Новини зірок з (2006)

5 жовтня 2019,  20:44 | Новини зірок

У п'ятницю, 4 жовтня, у мережі відбулася прем'єра нового кліпу Еда Ширана під назвою «South of the Border», компанію якому британцеві склали дві латиноамериканські співачки Каміла Кабейо і Карді Бі.

Музичне відео «South of the Border» було знято в дусі шпигунських фільмів про Джеймса Бонда і показує, як героя Ширана Тедді Фінгерса спокушає в барі фатальна красуня Скарлет Джонс (Алексіс Рен), підсипає йому снодійне і викрадає з-під його носа коштовне кольє. По її слідах йде Агент Ікс (Пол Кармірян), який відправляється до Мексики і крутить там роман з офіціанткою-шпигункою Маріпосою (Кабейо). В результаті Скарлет і Агент Ікс опиняються в полоні, де також з'являється Карді Бі. Чим все закінчується, дивіться самі.

Цього літа Ширана можна було побачити в образі самого себе у музичній мелодрамі Денні Бойла «Вчора», а Карді Бі зараз грає стриптизерку Даймонд у фільмі «Шахрайки з Волл-стріт».

15 червня 2016,  12:14 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Катерина Мурино, сыгравшая в «Казино Рояль» одну из девушек Бонда, рассказала, почему Дэниэл Крэйг мог отказаться от £68 миллионов и не захотел возвращаться в костюм агента 007.

Читати далі...