Новини про фільм (1980)

13 червня 2023,  06:01 | Новини фільмів

Краще не дратуйте Дженніфер Лоуренс! Новий промо-ролик очікуваної комедії для дорослих «Без образ» показує, що вона може бути такою ж небезпечною, як Джек Ніколсон у культовому фільмі жахів «Сяйво».

Читати далі...
11 листопада 2019,  19:37 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова епічна кінострічка Роланда Еммеріха «Мідвей» із зірковим кастом, що розповідає про Другу світову війну, дебютувала на 1-му місці в американському прокаті. Кого їй вдалося обійти у свої прем'єрні вихідні?

Читати далі...
8 вересня 2019,  21:48 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри очікуваного горора «Воно 2» студія Warner Bros. поділилася фінальним трейлером своєї наступної екранізації роману Стівена Кінга «Доктор Сон».

Хочете знову зіткнутися з жахливим кошмарами, які живуть у готелі «Оверлук», та відкрити двері до кімнати 237? Сиквел знаменитого горора «Сяйво» покаже дорослого хлопчика-ясновидця Денні Торранса (Юен МакГрегор), сина Джека Торренса (Джек Ніколсон), який зміг вижити в тому жахливому готелі. Подорослішавши, Денні все ще не оговтався від цієї травми і веде самотнє життя. Але одного разу його світ перевертається, коли він знайомиться з хороброю дівчинкою Аброю (Кайлі Керран), що володіє таким ж екстрасенсорним даром, відомим як «сяйво». Їй потрібна допомога у боротьбі проти нещадної Рози Циліндр (Ребекка Фергюсон) та її послідовників з «Істинного вузла», які у своєму прагненні знайти безсмертя харчуються «сяйвом» дітей.

Побачити фільм «Доктор Сон», адаптацією якого займався режисер і сценарист Майк Фленеган, на великому екрані ви зможете з 7 листопада.

14 червня 2019,  14:05 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер фільму «Доктор Сон». Це продовження «Сяйва» – з Юеном МакГрегором у головній ролі. Фільм зняв режисер Майк Фленеган, відомий за серіалом «Привиди будинку на пагорбі» та фільму «Віджа. Походження зла».

Події горору відбуваються через сорок років після «Сяйва». У центрі сюжету – подорослішавший хлопчик Денні Торренс (Юен МакГрегор), який став свідком божевілля та смерті свого батька в готелі "Оверлук". Герой страждає від алкоголізму і веде життя маргінала, поки не зустрічає дівчинку Абру Стоун, яка володіє силою "сяйва". Вона просить Торренса допомогти їй врятуватися від групи мисливців на дітей з надприродними здібностями.

Картина «Доктор Сон» вийде в український прокат 7 листопада цього року.

14 липня 2016,  19:14 | Цитати | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому цього року The Hollywood Reporter запитав у 1600 професіоналів зі світу кіно, які ж фрази з фільмів їх улюблені, і склав сотню кращих цитат їх фільмів усіх часів.

Читати далі...