Новини про фільм (2016)

17 січня 2019,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернет потрапив перший тизер паранормальної комедії «Мисливці за привидами 3», яка буде продовженням оригінальної дилогії, а не нещодавнього перезапуску.

Читати далі...
4 грудня 2017,  02:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона не Серсея і не Суші, вона — Сірша Ронан! Втомившись від того, що всі плутають її ім'я, дворазова номінантка на премію «Оскар» вирішила пояснити його за допомогою простої пісеньки, яку виконала під час свого дебюту на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». Актриса говорить, що її ім'я дуже ірландське і в перекладі означає «свобода». Разом з нею цю пісню заспівали зірки «Мисливців за привидами» Кейт МакКіннон і Леслі Джонс, які вже давно виступають на даному шоу, а також Ейді Брайант і Бек Беннетт.

Зараз Ронан можна побачити в кінотеатрах України в анімованому байопіку «З любов'ю, Вінсент».

Рецензія на фільм «Мисливці на привидів»
Мисливиці за привидами. Відродження m/
29 серпня 2016,  23:49 | Рецензії | Автор: SergioBond

Середина літа – спекотна пора, але тільки не для кіноіндустрії. Воно і зрозуміло – багато хто прагне на моря-океани відпочити від мирської і робочої суєти. Ось і буває так, що деякі компанії випускають якщо не дуже гучні релізи, то вже явний "проходняк". Іноді навіть свої косяки хочуть таким чином приховати. Але в останній день свого відрядження, практично перед від'їздом додому, я сходив на нових «Мисливців за привидами» зовсім не просто так. Тим більше, коли все прогресивне людство дивиться «Загін самогубців».

Взагалі, останнім часом стільки диванних аналітиків з'явилося – просто жах. І всі гуртом: «Рімейк старого фільму – лайно!» Ну і тут навіть мені цікаво стало: чому і від чого таке завивання піднялося? Невже картина настільки погана, як про неї всі говорять? А може, це клеймо всіх сучасних римейків на дорогі серцю фільми 80-90-х? Після перегляду я для себе зробив деякі висновки, але спершу поділюся своїми емоціями від перегляду. Так буде чесніше.

Треба сказати, що перезапуск жодним чином не пов'язаний з оригінальною дилогией. І, тим не менш, режисер Пол Фейг вирішив, що без пасхалок не обійтися. І так, крім абсолютно нових привидів, глядачеві показали старих капосників, які завжди викликали посмішку, варто було тільки їм з'явитися на екрані. До речі, камрад Пол відповідальний за такі комедії як «Шпигунка» і «Копи в спідницях», а тому не дивно, що йому дозволили знімати виключно жіночий рімейк «Мисливців». Досвід роботи з тієї ж Мелісою МакКарті позначається.

До речі, про пташок прекрасних дам. Тут все канонічно і в жанрі комедії. Головним героїням відведені свої амплуа. Так, Крістен Віг грає "ботанку" Ерін Гілберт. Мелісса МакКарті – "заливала" Еббі Йейтс. Кейт Маккінон постала в ролі "гіку" Джилліан Хольцман, а "черговим клоуном" стала Петті Толан (Леслі Джонс). І ось цієї різношерстої четвірці в черговий раз треба рятувати Нью-Йорк.

Ну і якщо вже заговорили про прекрасну половину людства, я не обійдуся без особистих симпатій. Мені, наприклад, дуже сподобалася Катрін Маккінон в ролі Хольцман. Втілення моїх фантазій, даром що вона не руда =). Так що всім небайдужим хлопцям не тільки до вродливих, але і розумних жінок – ласкаво просимо на сеанс!

Природно, суто жіночу компанію потрібно було якимось чином розбавити, а тому за "хороших" виступив старина Кріс Хемсворт в ролі дурнуватого секретаря, а за "поганих" – а от не скажу ні слова! Роль божевільного вченого цього містеру "ікс" я вважаю, вдалася. Мотивація, звичайно вже оскому набила, але в даному фільмі ніхто не претендував на Оскара за кращий сценарій, так що байдуже.

