ставить Бріджит романтичну підніжку у вигляді привабливого американця на ім'я Джек, котрий є повною протилежністю містерові Дарсі. Віддавшись пристрасті, улюблениця всіх жінок планети виявляє, що вагітна і при цьому лише на 50% впевнена, хто з них батько її дитини.

У кінотеатрах України з 15 вересня.

3 жовтня 2015,  11:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бриджет Джонс вернулась! Появилась первая фотография актрисы Рене Зеллвегер в своем известном комедийном образе, в котором она вновь появится к «Ребёнке Бриджет Джонс».

Читати далі...
11 вересня 2015,  01:50 | Кастінг | Автор: SpaceMonkey

Патрік Демпсі, зірка серіалу «Анатомія пристрасті», перебуває на заключному етапі переговорів щодо приєднання до акторського складу фільму «Дитина Бріджет Джонс». У довгоочікуваному сіквелі Рене Зеллвегер повертається в ролі вже 40-річної Бріджит Джонс, а Колін Ферт - у ролі Марка Дарсі.

Читати далі...