Новини про фільм (2017)

29 травня 2020,  20:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверта глава хітової науково-фантастичної франшизи «Матриця» представить багато нових персонажів, яких зіграють актори Пріянка Чопра, Джонатан Грофф, Ніл Патрік Гарріс та Яхья Абдул-Матін II.

Читати далі...
16 березня 2020,  18:19 | Новини фільмів

Зірка фільму «Рятувальники Малібу» Александра Даддаріо постає в новому неймовірному образі в трейлері драматичної стрічки «Труднощі адаптації», яку написала і зняла Кетрін О'Брайен.

Ханна (Джуно Темпл), сором'язлива авторка пісень, отримує пропозицію писати для відомої поп-діви Дани Лі (Даддаріо) і в цей час відкриває, що її друг, визнаний музичний продюсер Тео Росс (Саймон Пегг), перестав приймати свої ліки від шизофренії. Ханна збирає групу друзів, щоб допомогти Тео і відправити його на лікування в психіатричну лікарню, ганяючись за ним, поки він втрачає себе в кольорових ілюзіях гламурного світу Лос-Анджелеса.

Світова прем'єра фільму «Труднощі адаптації» відбулася в минулому році на кінофестивалі «Трайбека». Його реліз в Інтернеті стався 13 березня.

20 лютого 2020,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося цікаве відео зі знімального майданчика очікуваного науково-фантастичного бойовика «Матриця 4», яке показує Кіану Рівза та Керрі-Енн Мосс в їхніх культових образах Нео і Трініті.

Читати далі...
13 вересня 2019,  19:36 | Новини фільмів

Другий український трейлер романтичної комедії «Чи вмієш ти зберігати секрети?» повідомляє, що її прем'єра відбудеться на тиждень пізніше, 26 вересня.

Мелодрама режисера Еліз Дюран є адаптацією роману письменниці Софі Кінселли. У її головної героїні Емми (зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо), як і у будь-якої дівчини, є багато різних секретів. Коли літак, в якому вона летить додому, потрапляє у сильну турбулентність, і Емма думає, що вона ось-ось загине, вона розповідає всі свої пристойні та непристойні секрети незнайомцю, який сидить поруч. Але незабаром вона зустрічає цього незнайомця у себе на роботі. Виявляється, що він — Джек Гарпер (зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін), таємничий директор компанії, де вона працює. І тепер він знає про неї практично все...

Десяток нових кадрів фільму «Чи вмієш ти зберігати секрети?» з закоханими героями Даддаріо і Гекліна ви знайдете в нашій галереї.

11 вересня 2019,  01:46 | Новини фільмів

У мережі з'явився трейлер нової індійської драми «Небо є рожевим», де зірка серіалу «База Куантіко» та фільму «Рятувальники Малібу» Пріянка Чопра грає одну з найбільш серйозних своїх ролей.

Драматичний і надихаючий фільм «Небо є рожевим» («The Sky Is Pink») розповідає неймовірну історію кохання Адіті (Чопра) й Нірена (Фархан Ахтар), яка розгортається впродовж 25 років, очима їх юної дочки Аїші (Заїра Васім). Вона нахабна, глузлива, зухвала, а також... мертва! Факт, який вона недбало згадує на самому початку, але її це не дуже засмучує. Тому фільм буде несподівано смішним, теплим і водночас сумним, коли магія життя і краса смерті проявляються в незвичайній та сміливій подорож однієї сім'ї в цій на 100% реальній історії.

Нову драму режисера Шоналі Бозі, однієї з провідних жінок-режисерів сучасного індійського кінематографа, покажуть в цю п'ятницю, 13 вересня, на кінофестивалі в Торонто.

28 серпня 2019,  15:27 | Новини фільмів

Зірка «Ліги справедливості» Генрі Кавілл і зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо стикаються з дуже небезпечним маніяком в українському трейлері детективного трилера «Номіс».

Фільм режисера Девіда Реймонда розповість про досвідченого лейтенанта поліції Маршалла (Кавілл), який разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) та своїм відділом ловить небезпечного серійного вбивцю, на чиїй совісті вбивства багатьох дівчат та жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що той веде з ними свою божевільну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

«Номіс», де також знялися Стенлі Туччі і Бен Кінгслі, вийде в український прокат через місяць, 26 вересня.

