Новини про фільм (2018)

7 грудня 2018,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Стівен Ленг, відомий завдяки фільму «Аватар», втілює в антиутопічній картині «Смертні машини» монстра з сяючими очима.

У світі «Смертних машин», де гігантські міста на колесах поглинають одне одного заради ресурсів. Шрайк (Ленг) є останнім з батальйону живих мерців, солдатів, відомих як Сталкери, яких реанімували після шістдесятихвилинної війни за допомогою механічних запчастин. Він полює на Естер Шоу (Гера Гільмар) і Тома Нетсворті (Роберт Шіен), й сценарист і продюсер Пітер Джексон зазначає в закулісному відео, що Шрайк є «силою, яку не зупинити».

В український прокат фільм Крістіана Ріверса вийшов учора, 6 грудня. Квитки на сеанси «Смертні машини» ви знайдете на нашому сайті.

27 листопада 2018,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гігантські машини-міста намагаються наздогнати одне одного в новому дубльованому ТБ-ролику антиутопічного фільму «Смертні машини».

Творець легендарної фентезійної трилоги «Володар перснів» Пітер Джексон представляє екранізацію знаменитого роману британського письменника Філіпа Ріва, який розповідає про світ майбутнього, де залишки людства, які вижили після занепаду цивілізації, побудували величезні рухомі міста, більші з яких поглинають менші заради їхніх ресурсів.

Основних персонажів цієї історії втілять актори Гера Гілмар, Роберт Шіен, Г'юго Вівінг, Стівен Ленг та Джіхе.

Українська прем'єра картини режисера Крістіана Ріверса відбудеться наступного тижня, 6 грудня. Квитки на перші сеанси «Смертні машини» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

23 листопада 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий український ТБ-ролик антиутопічної картини «Смертні машини», над якою працював творець культових трилогій «Володар перснів» та «Хоббіт» Пітер Джексон.

Фільм «Смертні машини» є екранізацією однойменного роману британського письменника Філіпа Ріва, чиї події відбуваються через тисячоліття після того, як цивілізація була знищена, а люди тепер живуть у гігантських рухомих містах, більші з яких поглинають менші заради ресурсів. Бунтарка Естер Шоу (Гера Гілмар) прибуває в Лондон, щоб помститися голові Гільдії істориків Таддеусу Валентайну (Г'юго Вівінг) за вбивство своєї матері. Там вона зустрічає хлопця Тома Нетсворті (Роберт Шіен) з нижнього рівня Лондона, їх скидають у зовнішній світ, і вони приєднуються до опору.

Новий український постер фільму «Смертні машини» ви знайдете в нашій галереї. В кінотеатрах України антиутопію режисера Крістіана Ріверса покажуть з 6 грудня.

19 листопада 2018,  16:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney порадувала нас новими трейлерами мультфільму «Історія іграшок 4» та казкових кінокартин «Дамбо» і «Мері Поппінс повертається», а також вийшли свіжі трейлери науково-фантастичних бойовиків «Аліта: Бойовий ангел» і «Смертні машини» та розширений ТБ-ролик супергеройського трилера «Скло».

Читати далі...
16 листопада 2018,  19:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя на землі опиняється на межі зникнення в першому українському ТБ-ролику науково-фантастичної картини «Смертні машини».

Визнаний майстер фентезі Пітер ДжексонВолодар перснів», «Хоббіт») представляє нову епічну сагу, чиї події розвиваються у виснаженому постапокаліптичному світі майбутнього, де цілі міста приходять в рух, зриваються з місць і пожирають один одного. А їх уцілілі жителі, серед яких головні герої Естер Шоу (Гера Гілмар) і Том Нетсворті (Роберт Шіен), ведуть відчайдушну боротьбу за виживання...

Нові кадри і постери фільму «Смертні машини» ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри нове творіння Джексона прибуде 6 грудня.

15 жовтня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney представила перший тизер-трейлер свого очікуваного рімейка «Аладдін» і фінальний трейлер мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», а також разом з ними вийшли нові українські трейлери трилера М. Найта Ш'ямалана «Скло», антиутопічного бойовика «Смертні машини» та горору «Кладовище домашніх тварин».

Читати далі...
13 жовтня 2018,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь вихідних прибув другий український трейлер постапокаліптичного бойовика «Смертні машини», над яким працював творець трилогії «Володар перснів» Пітер Джексон.

«Смертні машини» показують світ майбутнього, в якому всі вцілілі міста перетворилися на величезні рухомі машини, що мчать по спорожнілій землі в пошуках ресурсів. Молода бунтарка Естер Шоу (Гера Гілмар) пробирається на борт Лондона, щоб помститися голові Гільдії істориків Таддеусу Валентайну (Г'юго Вівінг) за вбивство її матері. Але у цей план помсти вносить свої корективи хлопець на ім'я Том Нетсворті (Роберт Шіен), його разом з Естер скидають з рухомого Лондона, і герої несподівано опиняються в рядах опору.

