Рецензії на (2004)

13 червня 2006,  08:30 | Рецензії | Автор: Dr.Pavlov

Подивився нещодавно фільм «Зв'язки» («Knots»). Фільм з категорії «легка сексуальні історії». Ні до порно, ні до еротики не відноситься, ні комедія, ні драма - однак цілком цікавий, подивитися можна під пиво.

Грає там актор Скотт Коен, відомий нам як Вовк із серіалу «Десяте королівство». Як виявилося, у побуті хижак дуже боязкий, хоча так само сексуально стурбований, як і раніше. Полюбляє посидіти за келихом пива, потай заздрячи приятелеві - фотографові, професія якого дозволяє перетрахкати неймовірну кількість дівок прямо на робочому місці. Довсього, дівки приходять у студію самі. А отут очікуєш, як дурень, і жодна сама не підійде. Ще дружина вдома, квартирне питання не до кінця вирішене, переїзди, ремонти. А там діти підуть, хлопчики...

Так він собі міркує, поступово впадаючи в таку зневіру, що коли приваблива Поліна Поризькова (ох, гарна дівка!) відразу, у барі, намагається його трахнути, хлопець вмикає тупняка й сплавляє її своєму приятелеві.

Так давайте разом із приятелем - пропонує Поліна. І дівку ще можна запросити, або дві. Ужоснах, - думає Коэн. І відкараскується, що одружен. Поліна дивиться на нього із жалем й іде із причарованим приятелем.

А Коэна починає душити жаба й думки всілякі, типу, що ж це я так, вона ж мене хотіла, а не його... Але поїзд пішов, блакитноока, великорота дівиця буде тепер смоктати іншому...

Фотограф энергічно крутить у скроні, хто, мовляв, від такої пропозиції відмовляється? Іди до товариша, запитай, як там, може, допомога потрібна?

Однак, зненацька ощасливлений товариш не виправдав сподівань - замість покатати бабу на трамваї, накачати горілкою й загнути рачком на набережній, влаштовує якийсь нудний ранок при краватці й віршах. Ображена в кращих почуттях емансипована тітка посилає його дрочити і вирішує домогтися Коэна іншим засобом. Наприклад, трахнути його дружину. А там і до нього черга дійде.

Сказано - зроблено. Чоловік, що повернувся з роботи, виявивши у своєму ліжку такий натюрморт, випадає в осад і накиває п`ятами увесь в шоці. Біжить до фотографа, як визнаному спецові по жіночій частині - навчи, братэло, що робити?

А що робити, відомо. Підніжку й на розкладачку. Або на столі теж добре, головне, чорнильницю не перевернути й селектор вимкнути, щоб відвідувачів у приймальні не шокувати. Зрозумів, чи ні?

Не відразу, але Коэн зрозумів. І до Поліни в гості на роботу побіг: Превед! ах ти ж сука, ставай раком!

А вона сміється: Довго ж тебе, кросавчег, чекати довелося, міркуєш туго - я ж тобі це із самого початку пропонувала!

хі-хі-хі!

Так і поладнали. Ну, і почало життя налагоджуватися. Дружина, щоправда, заморочилася на лесбіянство - нові відчуття, високі почуття, все таке. Однак, потім одумалася - як не крути, а будь-який вид ахтунга в плані появи дітей марний, а діти - це наше все.

Виростають із них потім такі от цинічні товарищі, які огляди всілякі складають про фільми. Внесок роблять у світову скарбницю культури, відкривають людям очі на прекрасне...