Сьомий син (2014)Seventh Son

Сьомий син
Трейлер Сьомий син
33%
1
67%
2

Прем'єра в Україні 1 січня 2015

«When darkness falls, the son will rise»

Розповідь у фільмі піде про хлопця, який, так вже вийшло, став сьомим сином сьомого сина. А тільки така людина може стати відьмаком. Але цього недостатньо, щоб іменувати себе так - необхідно пройти масу тренувань, а також старанно вчитися. Адже головна зброя відьмака - це його розум. Хоч в народі їх не люблять, але хтось же повинен вбивати нечисть, зберігати землю від сил зла і робити всю брудну роботу? Юний Том Уорд спробує стати тим самим учнем відьмака.

Жанри: пригоди, фентезі
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $100 000 000
Формат: IMAX 3D
Тривалість: 1 г. 42 хв.
Країни: США, Велика Британія, Канада, Китай
Світова прем'єра: 17 грудня 2014

Чи знаєте ви?

Претендентками на роль Элис были Дженнифер Лоуренс, Диана Агрон, Имоджен Путс и Фелисити Джонс.

Рецензія на фільм «Сьомий син»
Ученик ведьмака

19 грудня 2014,  12:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З 1 січня нового року в кінотеатрах України і Росії вийде пригодницький фентезі «Сьомий син». Ми, як завжди, побували на допрем'єрному показі і підготували для вас рецензію:

З поверненням однієї могутньої відьми темні сили прокидаються і множаться, і навіть Майстру самотужки з ними не впоратися. Йому потрібен учень, якого можна навчити битися з усією цією підступною нечистю. А всі знають, що кращого підмайстра, ніж сьомий син сьомого сина, для такої справи не знайти.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Сьомий син». але ви можете створити свою тему на форумі

3 відгука про фільм «Сьомий син»

Кристина Хрусталева

2 жовтня 2013, 08:21

Мне кажется, что этот фильм достоин внимания только из-за того, что режиссер Сергей Бодров пригласил неподражаемую актрису Джулианну Мур. Должна получиться стоящая картина. Впрочем, ждать осталось недолго. Безусловно, фильм найдет своих поклонников и критиков. Но если он будет вызывать эмоции - это уже хорошо.
2 / 0 
Эксперт

4 січня 2015, 21:03

Не могу сказать, что жалею о просмотре, но и сказать, что в восторге - тоже не могу. Подросткам фильм придется по вкусу. Если делать нечего - можно посмотреть.
0 / 0 
Ирина Гавриленко

11 січня 2015, 18:06

Ходила с мужем,нам по 45 лет,ходим на все фильмы 3Д.Замечательная сказка,безупречная игра и подборка актеров,классные виды природы, компьютерная графика и 3Д. Единственное что не хватило,так более красочной концовки и немного он сжат,120 мин мало не хватает более длительных сцен. Ещё бы часик не помешал, очень быстро закончился.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Сьомий син, фільм 2014
Українська прем'єра 01.01.2015
Жанри: пригоди, фентезі
США, Велика Британія, Канада, Китай