Новини про фільм

9 квітня 2024,  17:42 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Головного героя історичного міні-серіалу «Сьоґун» («Shōgun») втілює відомий японський актор Хіроюкі Санада, який має вражаючу фільмографію. Давайте пригадаємо, в яких фільмах і серіалах ми бачили його раніше.

Читати далі...
24 березня 2020,  18:34 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Джекман нагадує нам, що в умовах пандемії не варто забувати про проблеми екології, в своєму навчальному відео про правильне миття рук, яким актор поділився в Instagram.

Читати далі...
14 травня 2019,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня Людей Ікс, який пройшов 13 травня, в мережі з'явився епічний ретроспективний трейлер фінального фільму франшизи «Люди Ікс: Темний фенікс», який згадує її попередні частини й минулих персонажів.

Читати далі...
30 травня 2018,  01:51 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Збори музичного байопіка «Найвеличніший шоумен» з Г'ю Джекманом в головній ролі перевершили бокс-офіс двох сольників про його знаменитого супергероя.

Читати далі...
15 травня 2018,  23:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу антигеройского екшену «Дедпул 2» в світовий прокат з'явився його новий міжнародний трейлер з закадровим коментарями Вейда Вілсона.

Дедпул вирішує нагадати вам, якщо «ви раптом провели два останні роки під Каменем Нескінченності», що він об'єднує в собі «невблаганну чарівність Райана Рейнольдса, зовнішній вигляд перепеченной піци та кількість убитих, як у Людини зі сталі». Після Дедпул розповідає історію свого становлення, порівнює себе з Росомахою (Г'ю Джекман), підколює повторювані сюжети коміксів Marvel, розкриває, що одного разу в ньому оселився Веном, але цього кросовера вам не бачити через складнощі з авторськими правами, й повідомляє, що його найбільший страх — це корови.

Купуйте квитки на «Дедпул 2» на нашому сайті. Попередні покази вже стартували в деяких кінотеатрах України, а в широкий український прокат фільм Девіда Літча виходить 17 травня.

18 серпня 2013,  13:23 | Чутки | Автор: redder

Фанати коміксів "Марвел" і особисто Росомахи, які хотіли, щоб Х'ю Джекман знявся ще в декількох фільмів про супергероя, можуть бути гірко розчаровані. Кажуть, що деякий час тому акторові запропонували 100 мільйонів доларів, щоб він знявся ще в чотирьох фільмах про Росомаху, але актор стверджує, що ці повідомлення - брехня.
Цитата: "Ні, це неправда. Я б ніколи на Етоне пішов. Я знімався в таких фільмах в основному для своїх фанатів і для себе самого. І кожен раз мені потрібна була хороша причина. У даному випадку такий причини немає ".
Причини, по якій Marvel Eentertainment могла запропонувати Джекману ще 4 фільми, зрозумілі. Тільки в Америці за час прокату фільм "Росомаха: Безсмертний" зібрав вже 116 мільйонів доларів.
А поки що Джекман знімається в сьомому фільмі про Людей Ікс під назвою "Дні минулого майбутнього", який вийде на екрани в травні 2014 року. Цілком можливо, що це буде останній фільм за участю Росомахи.

4 серпня 2013,  23:04 | Рецензії | Автор: redder

Вчера сходил на фильм “Росомаха: Бессмертный” (в оригинале просто The Wolverine). Забегая вперед, выскажу сразу впечатление: добротно, но не более того. Ожидал большего. А теперь снова вернемся к началу.

В нем нам показывают, как на дворе 1945 год, императорская Япония ведет неравный бой против США и СССР одновременно. Причем именно СССР японцы боятся настолько сильно, что уже 15 августа капитулируют и заключают мир с союзниками. Это не шутка, кстати, а те наивные люди, которые что-то мямлят про бомбардировку Нагасаки как основную причину поражения Японии в войне, плохо в школе учили историю.

Но это я так, отвлекся. В фильме Росомаха сидит в японском плену в каком-то стремном колодце. Зачем он это делает - неясно, не иначе диверсантом работает на американское правительство. А колодец этот, как выясняется, расположен как раз в Нагасаки. А на дворе 9 августа, и значит, под облаками уже летит искомый Б-29 “Бокскар”, и пилот Чарльз Суини уже открыл бомболюк.

После этого Росомаха спасает случайно оказавшегося рядом японского лейтенанта, за что тот ему дарит свой меч. Росомаха от меча отказывается - “Не время, мол. Еще вернусь, тогда и отдаришься”.

Время резко прыгает вперед, и вот мы наблюдаем заросшего шерстью по самые глаза Росомаху, который живет в лесу и молится колесу. То есть нет, не молится, только жрет вискарь в три горла, да слушает радио, да еще видит кошмары по ночам. В кошмарах ему постоянно является Джин Грей и спрашивает, зачем он ее убил.

Тут необходимо прерваться и задать вопрос сценаристу. Дорогой сценарист! Джин Грей в последний раз фигурировала в фильме “Люди Икс. Последняя битва”! И было это в 2006 году. Семь лет назад, дорогой друг! И теперь ты выпихиваешь ее вот так, в первые же десять минут фильма на изумленных зрителей. Серьезно, чуваки, я полфильма понятия не имел, что это за галлюциногенная девушка, и какого черта она постоянно мерещится нашему Логану. Ну хоть бы намек какой бросили, честное слово. А то Логан полфильма мучается вопросом “зверь я дрожащий или право имею?”, а мы, бесславные, так и не понимаем - чего это он.

Дальше - больше. К Логану приезжает японская школьница с радикально красными волосами и передает, что ее хозяин, тот самый постаревший лейтенант по фамилии Ясида, желает проститься перед смертью. Вот буквально: “Хозяин Ясида помирает, Росомаху просит!” Делать нечего, пора лететь.

