Новини про фільм (1979)

11 грудня 2019,  02:05 | Новини серіалів

В 1 випуску 4 сезону пригодницького шоу про автомобілі (і тепер про човни) «Гранд тур» наші браві ведучі Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд і Джеймс Мей будуть підкорювати води річки Меконг. вона від цього не в захваті.

Прем'єрний випуск отримав назву «Матроси» («Seamen»), і в ньому нашу трійцю очікує екстремальна подорож по річці Меконг через В'єтнам і Камбоджу, якеа охопить 500 миль (805 км). Коли їх на воді застає шторм, Кларксон, Гаммонд іта Мей вирішують (майже без зіткнень) пришвартуватися у невеликого причалу і помірятися своїми катерами. Кларксон замовив собі патрульний катер з фільму «Апокаліпсис сьогодні», Гаммонд приплив на цілком сучасному швидкохідному катері, а Мей обрав судно під стать своєму характеру — річковий крейсер 1939 року.

Дивіться також веселий трейлер спецвипуску «Матроси», прем'єра якого відбудеться 14 грудня за українським часом на Amazon Prime.

3 лютого 2017,  18:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий постер пригодницько-фентезійного екшену «Конг: Острів черепа» від IMAX став відсиланням до культового фільму Френсіса Форда Копполи «Апокаліпсис сьогодні».

Читати далі...
14 липня 2016,  19:14 | Цитати | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому цього року The Hollywood Reporter запитав у 1600 професіоналів зі світу кіно, які ж фрази з фільмів їх улюблені, і склав сотню кращих цитат їх фільмів усіх часів.

Читати далі...