Любовь-морковь 2 (2008)

Любовь-морковь 2
Десять років тому подружжя Голубевих перевірило свої почуття на міцність, помінявшись тілами. Тепер вони — тато Андрій і мама Марина. У їх сім'ї зростають близнята, Гліб і Светочка. Життя подружжя налагоджене, кар'єра запаморочлива, а день розписаний по годиннику. Вони вже погано пам'ятають, що діти більше люблять живих собак, ніж штучних, і що друзі батьків — не краща компанія в день народження. Вони забули, що любов і увага дорожче грошей. Щоб повернути все на свої місця, потрібно знову поміняти всіх місцями - вирішить лікар Коган і навідає старих друзів Голубевих.А вранці вони прокинуться — Гліб і Свєта в батьківській спальні, Андрій і Марина — в дитячій. Поки «маленькі» Голубеви приголомшуватимуть однокласників і вчителів пізнаннями, їх «дорослі» діти мало не поставлять хрест на кар'єрі батьків і позбавлять сім'ю даху. Андрію і Марині світить дитячий будинок, а Свєті і Глібу — божевільний. Але Голубеви не задаються!Менеджери по персоналу дізнаються, як може впоратися з роботою рекламного «чебурека» блискучий мистецтвознавець, і чи варто давати колишнім юристам в руки швабру. Злісна няня згорить на роботі, а ріелтор спробує продати будинок на кладовищі із слизькими сходами. Щоб «прийти в себе», повернути свій будинок і добре ім'я Голубевим доведеться об'єднатися, викрити зловмисників, повернути легендарний діамант і знайти ключ від банківської скриньки, де гроші лежать.
83%
5
17%
1

Прем'єра в Україні 23 грудня 2008

Жанри: комедія, мелодрама
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $3 000 000
Тривалість: 1 г. 40 хв.
Країна: Росія
Світова прем'єра: 24 грудня 2008

Творці

Режисер:
Сценаристи: ,

Акторський склад

Христина Орбакайте...Марина Голубева
Гоша Куценко...Андрей Голубев
Денис Парамонов...Глеб Голубев
Алина Булынко...Света Голубева
Лідія Вележева...Левицкая Елизавета Федоровна
Кирилл Плетньов...Синьков
Ольга Орлова...Лена, подруга Марины
Андрій Ургант...Нерон
Дарья Дроздовская...Соня, подруга Марины
Віталій Ємашов...риэлтор

Чи знаєте ви?

Сцена когда Андрей (Гоша Куценко) приходит к Елизавете Федоровне за бриллиантом с шампанским и цветами, на заднем плане по телевизору идет фильм «Мама не горюй».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Любовь-морковь 2». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Любовь-морковь 2»

vitnick

29 січня 2009, 16:33

Я не берусь судить об игре актеров, новизне сюжета и пр. Первая часть мне жутко не понравилась, но вот вторую посмотрел с удовольствием
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Любовь-морковь 2, фільм 2008
Українська прем'єра 23.12.2008
Жанри: комедія, мелодрама
Росія