В самолете Логан неожиданно начинает бояться летать, хотя в трех предыдущих фильмах он ничего подобного не боялся. А в Японии между ним и стариком Ясидо происходит следующий разговор:

- Слушай, Логан, а может ты мне отдашь свое бессмертие?

- Да с чего бы, Ясида?

- Ну ты же уже пожил, уже двести лет все-таки. Надоело, наверное, тебе.

- Да нет, нормально.

- Ну если что, я могу себе его забрать, мне не жалко.

- Да нет, Ясида, мне и так неплохо. Все, удачной смерти, бывай.

Расстроенный тем, что Логана не удалось уговорить по-хорошему, Ясида вроде бы от огорчения помирает. А рядом постоянно маячит Светлана Ходченкова и делает вид, что она простой Айболит.

Ну а дальше - больше! Логан начинает загадочным образом терять свою неуязвимость, на внучку Ясиды, очень приятную девушки по имени Марико, начинают охотится всем кому не лень, и Логану/Росомахе приходится ее спасать. А также заниматься сексом для поправки сил расшатанного организма.

Заканчивается все, понятно, хорошо - полной победой сил добра над физически более слабым злом. Но возникает ряд вопросов. Во-первых, зачем Ходченкова всю дорогу ходила в парике и с накладным лицом? Они же ей плеваться ядом мешали. Неразумно. Во-вторых, почему адамантий у японского робота получился сильнее американского адамантия? Нет ли здесь анти-штатовской пропаганды? Ну и в третьих... нет, даже не так.

И в-третьих: какая связь между высасыванием адамантия из костей Росомахи, и его бессмертием? Росомаха был бессмертным с рождения, это неплохо показано в фильме “Росомаха: Начало”, а адамантий в него закачали существенно позже. Граждане сценаристы, вы вообще первый фильм смотрели? Откуда эта ересь про то, что металл в костях придает ему вечную молодость?

С технической стороны, правда, к фильму претензий нет, все сделано на очень высоком уровне, несмотря даже на скромный бюджет (120 миллионов, дешевле, чем R.I.P.D., и в десять раз лучше). Посередине, правда, сюжет слегка провисает, пока Логан валяется на секретной внучкиной заимке, и страдает по мертвой Джин Грей, но это ничего, это бывает. С каждым могло случиться.

Про актерскую игру говорить смысла нет, там все картонное. Хью Джекман, конечно, накачан сверх меры, но выглядит подуставшим. Про остальных даже и этого сказать нельзя - комикс он и есть комикс. В целом - для любителей вселенной “Людей Икс” выглядит здорово, да и остальным, наверное, скучать не придется.

28 червня 2013,  23:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

А ось і наспів третій трейлер про пригоди Росомахи в Японії, дубльований українською мовою, та й ще, заодно, з українськими субтитрами.

Створена на основі знаменитої збірки коміксів, ця епічна екшен-пригодницька стрічка переносить Росомаху (Хью Джекмен), найбільш знакову фігуру із всесвіту Людей Ікс, до сьогоднішньої Японії. Втративши грунт під ногами у невідомому світі, герой стикається з абсолютною помстою у смертельній битві, яка назвжди змінить його сутність. Попервах вразливий, доведений до краю фізично та емоційно, він протистоїть на лише смертельному мечу самурая, але й внутрішній боротьбі із власним безсмертям, виходячи з неї більш могутнім, ніж ми колись його бачили.

У кінотеатрах України і Росії вже зовсім скоро: з 25 липня.

18 червня 2013,  23:42 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ще один трейлер до нової глави пригод Росомахи, на цей раз Логан опиниться в Японії, де зустріне свою заборонену любов і буде змушений битися з Срібним самураєм.

У кінотеатрах України і Росії з 25 липня.

2 червня 2013,  23:33 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Створена на основі знаменитого збірника коміксів, ця епічна екшен-пригодницька стрічка переносить Росомаху (Х'ю Джекман), найбільш знакову фігуру зі світу Людей Ікс, в сьогоднішню Японію. Втративши грунт під ногами в невідомому світі, герой стикається з абсолютною помстою в смертельній битві, яка назавжди змінить його сутність. Спочатку вразливий, доведений до краю фізично і емоційно, він протистоїть не тільки смертельному мечу самурая, але і внутрішній боротьбі з власним безсмертям, вийшовши з неї більш потужним, ніж ми коли-небудь його бачили.

Дивіться з 25 липня в кінотеатрах України і Росії.

27 березня 2013,  21:46 | Оновлення | Автор: redder

Перший трейлер для багатомі очікуваного фільму "Росомаха: безсмертний" вийшов злегка невиразним. Логан бродить по Японії, зустрічається з таємничим громадянином, який обіцяє зробити його назад смертним (навіщо йому воно треба?). Плюс обмінюється поглядами з Світланою Ходченковою, замотаною в марлеву пов'язку трохи більше, ніж за вуха. Ну, ще, звичайно, традиційні японське бойові роботи у вигляді солдатів з мечами таті - ці теж в наявності. Виглядає бадьоро, але про що фільм - сказати поки важко.

25 березня 2013,  14:32 | Оновлення | Автор: redder

Вийшло два нових постера до фільму "Росомаха: Безсмертний" про пригоди одного з Людей Ікс в Японії. За сюжетом, Логан (Х'ю Джекман) вирушає до Японії, де закохується в дочку глави клану Якудза. Заради любові Логану доведеться протистояти її батькові Сінгену, братові самураїв, найманки Гадюці та іншим небезпечним ворогам.