Новини про фільм (1983)

13 грудня 2019,  14:10 | Новини фільмів

Промо-кампанія сімейної пригоди «Дулітл» продовжує радувати нас веселими промо-роликами з участю Роберта Дауні мол., який у новому відео проводить акторські проби для тварин.

У фільмі «Дулітл» Дауні мол. втілює доктора Джона Дулітла, який володіє незвичайним даром розмовляти з усіма тваринами: від мишей до тигрів. Щоб знайти кращих тварин-акторів для подорожі в далекі краї, зірка «Месників» влаштував їм кастинг, де вони зіграли сценки з відомих фільмів «Щелепи», «Форсаж», «Нікчемний я», «Обличчя зі шрамом», «Ноттінг-Гілл», «Знайомство з Факерами» і «Парк Юрського періоду».

У попередньому промо-ролику фільму «Дулітл» Дауні мол. звертався до українських глядачів і згадував Ольгу, солов'їв і навіть борщ. У кіно з 9 січня.

3 травня 2019,  20:41 | Оновлення

Вийшов український трейлер кримінального трилера «Доміно» з Ніколаєм Костер-Вальдау. Сценарій картини написав Петтер СкавланКон-Тікі») а режисером виступив Брайан Де ПальмаОбличчя зі шрамом»).

Сюжет картини розповість про датського поліцейського Крістіана, який вирішує помститися за смерть колишнього напарника. Полювання за вбивцею на ім'я Імран поліцейський веде разом з коханкою загиблого колеги. Герої потрапляють в мережу інтриг, які організовує лицемірний агент ЦРУ, його зіграє Гай ПірсЗалізна людина 3»).

Кримінальний трилер «Доміно» стартує в прокаті з 13 червня.

1 лютого 2017,  01:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» Дієго Луна зіграє головну роль у рімейку «Обличчя зі шрамом».

Читати далі...
14 липня 2016,  19:14 | Цитати | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому цього року The Hollywood Reporter запитав у 1600 професіоналів зі світу кіно, які ж фрази з фільмів їх улюблені, і склав сотню кращих цитат їх фільмів усіх часів.

Читати далі...