Новини про фільм (2003)

14 грудня 2021,  02:45 | Оновлення

Ідеальний різдвяний фільм «Реальне кохання» у кінотеатрах у повторному прокаті у кінотеатрах з 30 грудня! Must see новорічних вихідних! Класичний святковий ромком, де в ролях: Г'ю Ґрант, Кіра Найтлі, Ліам Нісон, Роуен Аткінсон, Емма Томпсон, Колін Ферт, Алан Рікман та інші.

Читати далі...
4 листопада 2020,  00:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви вже встигли подивитися новий хітовий міні-серіал «Хід королеви», який вийшов на Netflix наприкінці жовтня, то вам напевно здався знайомим актор, який зіграв роль Бенні, друга головної героїні. Вже згадали, де ви його бачили? Якщо ні, то ми вам підкажемо.

Читати далі...
27 травня 2017,  01:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Г'ю Грант, Білл Найї, Ровен Еткінсон, Колін Ферт, Лора Лінні, Ліам Нісон і Томас Сенгстер зібралися 14 років після подій мелодраматичної комедії «Реальне кохання», щоб знятися в її короткометражному продовженні «День червоних носів» заради благодійності. А компанію цьому зоряному касту склали Кейт Мосс і Патрік Демпсі. Вгадайте, кого вони зіграли.

Дивимося, розчулюємось і слухаємо надихаючу промову Гранта в кінці, де він говорить, що «добро переможе, я в цьому впевнений». Давайте й ми будемо в це вірити і допомагати один одному.

12 травня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь телесвята День червоних носів, покликаного збирати кошти на благодійність, режисер Річард Кертіс зняв короткометражку, що покаже, як живуть персонажі мелодраматичної комедії «Реальне кохання» 13 років потому. І в її трейлері повертаються Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Білл Найї, Ровен Аткінсон, Ліам Нісон, Томас Броді Сенгстер, Колін Ферт та Г'ю Грант. Бракує тільки Мартіна Фрімана, Емми Томпсон й покійного Алана Рікмана.

На екрани короткометражка «День червоних носів» вийде 25 травня.