Знамення (2009)Knowing

Знамення
Під час розкопок на території школи, де вчиться син викладача Теда Майлса, знаходять таємничу капсулу часу. Вражаючі пророцтва, що знаходяться в капсулі, дійсно збулися, і це змушує вчителя повірити в те, що до кінця тижня світ загине.Незабаром він знаходить дівчину Діану, дочку жінки, яка в 1962 році і закопала капсулу. Спочатку вона зі скептицизмом відноситься до справи, але з часом згадує незвичайні події зі свого дитинства, і поступово всі деталі починають складатися в загальну картину.
100%
2
0%
0

Прем'єра в Україні 19 березня 2009

Жанри: детектив, драма, трилер, фантастика
Вікові обмеження: в Україні 16+
Бюджет: $50 000 000
Тривалість: 2 г. 1 хв.
Країни: США, Велика Британія, Австралія
Світова прем'єра: 9 березня 2009

Чи знаєте ви?

Сценарий фильма написал писатель Райан Пирсон, после чего Columbia Pictures забрала проект себе. На место режиссёра были назначены Род Лури и Ричард Келли, но позже права на фильм были проданы. Проект подобрала компания Escape Artists, а Стайлс Уайт и Джульет Сноуден переписали сценарий. В феврале 2005 на пост режиссёра фильма был назначен Алекс Пройас.

Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Знамення». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Знамення»

kuzmich

10 серпня 2009, 07:04

Фильм смотриться хорошо и интересно, НО! Всё что делалось в фильме - всё абсолютно бессмысленно изначально. Уже 50 лет назад было известно что все помрут. И все померли. Кейдж бегает, раскрывает загадки, но всё в пустую.... И последний пафосный диалог Кейджа с отцом: - Это ещё не конец, и то в ответ: - Я знаю. Они обнялись и умерли... Мрак...
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Знамення, фільм 2009
Українська прем'єра 19.03.2009
Жанри: детектив, драма, трилер, фантастика
США, Велика Британія, Австралія