Оновлення

28 червня 2013,  23:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

А ось і наспів третій трейлер про пригоди Росомахи в Японії, дубльований українською мовою, та й ще, заодно, з українськими субтитрами.

Створена на основі знаменитої збірки коміксів, ця епічна екшен-пригодницька стрічка переносить Росомаху (Хью Джекмен), найбільш знакову фігуру із всесвіту Людей Ікс, до сьогоднішньої Японії. Втративши грунт під ногами у невідомому світі, герой стикається з абсолютною помстою у смертельній битві, яка назвжди змінить його сутність. Попервах вразливий, доведений до краю фізично та емоційно, він протистоїть на лише смертельному мечу самурая, але й внутрішній боротьбі із власним безсмертям, виходячи з неї більш могутнім, ніж ми колись його бачили.

У кінотеатрах України і Росії вже зовсім скоро: з 25 липня.

18 червня 2013,  23:42 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ще один трейлер до нової глави пригод Росомахи, на цей раз Логан опиниться в Японії, де зустріне свою заборонену любов і буде змушений битися з Срібним самураєм.

У кінотеатрах України і Росії з 25 липня.

2 червня 2013,  23:33 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Створена на основі знаменитого збірника коміксів, ця епічна екшен-пригодницька стрічка переносить Росомаху (Х'ю Джекман), найбільш знакову фігуру зі світу Людей Ікс, в сьогоднішню Японію. Втративши грунт під ногами в невідомому світі, герой стикається з абсолютною помстою в смертельній битві, яка назавжди змінить його сутність. Спочатку вразливий, доведений до краю фізично і емоційно, він протистоїть не тільки смертельному мечу самурая, але і внутрішній боротьбі з власним безсмертям, вийшовши з неї більш потужним, ніж ми коли-небудь його бачили.

Дивіться з 25 липня в кінотеатрах України і Росії.

27 березня 2013,  21:46 | Оновлення | Автор: redder

Перший трейлер для багатомі очікуваного фільму "Росомаха: безсмертний" вийшов злегка невиразним. Логан бродить по Японії, зустрічається з таємничим громадянином, який обіцяє зробити його назад смертним (навіщо йому воно треба?). Плюс обмінюється поглядами з Світланою Ходченковою, замотаною в марлеву пов'язку трохи більше, ніж за вуха. Ну, ще, звичайно, традиційні японське бойові роботи у вигляді солдатів з мечами таті - ці теж в наявності. Виглядає бадьоро, але про що фільм - сказати поки важко.

25 березня 2013,  14:32 | Оновлення | Автор: redder

Вийшло два нових постера до фільму "Росомаха: Безсмертний" про пригоди одного з Людей Ікс в Японії. За сюжетом, Логан (Х'ю Джекман) вирушає до Японії, де закохується в дочку глави клану Якудза. Заради любові Логану доведеться протистояти її батькові Сінгену, братові самураїв, найманки Гадюці та іншим небезпечним ворогам.