Новини про фільм (2015)

12 червня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку майбутніх релізів з'явилася сімейна драма «Мій друг містер Персіваль», головну роль в якій виконує зірка екшенів «Загін самогубців» і «Термінатор: Генезис» Джай Кортні.

Читати далі...
26 квітня 2020,  16:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емілія Кларк, яку ви напевно знаєте завдяки ролі королеви Дейнеріс в хітовому фентезі «Гра престолів», розкрила, що зовсім не проти стати частиною всесвіту Marvel по одній дуже веселій причині.

Читати далі...
10 квітня 2019,  01:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures поділилася шісткою дебютних кадрів науково-фантастичного екшену «Термінатор: Фатум», у якому повертаються легендарні актори франшизи Арнольд Шварценеггер та Лінда Гемілтон.

Читати далі...
22 квітня 2016,  13:11 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Терминатора: Генезис» Эмилия Кларк, воплотившая в фильме новую Сару Коннор, решила больше не возвращаться к этому образу.

Читати далі...
4 липня 2015,  02:39 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Безумовно, головною прем'єрою цього тижня є «Термінатор: Генезис». Всі йдуть в кіно, навіть самі актори фільму і їх знамениті гості. Представляємо вашій увазі фотографії з світової прем'єри п'ятого Термінатора!

Рецензія на фільм «Термінатор: Генезис»
Тот, кто всегда обещает вернуться
1 липня 2015,  13:32 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Добре знайома історія про те, як Кайл Різ відправляється в минуле, щоб врятувати Сару Коннор, мати майбутнього ватажка повстанців у жахливій війні проти машин. Тільки щось йде не так, минуле кардинально змінюється, і у майбутнього виявляється кілька шляхів, з яких необхідно вибрати єдино вірний спосіб знищити злощасний Skynet...

Після Джеймса Кемерона, який породив «Термінатора», режисери франшизи змінюються один за іншим, і наступним на черзі виявився Алан Тейлор, який зняв «Тора 2». Перед ним стояла відповідальна місія, яка могла вдихнути нове життя або ж зовсім занапастити франшизу. З такої нагоди він вирішив ризикнути всім, переписавши і минуле, і майбутнє.

«Старий, але не іржавий» Термінатор повернувся, як і обіцяв! Нехай тепер він більше Хранитель, ніж бездушна машина, що тупо виконує команди і вбиває без докорів совісті, від нього віє приємною ностальгією і її тут нещадно експлуатують, граючи з почуттями тих глядачів, для яких він є одним з улюблених антигероїв (а на левову частку таких і розрахований перезапуск). На Арнольда Шварценеггера милуєшся протягом усього фільму, без нього дійсно не було б цієї історії і напевно тим більше не змогла б вижити п'ята частина. Його T-800 – важлива ланка, яка зв'язує минуле і майбутнє, і він є єдиним персонажем, якому тут по-справжньому співпереживаєш, і хто викликає приємні емоції.

Хто ж ти тепер, люба Сара, заради якої всі знову ризикують своїм життям? Емілія Кларк, як актриса, хороша. Та й взагалі виглядає тут непогано, але вона не йде ні в які порівняння з Сарою Коннор Лінди Хемілтон. Більше підходить на цю роль, якщо вибирати з «Гри престолів», Ліна Хіді, яка вже встигла зіграти цю героїню в серіалі «Термінатор: Битва за майбутнє». Зрозуміло, що необхідно було взяти нову актрису, але жанр екшен не для Емілії. Джай Кортні також досить спірний вибір на роль Кайла Різа. Сам по собі він виглядає набагато краще, ніж у тому ж «Міцному горішку 5», але коли його Кайл Різ і Сара Коннор у виконанні Емілії повинні зображати любов, їм дуже складно повірити. В оригіналі було все ясно і без слів, а тут вони постійно говорять про те, що повинні бути разом, тільки звучить це як жахливий тягар. В їх минулому багато чого змінилося, і дивлячись на них, не відчуваєш ніякого трепету. Раніше це була доля, тепер же вони ніби приречені.

Незважаючи на те, що попередні дві частини франшизи виявилися не надто успішними зокрема через те, що там в основній ролі з'являвся дорослий Джон Коннор, творці «Термінатора: Генезис» вирішили знову спробувати своє щастя з такою сюжетною лінією. Роль дісталася Джейсону Кларку, і він відмінно виглядає в образі Джона, знову не раз даючи батькам привід потурбуватися про свою дитину, єдину надію людства перемогти Skynet.

Щоб розрядити обстановку, на екрані періодично з'являється приголомшливий Дж.К. Сіммонс у незвичному для себе амплуа, викликаючи посмішку. Шанувальники «Доктора Хто», з нетерпінням чекають, кого втілить тут Метт Сміт, не будуть розчаровані. Не дарма його роль трималася в секреті. Тільки екранний час його досить скромний.

