Новини про фільм (2014)

15 червня 2019,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер фентезійної драми «Above the Shadows» («Над тінями»), де Меган Фокс грає свою першу роль в повнометражному кіно після фільму «Черепашки-ніндзя 2», який вийшов у 2016 році.

Читати далі...
22 лютого 2015,  15:04 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

За день до церемонії «Оскар» традиційно роздають «Золоті малини», відзначаючи найгірші фільми і акторів минулого року. Найгіршим фільмом в цей раз визнали «Врятувати Різдво».

Лідерами серед лауреатів виявилася сімейна комедія «Врятувати Різдво», яка зараз знаходиться на останньому місці за оцінками користувачів сайту IMDB з рейтингом в 1,5. «Врятувати Різдво» стало Найгіршим фільмом з Найгіршим сценарієм, а Кірк Камерон, що зіграв у ньому, став Найгіршим актором і разом зі своїм его – Найгіршим екранним дуетом.

Найгіршим режисером визнали Майкла Бея за «Трансформери: Епоха винищення», які були номіновані 7 разів.

Зате в очах «Золотої малини» нарешті реабілітувався Бен Аффлек, який від переможця «Золотої малини» «Джильї» пройшов шлях до улюбленця «Оскара» за «Арго» і «Загублену».

Читати далі...
17 серпня 2014,  16:35 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Ви живете, ви вмираєте, ви б’єтеся… як брати. Пам’ятайте: немає нічого міцнішого за родину.

вчитель Сплінтер

Коли темрява нависає над Нью-Йорком, місту і людям потрібні герої - і вони їх отримують у вигляді найбільш незвичного квартету бійців з криміналом, яких тільки можна уявити: напіврептилії-напівлюди, відомі як підлітки-мутанти черепашки-ніндзя. Фільм оснований на легендарних коміксах, створених Пітером Лейрдом та Кевіном Істменом.

Бандитизм та страх шириться містом, коли Шреддер та його злочинна організація «Фут-клан» все більше стискають залізний кулак на всьому – починаючи від поліції і кінчаючи політиками. Майбутнє виглядає досить непривабливим, аж доки чотири брати-аусайдери, які чудом вижили після невдалого наукового експерименту, беруться до справи. Зіткнувшись із диявольським планом світового домінування Шреддера, ці чотири безстрашні брати-черепашки-ніндзя об’єднують свої зусилля зі сміливою репортеркою Ейпріл О’Ніл (Меган Фокс) та її напарником-оператором Верном Фенвіком (Вілл Арнетт), щоб врятувати мешканців Нью-Йорку.  

Paramount Pictures та Nickelodeon Movies презентують фільм виробництва Platinum Dunes Production та Gama Entertainment / Mednick Productions / Heavy Metal Production Підлітки-Мутанти Черепашки-Ніндзя.  Режисер Джонатан ЛібесманБитва титанів»). Сценаристи: Джош Аплбаум і Андре НемекМісія неможлива: протокол фантом»), а також Еван Догерті.  Продюсери: Майкл Бей (франшиза «Трансформери»), Ендрю Форм, Бред Фулер, Гейлен Вокер, Скотт Меднік та Іан Брайс. Виконавчі продюсери: Деніс Л. Стюарт, Ерік Кроун, Наполеон Сміт III та Джейсон Т. Рід. В ролях: Меган Фокс, Вілл АрнеттВільям Фіхтнер, Денні Вудберн, Еббі Еліот, Ноель Фішер, Джеремі Говард, Піт Пложек, Алан Річсон та Мінае Нойї

ХТО ХОВАЄТСЬЯ ЗА МАСКАМИ

Кожен член команди ніндзя є унікальним і привносить свій особливий стиль та вміння у фільм.

Леонардо:  

Леонардо отримав своє ім’я від італійського винахідника та художника Леонардо Да Вінчі. Він спокійний, виважений, усвідомлює свою відповідальність як найстарший брат. Він вправно орудує своїми двома мечами катана. 

Хоча Лео завжди був найбільш серйозним і дисциплінованим з-поміж чотирьох братів, починаючи від коміксів, наразі він несе такий тягар, який не має більшість підлітків: порятунок світу та піклування про братів! Коли вчитель Сплінтер вже не може опікуватися черепашками, ці обов’язки перебирає на себе Лео, він стає ніби сурогатним батьком для своїх братів. Коли справа торкається тренування у бойових мистецтвах, немає більш вправного та наполегливого за Лео.  Він становить смертельну загрозу для ворога, який схоче зашкодити його родині.


Рафаель:  

Цей черепашка-ніндзя отримав ім’я на честь величного художника, відомого своїми фресками, з якого по суті почалася епоха Ренесансу. Він найагресивніший з чотирьох братів, відомий не тільки своєю червоною маскою та вмінням битися на кинджалах сай, а й своїми  нестримними думками. Раф зазвичай спочатку діє, а потім ставить запитання. Але за його спалахливою натурою ховається любляче та турботливе серце.

На початку коміксів Раф був найбільш нестриманим членом команди ніндзя, гарячою головою, але потім став наймудрішим серед братів. Його груба сила являється перевагою на боці черепашок-ніндзя, коли вони б’ються з ворогом. 


Мікеланджело:  

Неперевершений італійський художник і скульптор «дав ім’я» наймолодшому з братів-черепашок. Мікі носить помаранчеву маску, любить жартувати і сміятися, а також просто обожнює піцу. 