А ось що мені відверто не сподобалося – так це наявність сортирного гумору. Точніше його переважання, тому що я почув і цілком придатні жарти. В цілому – непогано, але... але... але... За картинку ж тверда п'ятірка! Все-таки 2016 рік на дворі, так що нарікань з цього боку немає. Що не привид – суцільна годнота. Ну і фінальна битва – моє шанування! Хольцман і там відіжгла!

Так, зовсім не варто забувати про камео акторів оригінальний дилогії. Всі вони, природно, постали в нових образах, але мені не сподобався тільки образ Білла Мюррея. На трієчку з мінусом. Всім іншим тверда п'ятірка.

Не знаю, як там складеться все з продовженням, чи буде воно, але поки що я фільму поставив 6,5 з 10. Є недоліки, але є і куди прагнути. Сильно сподіваюся, що якщо 2-га частина «Мисливиць» відбудеться, то вона буде набагато краще.

Так, і не забудьте затриматися в кінотеатрі на кілька хвилин – сцени після титрів ж! І Сігурні Уівер! Ех, жінки-вчені =)...

Рецензія на фільм «Мисливці на привидів»
Четвірка бойових подруг заступає на службу
30 липня 2016,  02:13 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Жіночий перезапуск «Мисливців на привидів» за кордоном зустріли без особливого ентузіазму, а вихід першого трейлера цієї надприродної комедії і зовсім почав ціле цунамі ненависті на адресу чотирьох талановитих комедійних актрис, що навіть найнеупередженішій людині було б важко не заразитися хоч часткою скептицизму... Але якщо йому піддатися, то можна пропустити одну з кращих комедій цього літа.

Режисер Пол Фіг останні п'ять років тільки тим і займається, що знову й знову доводить світові, що комедії з жінками в головних ролях можуть бути смішними, а часом і дуже смішними, тому ідея поставити його біля керма жіночого перезапуску культових «Мисливців на привидів» була вельми мудрим вибором. І ось він з командою, озброєною бластерами відправляється на захистит Нью-Йорка від потойбічного.

Вибрати актрис на роль чотирьох мисливців на привидів було дуже відповідальним кроком, і Фіг зупинився на двох зірках світового масштабу Крістен Віг і Мелісі Маккарті, з якою вже працював над кількома фільмами, і зірок скетч-шоу «Суботнім вечером в прямому ефірі» Кейт Маккіннон і Леслі Джонс.

У створенні їх героїнь сценаристи вирішили почати з нуля, не переробляючи під жінок героїв оригінальної дилогії, а знайомлячи нас з новими героїнями, у яких свої заморочки. Ерін Гілберт (Віг) – така собі замкнута «сіра мишка», яка дуже хоче отримати роботу в престижному навчальному закладі, де не потерплять її паранормальних захоплень; Еббі Йейтс (Маккарті) – невтомна ентузіастка, яка все життя прагне науково довести існування примар; Джилліан Гольцман (Маккіннон) – трохи чокнутий, але геніальний інженер з іскрою непередбачуваності в очах; і Петті Толан – нехай й далека по відношенню до науки і паранормального до недавнього часу, але бойова жінка, яка чудово знає Нью-Йорк і в біді не кине.

Особисто моєю улюбленицею з цієї четвірки є Гольцман, хоча в кіно бачу Маккіннон вперше. Тут вона просто приголомшливо божевільний геній, від якої ніколи не знаєш чого чекати, вона ніби живе у своєму захоплюючому світі і створює небезпечно-круті пристрої, щоб ловити привидів (або розгромити Нью-Йорк, як пощастить). Але в цілому, вся ця весела четвірка ні в якому разі не розчаровує, якщо, звичайно, ви не «расисти чи сексисти», як зазначає в одній зі сцен Петті.

Їх секретаря, цього «скандинавського бога» Кевіна, який наскільки гарний, настільки і недалекий, втілює Кріс Хемсворт; і виявилося, що один з «Месників» у такому комедійному амплуа – це як раз те, що було необхідно даній команді. Адже повинні ж вони когось рятувати разом з рідним Нью-Йорком. А як правильно користуватися телефоном, він завжди встигне навчитися.

