Новини про серіал (2017 – 2019)

22 лютого 2020,  23:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст фентезійного серіалу «Відьмак» поповнився сімома новими акторами, в числі яких опинився Крістофер Гів'ю, він же Тормунд із «Гри престолів».

Читати далі...
30 грудня 2019,  22:33 | Новини серіалів

Зірка серіалів «Зачаровані» і «Втікачі» Джуліан МакМехон ловить небезпечних злочинців в трейлері нового детективного серіалу «FBI: Most Wanted».

Новий гостросюжетний серіал від володаря премії «Еммі» Рене Балсера буде спін-оффом американської кримінальної драми «ФБР». Він розповість про напружені будні підрозділу ФБР на чолі зі спецагентом Джессом Лакруа (МакМехон), якому доручено вистежувати й ловити горезвісних злочинців зі списку найбільш розшукуваних ФБР.

Компанію МакМехону в цих небезпечних пригодах складе Келлан Латс з «Сутінків». Прем'єра серіалу «FBI: Most Wanted» відбудеться через тиждень, 7 січня.

19 листопада 2019,  18:38 | Новини серіалів

Компанія Marvel представила офіційний трейлер фінального сезону супергеройського серіалу «Втікачі», в якому відбудеться очікуваний кросовер з серіалом «Плащ і Кинджал».

В 3 сезоні Втікачів Чейза (Грегг Салкін), Кароліну (Вірджинія Гарднер), Ніко (Ліріка Окано), Алекса (Рензі Феліз), Моллі (Аллегра Акоста) та Герт (Аріела Барер) чекає найбільш масштабна битва, в якій вони коли-небудь билися. У наш світ прибуває лиходійка з іншого виміру Моргана ле Фей (Елізабет Герлі) зі своєю мільйонною армією, і коли все здається вже зовсім безвихідним, нашій шістці несподівано приходять на допомогу Тайрон (Обрі Джозеф) і Тенді (Олівія Голт), також відомі як Плащ і Кинджал.

Прем'єра всіх фінальних серій «Втікачів» відбудеться 13 грудня.

4 листопада 2019,  14:31 | Новини серіалів

Жорстокий лиходій в масці тероризує Ґотем в 6 серії супергеройського серіалу «Бетвумен», чий промо-ролик вийшов сьогодні.

Страшна смерть вражає Ґотем і місто звертається по допомогу до свого нового героя. Люк (Камрус Джонсон) веде відверту бесіду з Кейт (Рубі Роуз), поки Софі (Меган Тенді) просить Джейкоба (Дюгрей Скотт) дати їй спеціальне завдання. Еліс (Рейчел Скарстен) продовжує здійснювати свій жорстокий план по відношенню до сім'ї Кейнів, і Кетрін (Елізабет Энвейс) стає ключем до частини її плану. Бетвумен знову наносить візит Мері (Ніколь Кан).

Серія режисера Скотта ПітерсаОбдаровані», «Втікачі») отримала назву «I'll Be Judge, I'll Be Jury» («Я буду суддею, я буду журі») і вийде на телеекрани 11 листопада за українським часом.

5 жовтня 2019,  01:19 | Новини серіалів

Кілька годин тому на конвенції New York Comic Con був показаний повноцінний трейлер 3 сезону супергеройського серіалу від Marvel і Hulu «Втікачі», в якому очікується сходження темряви і кросовер з серіалом «Плащ і Кинджал».

В 3 сезоні Чейзу (Грегг Салкін), Кароліні (Вірджинія Гарднер), Ніко (Ліріка Окано), Алексу (Рензі Феліз), Моллі (Аллегра Акоста) та Герт (Аріела Барер) належить битися зі злом, яке страшніше за їхніх батьків-суперлиходіїв. Нова лиходійка з іншого виміру Моргана ле Фей (Елізабет Герлі) намагається переманити Ніко на темну сторону, але на допомогу дівчині приходить несподівана підмога в особі Тайрона (Обрі Джозеф) і Тенді (Олівія Голт), також відомих як Плащ і Кинджал.

У кінці трейлер нагадує, що прем'єра 10 нових серій «Втікачів», чий рейтинг на сайті IMDb 7,1 бала, відбудеться 13 грудня.

31 липня 2019,  23:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний тизер 3 сезону супергеройського серіалу від Hulu і Marvel «Втікачі», в якому тінейджери воюють зі своїми батьками-суперлиходіями.

Тизер показує, як Чейз (Грегг Салкін) приходить у себе після масштабної битви, і бачить, як поряд зі сходами лежать без свідомості Кароліна (Вірджинія Гарднер) та Ніко (Лірика Окано). Алекс (Рензі Феліз) теж не рухається. Він підходить до закривавленої Моллі (Аллегра Акоста) з динозавром на руках, і та говорить йому, щоб він врятував Герт (Аріела Барер), яку забирають члени Прайд.

Прем'єра 3 сезону «Втікачів» відбудеться взимку, 13 грудня.