Ще починаючи від коміксів, і продовжуючи серіалами, іграми та іграшками Мікеланджело є серцем братньої четвірки. Не важливо, наскільки напружена ситуація виникає між братами, Мікі завжди готовий її розрядити.  


Донателло:

Названий на честь флорентійського скульптора, який залишив значну культурно-мистецьку спадщину, Донні є «мозком» команди. Він має найвищий зріст і носить фіолетову маску.

Донателло невпинний винахідник, він має багато гаджетів, переважна кількість власного виробництва, які стають в нагоді черепашкам-ніндзя в їхній місії. 


Вчитель Сплітнер:

Ватажком та названим батьком черепашок-ніндзя є вчитель Сплінтер – мудрий мутант, який став сенсеєм для братів та навчив їх стародавньому мистецтву ніндзя.

Уже в кінотеатрах, поспішайте! smiley

11 серпня 2014,  23:51 | Новини фільмів | Автор: Кирилл

Дебют фільму "Черепашки-ніндзя" від режисера Джонатана Лібесмана був настільки успішний, що студія Paramount вже оголосила про продовження. За останні вихідні кінострічка зібрала 93,7 мільйона доларів, продовження сіквела стало передбачуваним. 

3 червня 2016 планується вихід в прокат «Черепашки-ніндзя 2». Paramount вирішила взяти за основу принцип «працює - не чіпай». У слід за першим фільмом, другий буде продюсувати компанія Майкла Бея Platinum Dunes. За сценарій возьмутсяр Андре Немец і Джош Аппелбаум, які працювали над першою стрічкою. Правда поки що не відомо чи виступить Джонатан Лібесман в якості режисера. 

В США інтерес до фільму був помічений не тільки у сімей з дітьми, які приходили на ранкові сеанси, але і у публіки від 25 до 35 років, котра приходила до кінотеатри вечорами. Аналітики припускають, що на користь фільму пішло те, що на мультиках "Черепашки-ніндзя" виросло ціле покоління. 

До початку прем'єри в інтернеті з'явилися перші зображення нових мутантів, які багатьом не сподобалися, внаслідок чого в мережі деякий час була паніка. Але більша частина глядачів не піддалася хвилювань і пішла на перегляд фільму, щоб знову опинитися в оточенні своїх улюблених кумирів дитинства. 

Бюджет фільму Лібесмана склав 125 мільйонів доларів. Критики рознесли стрічку в пух і прах, але це ще ніколи не зупиняло Майкла Бея працювати над своїми проектами. Для Paramount успіхом цього року безсумнівно стануть «Трансформери 4» і «Черепашки».

5 серпня 2014,  01:38 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Підлітки-мутанти-черепашки-ніндзя

В прокаті з 7 серпня

Топ-10 фактів черепахоманії:

  1. Комікси про підлітків-мутантів черепашок-ніндзя вперше з’явились на полицях книжкових магазинів у 1984 році. Ці персонажі дебютували у коміксах авторів Кевіна Істмена та Пітера Лейрда, які позичили гроші на видавництво збірки у дядька Істмена. Але це виявилося тільки початком…
  2. У 1988 році стартувала перша фаза черепахоманії разом із виходом анімаційного серіалу на телебаченні. Пізніше вийшли відеоігри та художній фільм у 1990 році. Іграшки черепашки-ніндзя побили рекорди продажів, зайнявши третю позицію після фігурок солдатиків G.I Joe та героїв «Зоряний Війн».
  3. Новий виток черепахоманії розпочався у 2012 році, коли студія Nickelodeon створила серіал про черепашок-ніндзя за допомогою комп’ютерної анімації. Серіал став сенсацією, перший випуск подивилося 12 мільйонів людей!
  4. З того часу серіал побачило більше 100 мільйонів глядачів всього світу.
  5. Починаючи від осені 2012 року було продано більше 10 мільйонів іграшок підлітків-мутантів черепашок-ніндзя.
  6. У 2013 році черепашок-ніндзя назвали найулюбленішими іграшками хлопчиків.
  7. Також у 2013 компанія FILA випустила перші кросівки, стилізовані під черепашок-ніндзя, вони були розпродані за перші 15 хвилин після того, як пропозиція з’явилася онлайн.
  8. Більше 1 мільйону людей заходять на сторінку «Підлітків-мутантів черепашок-ніндзя» на сайті Nick.com кожного місяця.
  9. За допомогою досліджень було виявлено, що Мікеланджело та Рафаель є улюбленцями фанів і вони мають однакову кількість шанувальників. Хоча у Леонардо та Донателло фани не менш віддані.
  10. Над анімаційними персонажами Підлітків-мутантів черепашок-ніндзя для фільму 2014 року працювало більше 400 художників-аніматорів.
25 червня 2014,  18:51 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо другий трейлер фантастичного екшну «ПІДЛІТКИ-МУТАНТИ ЧЕРЕПАШКИ-НІНДЗЯ»!

Новий фантастичний блокбастер з відомими героями. Величезна армія прибульців атакує Землю, і лише черепашки-ніндзя здатні вберегти планету від хаосу.

У кінотеатрах України з 14 серпня.

28 березня 2014,  14:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер фантастичного екшна «ПІДЛІТКИ-МУТАНТИ ЧЕРЕПАШКИ-НІНДЗЯ»!

Новий фантастичний блокбастер з відомими героями. Величезна армія прибульців атакує Землю, і лише черепашки-ніндзя здатні вберегти планету від хаосу.

У кінотеатрах України з 14 серпня.