Новини про мультфільм (1995)

13 квітня 2023,  09:08 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Анімаційні стрічки, або по-простому мультфільми, мають здатність надихати та зворушувати не гірше за фільми з талановитими акторами, тож ми вирішили поділитися з вами десяткою найкращих мультфільмів усіх часів та народів, яку обрали користувачі найпопулярнішого сайту про кіно IMDb.

Читати далі...
13 травня 2022,  16:32 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіно має чарівну здатність дарувати нам позитивні емоції і хоча б на пару годин виривати нас із важкої реальності, тому ми підготували для вас рейтинг із 50 найкращих пригодницьких фільмів та мультфільмів усіх часів, заснований на їхніх оцінках від глядачів на популярному кіносайті IMDb. Влаштуйте зараз собі та своїм рідним марафон пригод, щоб не втрачати надію та вірити у краще. Адже і в кіно, і в житті добро завжди перемагає.

Читати далі...
1 березня 2020,  18:58 | Новини фільмів

Студія Pixar опублікувала в мережі новий чарівний ролик свого очікуваного пригодницько-фентезійного мультфільму «Уперед», головних героїв якого в оригіналі озвучують зірки блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Том Голланд і Кріс Претт.

Нова мультиплікаційна кінострічка від знаменитої студії, що подарувала нам «Історію іграшок», «Суперсімейку» і «Тачки», розповість історію двох братів-ельфів Ієна та Барлі (Голланд і Претт), які на 16-річчя Ієна отримують від свого покійного батька незвичайний подарунок чарівний посох і заклинання, яке може повернути батька з того світу на 24 години. Ієн відкриває в собі магічні здібності, але, перш ніж він навчиться бути чарівником, його заклинання частенько будуть спрацьовувати не зовсім так, як планувалося.

Чарівний посох братів-ельфів також став головним героєм нового постера. Чому нове творіння Pixar заслуговує вашої уваги, читайте в нашій рецензії на мультфільм «Уперед». В прокат анімація Дена Скенлона виходить 5 березня.

6 травня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студії Disney і Pixar представили цікавий ТБ-ролик мультфільму «Історія іграшок 4», який показує, як народжується і оживає нова іграшка.

У новій главі франшизи «Історія іграшок», яка стартувала у 1995 році, давні друзі Вуді (Том Генкс) і Базз (Тім Аллен) відправляться в захоплюючу подорож, щоб повернути додому нову іграшку Форкі (Тоні Гейл), яку їхня хазяйка Бонні (Мадлен МакГроу) зробила своїми руками на уроці праці.

Дивіться також ТБ-ролик «Історії іграшок 4», який представляє персонажа Кіану Рівза каскадера Дюка Кабума. У кіно з 20 червня.

29 січня 2019,  11:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок в офіційному Твіттері очікуваного мультфільму від Disney та Pixar «Історія іграшок 4» з'явився новий промо-ролик, що показує возз'єднання Вуді і Базза з чарівною Бо Піп.

«Історія іграшок 4» буде четвертим розділом популярної анімаційної франшизи, що стартувала в 1995 році, та покаже нові пригоди живих іграшок Вуді (Том Генкс) і Базза (Тім Аллен) та їх веселих друзів Бо Піп (Енні Поттс), Джессі (Джоан Кьюсак) і Кена (Майкл Кітон), які у цей раз зіткнуться з дивною іграшкою на ім'я Форкі (Тоні Гейл).

Раніше були представлені українські тизер-постери мультфільму «Історія іграшок 4», які показали старих і нових персонажів. У кіно з 20 червня.

2 листопада 2018,  16:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий міжнародний трейлер анімаційної картини «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», де крім диснеївських принцес з'являються персонажі з мультфільмів «Історія іграшок», «Супер шістка» і «Зоотрополіс» та штурмовики із «Зоряних воєн».

Власник магазину відеоігор «Litwak» підключає ігрові автомати до Wi-Fi, і через нього поганий хлопець з аркади Ральф (Джон К. Райлі) та гонщиця Ванілопа (Сара Силверман) відправляються в незабутню пригоду по просторах Інтернету. Але від їхньої нестримної цікавості всесвітню мережу починає глючити, і Ральфу з Ванілопою доводиться її рятувати.

Дивіться також новий ТВ-ролик «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», де з'являється знаменитий герой відеоігор Сонік. У кіно з 22 листопада.

12 жовтня 2018,  21:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні вийшов фінальний трейлер діснеївського мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», в якому звучить нова пісня популярної американської рок-групи Imagine Dragons «Zero».

Приєднуйтесь до Ральфа (Джон К. Райлі) і Ванілопи (Сара Сілверман) в їхній новій спільній пригоді, де герої будуть досліджувати яскравий світ всесвітньої павутини з гумором, добротою і купою камео відомих компаній та персонажів з інших діснеївських мультфільмів, як, наприклад, диснеївські принцеси, штурмовики, Базз Лайтер з «Історії іграшок» та Беймакс із «Супер шістки».

Голосом гонщиці Шенк, яку Ральф і Ванілопа зустрінуть в екстремальній мережевій грі «Перегони смерті», є зірка «Диво-жінки» Галь Гадот.

В очікуванні нового українського трейлера слухаємо повну версію нової пісні Imagine Dragons із саундтрека «Ральфа Руйнівника 2». У кіно з 22 листопада.

29 серпня 2018,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер китайського мультфільму «Таємниця будинку іграшок», який нагадує піксарівську «Історію іграшок».

Сімейна анімаційна картина розповість історію симпатичних порцелянових іграшок, які живуть своїм цікавим таємним життям, поки їх не бачать сторонні. Але одного разу, через аварію на космічному кораблі, до крамнички іграшок потрапляє робот, і ось тут починаються справжні пригоди! На нових друзів чекають захопливі мандрівки, магічні таємниці і чатує небезпека, адже вони всі такі тендітні!

В український прокат мультфільм «Таємниця будинку іграшок», який зняв Гері ВанВелика котяча втеча»), вийде восени, 13 вересня.

14 липня 2016,  19:14 | Цитати | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому цього року The Hollywood Reporter запитав у 1600 професіоналів зі світу кіно, які ж фрази з фільмів їх улюблені, і склав сотню кращих цитат їх фільмів усіх часів.

Читати далі...