14 серпня 2019,  16:36 | Новини фільмів

Вийшов дубльований трейлер американської романтичної комедії «Чи вмієш ти зберігати секрети?», який є екранізацією однойменного роману письменниці Софі Кінселли.

Сюжет цієї веселої мелодрами розгортається навколо дівчини Емми (зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо), у якої є багато різних секретів. Коли літак, в якому вона летить додому, починає сильно трясти, і Емі здається, що вони ось-ось розіб'ються, вона розповідає свої пристойні і непристойні таємниці незнайомцеві, який сидить поруч. Але незабаром вона зустрічає цього незнайомця у себе на роботі. Виявляється, що він Джек Гарпер (зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін), потайний директор компанії, де вона працює. І тепер він знає про неї практично все...

Українська прем'єра фільму «Чи вмієш ти зберігати секрети?», режисеркою якого є Еліз Дюран, відбудеться 19 вересня.

11 січня 2019,  20:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятий тиждень поспіль зірка серіалу «База Куантіко» і комедії «Рятувальники Малібу» Пріянка Чопра знаходиться на вершині рейтингу найпопулярніших акторів і актрис у соцмережах.

Читати далі...
6 червня 2017,  19:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Рятувальників Малібу» Пріянка Чопра відвідала студію сайту BuzzFeed для дуже милого інтерв'ю, де їй дали погратися з чотирма цуценятами, поки вона відповідала на різні питання. Після акторка навіть забрала одного з них до себе додому, оскільки дуже сумувала за своїм старим кокер-спанієлеві, який залишився в Мумбаї.

Нещодавно Чопра зізналася, що дуже хоче зіграти супергероїню в американському фільмі, наприклад, Бетгерл.

Рецензія на фільм «Рятувальники Малібу»
Пляжні герої Двейна Джонсона
5 червня 2017,  00:28 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вони завжди біжать в сповільненій зйомці під спекотним сонцем в своїх тісних купальних костюмах. Вони завжди стоять на сторожі свого пляжу і борються зі злочинцями, що заходять у їх води. Вони крутіші за будь-яку курортну поліцію. Вони – рятувальники Малібу...

Після декількох років роботи на телебаченні режисер «Нестерпних босів» Сет Гордон повертається з новою комедією для дорослих «Рятувальники Малібу», натхненною однойменним серіалом. Разом з Двейном Джонсоном, який став за останні роки голлівудською мегазіркою, у якій проектів у розробці більше, ніж пальців на обох руках, Гордон відроджує на великому екрані культових рятувальників в червоних купальниках, які завжди відважно обороняли свою бухту від бандитів.

« – Ласкаво просимо до лав рятувальників. Наша команда – це еліта з еліт. Ми – серце і душа цього пляжу. Ми захищаємо, коли інші не хочуть захищати, і ми все для цього зробимо.»

Роль Мітча Бьюкеннона, яка в 1990-х ще більше прославила Девіда Хассельхоффа, Джонсон пригледів для себе, і нехай зовні вони не дуже схожі, з Скелі вийшов чудовий Мітч. Для комедійного ефекту його подвиги на воді часом схожі на подвиги супергероя, але акторові дуже йде таке амплуа. Ні секунди не сумніваєшся в його любові і відданості своїй справі, тому для внутрішньокомандного конфлікту вчасно прибуває самовпевнений олімпійський чемпіон Метт Броуді у втіленні Зака Ефрона. Броуді вважає, що він крутіший за всіх, адже у нього є дві золоті медалі, але Мітч навчить його і свою нову роботу поважати, і людей рятувати, і працювати в команді. І вимиті на берег наркотики з трупами виявляються як раз до речі для навчання цього новачка. Що тільки не доводиться робити цій парочці, щоб вивести на чисту воду місцеву бандитку (навіть у холодильнику з трупами полежати), що загрожує їх пляжу, але їх ніщо не зупинить. А динаміка Джонсона і Ефрона миттєво стає серцем «Рятувальників», роблячи фільм більш напруженим, веселим і точно ненудним.