Перезапуск франшизи «Термінатор» викликає дуже суперечливі почуття, і після перегляду нової частини це протиріччя лише посилюється. З одного боку це така трепетна ностальгія, знову побачити Арні в його легендарному і улюбленому образі, але з іншого – тут все чуже. Від оригіналу, канону, так би мовити, не залишили майже нічого. Спочатку нам показують кілька ледь не ідентичних з фільмом 1984 року сцен, а потім все йде по-новому, створюючи всередині історії якусь паралельну реальність. Зовсім не хочеться думати про те, що нове покоління подивиться цей екшен і прийме його за основу. Покажіть краще своїм дітям перші дві частини, та й самі їх перегляньте. Нехай навіть на контрасті з ними у п'ятого фільму різко зменшаться шанси вам сподобатися.

У 1980-х Джеймс Кемерон зробив революцію в кіно, створивши апокаліптичну «історію в собі», чия геніальність і полягала в якомусь замкнутому колі, кожен учасників якого був невід'ємною ланкою подій, що розкриваються перед глядачем крок за кроком. «Термінатор: Генезис» постійно експлуатує стару історію, перевертаючи її з ніг на голову і виправдовуючи все пафосною фразою про те, що ми можемо змінити майбутнє. Звичайно, можемо. Але деякі історії краще залишити такими, якими вони є, особливо, якщо більше нічого додати.

Нова Сара Коннор, новий Кайл Різ і Джон Коннор... Нове минуле і нове майбутнє. Але часом краще, коли повертається хоч хтось зі своїм рідним обличчям, як, наприклад, той самий Термінатор, «старої, але не іржавої» моделі Т-800.

30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...
26 червня 2015,  01:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо нові ексклюзивні дубльовані фрагменти довгоочікуваного фантастичного бойовика «Термінатор: Генезис», прем'єра якого, до речі, призначена на 2 липня, але допрем'єрні покази в Україні стартують з 1 липня.

Фрагмент «Ми тут, щоб врятувати світ»:

Фрагмент «Я тебе давно чекаю»:

18 червня 2015,  22:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Веселий пранк над випадковими перехожими за участю Арнольда Шварценеггера на підтримку майбутнього фільму «Термінатор: Генезис», який вийде 2 липня.

Загримований під Термінатора Шварценеггер ходить по вулицях і дивує, а деяких навіть лякає своєю схожістю на кіборга. Ролик був викладений всього 20 годин тому, а вже набрав 1,7 мільйонів переглядів.

10 червня 2015,  22:33 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

До Вашої уваги – коментарі Джеймса Кемерона, творця перших двох частин «Термінатора». Режисер поділився власними враженнями про нову частину франшизи, яка вийде в кінотеатрах України і Росії з 2 липня.

9 червня 2015,  18:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо ексклюзивні фрагменти фантастичного бойовика «Термінатор: Генезис».

Зародження легенди. Лідер опору Джон Коннор посилає сержанта Кайла Різа назад в 1984 рік, аби той захистив Сару Коннор і врятував майбутнє. Невідомі обставини спричиняють зсув у часі і сержант Різ опиняється в новій, незнаній версії минулого, де знаходить несподіваних союзників і Хранителя (Арнольд Шварценеґер). Долаючи підступи могутніх ворогів, Різ повинен виконати небезпечну місію - перезапустити майбутнє…

В кінотеатрах України і Росії з 2 липня.

Фрагмент «Їдь зі мною, якщо хочеш жити»:

Фрагмент 2 «Я його поки не вбив»:

26 травня 2015,  22:32 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Багато свіжих кадрів у великому розмірі до фільму «Термінатор: Генезис», на яких можна побачити молодого Шварценеггера та інших головних героїв фільму.

В кінотеатрах України і Росії з 2 липня.

14 квітня 2015,  17:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зародження легенди. Лідер опору Джон Коннор посилає сержанта Кайла Різа назад в 1984 рік, аби той захистив Сару Коннор і врятував майбутнє. Невідомі обставини спричиняють зсув у часі і сержант Різ опиняється в новій, незнаній версії минулого, де знаходить несподіваних союзників і Хранителя (Арнольд Шварценеґер). Долаючи підступи могутніх ворогів, Різ повинен виконати небезпечну місію - перезапустити майбутнє…

В кінотеатрах України і Росії з 2 липня.

6 березня 2015,  15:34 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Рік 2029. Джон Коннор, лідер опору, продовжує війну проти машин. Під час оборони Лос-Анджелеса, страхи Джона перед невідомим майбутнім посилюються, коли шпигуни ТЕХКОМУ розкривають новий план Скайнет, з якого стає ясно, що комп'ютер збирається атакувати відразу на двох фронтах: в минулому і майбутньому. Це назавжди змінить хід війни.

В кінотеатрах України і Росії з 2 липня.

9 грудня 2014,  13:59 | Оновлення | Автор: Кирилл

Рік 2029. Джон Коннор, лідер опору, продовжує війну проти машин. Під час оборони Лос-Анджелеса, страхи Джона перед невідомим майбутнім посилюються, коли шпигуни Техкома розкривають новий план Скайнет, з якого стає ясно, що комп'ютер збирається атакувати відразу на двох фронтах: у минулому і майбутньому. Це назавжди змінить хід війни.

У кінотеатрах України і Росії з 2 липня 2015 року