30 листопада 2018,  01:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Hulu поділилася розширеним трейлером 2 сезону супергеройського серіалу «Втікачі», в якому присутні динозавр у візку для покупок та магія.

Кожен підліток вважає, що його батьки — зло. Але що якщо ти дізнаєшся, що вони дійсно такими є? Серіал «Втікачі» слідує за шістьма школярами Чейзом (Грегг Салкін), Кароліною (Вірджинія Гарднер), Ніко (Лірика Окано), Моллі (Аллегра Акоста), Герт (Аріела Барер) і Алексом (Рензи Феліз), які розкривають, що їхні батьки перебувають в суперлиходійській організації, і тікають з дому, щоб виправити те зло, що творять їхні мами й тата.

Двох батьків цієї шістки грають лиходії з серіалів початку 2000-х: зірка «Баффі» Джеймс Марстерс й зірка «Зачарованих» Джуліан МакМехон.

«Втікачі» повернуться на екрани з новими серіями 21 грудня.

31 жовтня 2018,  20:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте Коула з серіалу «Зачаровані»? Актор Джуліан МакМехон, який його втілив, очолив каст горор-трилера «Вечірка монстрів».

Читати далі...
1 жовтня 2018,  18:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шістка тінейджерів, які втекли з дому, демонструє свої суперздібності в тизер-трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Втікачі», в основу якого лягли комікси Marvel.

У 1 сезоні тінейджери Чейз (Грегг Салкін), Кароліна (Вірджинія Гарднер), Ніко (Лірика Окано), Моллі (Аллегра Акоста), Герт (Аріела Барер) і Алекс (Рензі Феліз) дізналися, що їхні батьки є суперлиходіями, і тепер вони збираються полагодити світ, який прагнули зруйнувати дорослі. У нових серіях на них чекають нові битви зі злом в особі зірки «Зачарованих» Джуліана МакМехона, а також освоєння своїх суперсил, романтика — в трейлері присутній момент поцілунку Кароліни, яка світиться, і Ніко — та зустріч з динозаврами.

Прем'єра 2 сезону «Втікачів» відбудеться наприкінці року, 21 грудня.

19 серпня 2018,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та пригодницького фільму «Робін Гуд», повноцінний трейлер картини Гаспара Ное «Екстаз» і фінальний трейлер української фантастики «Бобот та Енергія Всесвіту», чия прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Читати далі...
16 серпня 2018,  00:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Аллегра Акоста опублікувала у своєму Instagram секретний тизер 2 сезону супергеройського серіалу «Втікачі», заснованого на коміксах Marvel.

В кінці 1 сезону тінейджери Чейз (Грегг Салкін), Кароліна (Вірджинія Гарднер), Моллі (Аллегра Акоста), Герт (Аріела Барер), Алекс (Рензі Феліз) та Ніко (Лірика Окано), які дізналися, що їх батьки є суперлиходіями, і відкрили в собі надздібності, але не побажали стати поганими, втекли з дому, офіційно ставши Втікачами. У відеоповідомленні, яке перебивають перешкоди, вони кажуть, що не можуть сказати, де вони зараз, оскільки у суперлиходійської команди PRIDE є очі і вуха всюди, але з ними все гаразд, і розкривають дату прем'єри 2 сезону.

Прем'єра всіх нових серій серіалу «Втікачі», яких буде 13 штук, відбудеться напередодні католицького Різдва, 21 грудня.

24 листопада 2017,  16:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри фантастичного серіалу «Втікачі» («Раневейс») компанія Marvel опублікувала його новий фрагмент, присвячений Дню подяки.

Відео показує возз'єднання давніх друзів Чейза (Грегг Салкіна), Кароліни (Джіні Гарднер), Моллі (Аллегра Акоста), Герт (Аріела Барер), Алекса (Рензі Феліз) та Ніко (Лірика Окано) за одним столом. Вони за обидві щоки наминають святкову вечерю й спілкуються, як раптом до них підкрадаються фігури в червоних мантіях...

Дивимося другий трейлер трейлер «Втікачі». Пілотна серія серіалу вийшла 21 листопада. Всього 1 сезон буде складатися з 10 серій.

27 жовтня 2017,  00:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Група підлітків-ізгоїв відкриває в собі різні надздібності в другому трейлері фантастичного серіалу від Hulu і Marvel «Раневейс». Але крім сил, про існування яких вони ще вчора не підозрювали, у них є більш серйозна проблема — їхні батьки виявляються суперлиходіями, і зупинити їх від чергового лиходійства можуть тільки їхні діти.

Шістку основних персонажів в серіалі грають молоді актори Грегг Салкін, Аріела Барер, Джіні Гарднер, Рензі Феліз, Лірика Окано і Аллегра Акоста. Одного з їхніх батьків втілить Джеймс Марстерс, відомий за роллю Спайка в «Баффі».

На початку місяця на конвенції NYCC був представлений арт-постер «Раневейс», а також постери до майбутніх сезонів інших серіалів від Marvel, як «Джессіка Джонс» і «Агенти Щ.И.Т.». Серіал «Раневейс» вийде на екрани 21 листопада.