Українська прем'єра картини режисера Крістіана Ріверса, в основі якої лежить однойменний роман британського письменника Філіпа Ріва, відбудеться 6 грудня.

8 жовтня 2018,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, з 1 по 7 жовтня, були представлені розширений трейлер супергеройського екшену «Аквамен», який йде 5 хвилин, та нові трейлери антиутопічного бойовика «Смертні машини», супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» і науково-фантастичного трилера «Репродукція», всі з яких вийдуть в український прокат.

Читати далі...
6 жовтня 2018,  01:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal представила другий офіційний трейлер постапокаліптичної картини Крістіана Ріверса «Смертні машини», сценаристами і продюсерами якої виступають творці трилогій «Володар перснів» і «Хоббіт» Пітер Джексон, Френсіс Волш та Філліпа Бойєнс.

Події «Смертних машин» розвиваються в майбутньому, де великі рухомі міста поглинають маленькі міста заради їх ресурсів. Трейлер показує головну героїню фільму Естер Шоу (Гера Хілмар) в дитинстві і розкриває, що її мати Пандора (Карен Пісторіус) знайшла небезпечну зброю. Бажаючи заволодіти цією зброєю, Таддеус Валентайн (Г'юго Вівінг) вбив Пандору, але маленькій Естер вдалося втекти. Вона подорослішала і тепер хоче помститися за свою матір. Але її спроба вбити Валентайна терпить невдачу, і разом з новим другом Томом Нетсворті (Роберт Шіен) Естер скидають з рухомого Лондона. Вони дивом виживають і потрапляють в лави опору.

Дивіться також закулісне відео «Смертних машин», яке знайомить нас з новим світом майбутнього. У кіно з 6 грудня.

2 липня 2018,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Володаря перснів» Пітер Джексон розповідає про свій новий масштабний проект «Смертні машини» в його офіційному закулісному відео.

Читати далі...
11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
6 червня 2018,  15:47 | Оновлення

А ось нагодився і очікуваний український трейлер фантастичного бойовика «Смертні машини».

Визнаний майстер фентезі Пітер Джексон презентує нову епічну сагу. У виснаженому постапокаліптичному світі майбутнього, цілі міста приходять в рух, зриваються  з місць і пожирають одне одного. Вцілілі  жителі ведуть   відчайдушну боротьбу  за виживання…

Дивіться в кінотеатрах України з 13 грудня.

6 червня 2018,  01:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув офіційний трейлер фантастичного бойовика Пітера Джексона «Смертні машини», який представляє лиходія у втіленні зірки «Матриці» й «Володаря кілець» Г'юго Вівінга.

Події фільму розвиваються через тисячоліття після того, як цивілізація була знищена, а людство пристосувалося до нового способу життя. Тепер по Землі ганяють гігантські рухомі мегаполіси, які поглинають маленькі міста заради їх ресурсів. Хлопець Том Нетсуорті (Роберт Шіен) з нижнього рівня великого рухомого Лондона повинен боротися за своє виживання після свого випадкового знайомства з небезпечною бунтаркою Естер Шоу (Гера Хілмар). І новий трейлер показує, що під час їх першої зустрічі Естер намагається вбити главу Гільдії істориків Таддеуса Валентайна (Вівінг), якого вона звинувачує в смерті своєї матері.

В очікуванні повноцінного трейлера в дубляжі дивіться український тизер-трейлер «Смертні машини». У кіно з 13 грудня.

19 грудня 2017,  15:23 | Новини фільмів

Представляємо український тизер-трейлер фантастичного екшна «Смертні машини» (він же «Хроніки хижих міст»).

Пройшли тисячоліття після того, як світ настиг апокаліпсис. Людство адаптувалося і тепер живе за новими правилами. Гігантські рухомі мегаполіси розсікають пустищі і поглинають маленькі міста заради ресурсів. Том Нетсуорті з нижнього рівня великого Лондона опиняється у смертельній небезпеці, коли на його шляху з'являється бунтарка Естер Шоу, що ховається від закону. Вони не повинні були зустрітися, але їм судилося змінити майбутнє.

У кінотеатрах України фільм від сценариста і продюсера Пітера Джексона стартує одночасно з усім світом: 13 грудня 2018 року.

19 грудня 2017,  03:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець трилогій «Володар кілець» і «Хоббіт» Пітер Джексон представляє нову епічну сагу — «Хроніки хижих міст».

Фільм буде екранізацією науково-фантастичного роману Філіпа Ріва «Смертні машини», який відправляє в постапокаліптичне майбутнє, де великі міста переміщаються по спустошеній планеті на гігантських колесах, нападаючи і поглинаючи запаси й ресурси менших міст, як і показує даний тизер-трейлер. Головну героїню, дівчину Естер Шоу, яка також з'являється в цьому відео, грає ісландська актриса Гера Хілмар.

У світовий прокат «Хроніки хижих міст» вийдуть 13 грудня 2018 року. Чекаємо на підтвердження дати української прем'єри.