Кожною своєю появою на екрані підкорює Александра Даддаріо, в яку тут складно не закохатися, що тут же і робить Ефрон. Раніше її героїні мене не чіпляли (в «Розломі Сан-Андреас» вона навіть дратувала), але в «Рятувальниках Малібу» усмішка Дадаріо і сміливий характер її героїні, яка готова за своїм наставником Мітчем відважно відправитися і в вогонь, і в воду, не дозволяють залишатися до неї байдужою. Рятувальниця Ільфенеш Хадері часто відходить в сюжеті на другий план, де і залишається основну частину фільму, але і у неї є кілька класних моментів, як той хук на вечірці, яким вона миттєво відправляє в нокаут бандита. З Келлі Рорбах вийшла чарівна Сіджей Паркер, яку грала в серіалі Памела Андерсон, а Джон Басс тут не раз вкрав всю увагу своєю сором'язливістю, незграбністю і харизматичністю. Хочеться йому побажати побільше ролей у таких великих комедіях.

« – Та ви божевільні!

– якби я була чоловіком, мене б називали вмотивованою.»

Головною лиходійкою фільму і одним з небагатьох нових персонажів, не запозичених з серіалу, є амбітна і дуже мотивована Вікторія Лідс. Вона прибрала до рук шикарний пляжний клуб і не збирається зупинятися, поки вся бухта не опиниться під її гострим каблуком. На цю роль влучно взяли боллівудську зірку Пріянку Чопру, яку ви можете знати по серіалу «База Квантіко», і вона шикарна в образі цієї лиходійки. Її Вікторія дуже добре прописана, особливо як для антагоністки комедії, і ще краще зіграна Чопрою. На відміну від стандартних поганців, які повсюдно зустрічаються в сучасних екшенах, вона не виглядає одноплановою і нудною, а її діловій хватці можна тільки позаздрити. Загалом, гідний супротивник для Джонсона і його команди, яких в реальному світі вона напевно б легко заткнула за пояс.

Шанувальникам супергеройських фільмів «Рятувальники Малібу» представляють поки що маловідомих акторів Ях'ю Абдула-Марина II і Джека Кесі які втілюють тут сержанта Еллербі і найманця Леона банди Вікторії. Наступного року першого можна буде побачити на екранах в образі суперзлодія Чорної манти в «Аквамені», а другий буде злодіювати в «Дедпулі 2». Так що придивіться до них.

Коли мова заходить про серіал «Рятувальники Малібу», я завжди згадую «Друзів», де його дивилися Джоуї і Чендлер. Знаєте чому? Тому що там бігають дівчата з шикарними фігурами в обтягуючих купальниках. Причина перегляду цього серіалу у жінок була схожою – варто лише поглянути на кадри з молодим і підтягнутим Хассельхоффом, усмішкою на всі 32 зуба. Не випадково в 1990-х вони з Памелою Андерсон вважалися секс-символами. І в цьому плані «Рятувальники Малібу» з Джонсоном дотримуються традиції, але також і осучаснюють її, створюючи за набагато більш скромний екранний час купу цілком самодостатніх героїв і героїнь, які можуть постояти за себе і не лізуть за словом у кишеню.

При перегляді дивує, скільки епізодів, присутніх в трейлерах, все-таки не увійшло у фінальний монтаж. Нам так і не показали, як Ефрон і Джонсон ганяють на рожевому скутері Vespa і як Даддаріо круто збиває бандита з велосипеда своїм рятувальним буєм, хоча я цього чекала. Може, вони потім хоч у вирізаних сценах спливуть. Віковий рейтинг «Рятувальників» каже, що на його покази пускають від 16 років і старше, що в принципі і заявляє про гостроту гумору, яким відомий Гордон. Але, як не дивно, навіть найвульгарніші жарти тут скрашуються чарівністю персонажів, хоча в сцені в морзі творці пішли так далеко, що навіть показали в кадрі пеніс трупа. Так що якщо вас цим можна шокувати, то «Рятувальники» не для вас. Іншим же з чистою совістю раджу до перегляду це безбашенне, смішне, часом драматичне і наївне, а також задерикувате і дуже літнє творіння від Джонсона і компанії.

Відпочивальники на пляжі в Малібу можуть відчувати себе в безпеці, поки Двейн Джонсон і його брава команда спостерігають за бухтою в бінокль зі своєї вежі.

4 червня 2017,  21:51 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Спасателей Малибу» Приянка Чопра призналась, что очень хочет воплотить на экране супергероиню.

Читати далі...