Новини про фільм (2011)

12 грудня 2023,  20:09 | Новини фільмів

Це планета мавп. І лише Цірі вдалося вижити на ній. Дивіться тизер-трейлер пригодницького екшену «Королівство планети мавп» за участю зірки хітового фентезі «Відьмак» Фрейї Аллан, яка відома за роллю принцеси Цірілли.

Читати далі...
2 листопада 2023,  00:32 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший тизер науково-фантастичного екшену «Королівство планети мавп», який буде продовженням культової франшизи. Він повідомляє, що офіційний трейлер вийде у четвер (за американським часом).

Читати далі...
9 листопада 2018,  23:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features опублікувала в мережі другий тизер-трейлер науково-фантастичного трилера «Земля в облозі», який зняв режисер «Повстання планети мавп» Руперт Вайатт.

Події нового творіння Вайатта відбуваються в чиказькому районі через 10 років після того, як Землю окупували іншопланетні сили. Героями історії виступлять дві сторони конфлікту люди, які погодилися підкоритися іншопланетянам і служити їм, і ті бунтарі, які вирішили стати опором. Даний тизер-трейлер присвячений представнику останніх — юному афроамериканському хлопцеві, якого грає Ештон Сандерс з оскароносного «Місячного світла».

Світова прем'єра фантастики «Земля в облозі», де також знялися володар премії «Золотий глобус» Джон Гудман і номінантка на премію «Оскар» Віра Фарміга, відбудеться навесні 2019 року.

10 липня 2017,  15:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер пригодницько-фентезійного екшену «Війна за планету мавп» присвячений усій трилогії і показує, з чого починалася історія Цезаря (Енді Серкіс) в 2011 році і як він з милої маленької мавпочки Джеймса Франко перетворився в лідера свого виду, який бореться за виживання з вороже налаштованою армією людей. Так що напередодні виходу заключної частини на великі екрани саме час переглянути «Повстання планети мавп» і «Світанок планети мавп».

Українська прем'єра фільму Метта Рівза відбудеться 13 липня. Квитки на сеанси ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.