Натхненні оригінальними «Мисливцям на привидів» і з трепетом до них ставлячись, творці цієї забавної надприродної комедії хоробро пішли своїм шляхом, створюючи своїх героїв і свій світ, де повно всяких привидів. Причому ці привиди не тільки світяться і плюються слизом, але і дозволили зняти кілька дійсно моторошних сцен в стилі фільмів жахів. Тут є купа посилань до класичної дилогії і повернення кількох улюблених старих привидів у фіналі служать завершальним штрихом перезапуску. З великим нетерпінням також чекаєш тут камео акторів оригінальної дилогії, і щоб побачити їх на екрані (окремо зустрівши оплесками кожного з них, а їх тут буде цілих п'ять), не поспішайте йти із зали – титри теж таять в собі кілька сюрпризів.

Але головне, що фільм вийшов дійсно по-доброму смішним, втерши носа усім недоброзичливцям. Зал просто вибухав від сміху, та йі спецефекти приємно здивували, показавши щось новеньке, в тому числі і дуже пристойне і якісне 3D, яке дійсно відчувається і не заважає при перегляді. А фінальна битва – це просто відмінний надприродний екшен, який треба бачити кожному, хто любить «Мисливців на привидів».

Нью-Йорк може спати спокійно, адже тепер його жителів від паранормального захищає четверо бойових подруг, чиї бластери завжди напоготові.

18 липня 2016,  19:14 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Перед походом у кіно завжди корисно почитати подібні статті, в яких докладно розказана історія створення, цікаві деталі, думки творців і акторів фільму. Дивитися фільм «Мисливці на привидів» стане набагато цікавіше і більш усвідомлено. Тож, приємного читання:

Минуло вже тридцять років відколи оригінальний склад «Мисливців на привидів» штурмував екрани кінотеатрів усього світу. Режисер Пол Фіг пропонує глядачам своє бачення фантастичної комедії. До складу сучасних мисливців увійшли Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Кейт МакКіннон, Леслі Джонс і Кріс Хемсворт. Цього літа вони врятують наш світ від навали привидів!

Читати далі...
12 липня 2016,  19:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому фрагменті «Мисливців за привидами» головні героїні відправляються на свій перший виїзд, а в другому відео герой Кріса Хемсворта пропонує їм свою версію логотипу.

В українських кінотеатрах з 28 липня.

9 липня 2016,  16:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому фрагменті «Мисливців за привидами» головні героїні стикаються з надприродними мешканцями нью-йоркської підземки.

«— Чому саме я повинна стріляти з непротестованого ядерного лазера?
— У тебе найдовші руки.
»

В українських кінотеатрах з 28 липня.

7 липня 2016,  17:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый трейлер перезапуска «Охотники за привидениями» получил уже более 900 тысяч дислайков, что сделало его самым ненавистным трейлером за всю историю Youtube.

Читати далі...
6 липня 2016,  16:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому фрагменті нових «Мисливців за привидами» головні героїні пипробовують свою нову зброю — подрібнювач привидів і протоновую рукавицю.

В українських кінотеатрах з 28 липня.

24 червня 2016,  12:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Група Fall Out Boy поділилася своєю версією відомої композиції «Ghostbusters», записаною спільно з Міссі Еліотт. Як вам такий кавер?

Почути пісню в нових «Мисливцях за привидами» буде можливо з 28 липня.

19 червня 2016,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Два новых постера «Охотников за привидениями» представляют всю команду вместе с их секретарем в исполнении Криса Хемсворта, готовых бороться с паранормальным.

Читати далі...
16 червня 2016,  18:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з чотирьох нових ТВ-роликів «Мисливців за привидами» представляє сутичку героїнь з легендарним монстром — Зефірною людиною.

В українських кінотеатрах з 28 липня.

11 червня 2016,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися нові фічуреткі, які ближче знайомлять нас з головними героїнями нових «Мисливців за привидами»: Еббі, Ерін, Петті і Хольцманн.

В українських кінотеатрах з 28 липня.

Еббі Йейтс (Мелісса МакКарті) – дослідник паранормальних явищ, вчений надприроднього і ловець сутностей:

Читати далі...
10 червня 2016,  05:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Оригінальні «Мисливці за привидами» Білл Мюррей, Ден Ейкройд, Ерні Хадсон і Енні Поттс возз'єдналися з новими мисливицями за паранормальним Меліссою МакКарті, Крістен Уіг, Кейт МакКіннон і Леслі Джонс на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі».

Побачити їх усіх в нових «Мисливцях за привидами» буде можливо з 28 липня.