Князь Володимир (2004) мультфільм

Князь Володимир
У основі сюжету лежить епоха становлення староруської держави і час правління Великого Князя Володимира Святого. Дії фільму розвертаються в переломний для історії Росії момент. Боротьба за єдину владу на Русі, війна з кочовими племенами, зближення з великою у той час державою Візантією, всі ці події відбуваються на фоні вічного протистояння добра і зла.
100%
1
0%
0

Прем'єра в Україні 22 лютого 2006

Жанри: бойовик, драма, історія, мультфільм, трилер, фентезі
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $5 000 000
Тривалість: 1 г. 18 хв.
Країна: Росія
Світова прем'єра: 7 вересня 2007

Чи знаєте ви?

Художниками было разработано цветовое решение, включающее множество цветных контуров и сложную подробную заливку, выполненную по специальной технологии, соблюдающей гармоничное сочетание цвета в кадре.

Рецензія на фільм «Князь Володимир»

4 квітня 2006,  08:00 | Рецензії | Автор: Redder

Третього дня подивився в стелю й рішуче прийнявся дивитися новий російський мульт «Князь Володимир».

З мультиками взагалі ситуація непроста. Колись, напевно, багато хто не забули ще, була така країна - Радянський Союз, або ще СРСР її іноді називали. Ставитися до країни можна по-різному, ідеалізувати її ніхто не збирається, однак і деякі тамтешні позитивні якості теж необхідно визнати. Одним з таких якостей була відмінна професійна підготовка кадрів, що, у свою чергу, спричиняло наявність достатньої кількості грамотних фахівців у найрізноманітніших областях - від ядерної фізики до балету й, саме собою, мультиплікації. Цілком серйозно - радянські мультики були одними із кращих у світі. Хоча чому були? Достопам'ятний «Їжачок у тумані» от недавно одержав на якімсь престижному міжнародному фестивалі приз як кращий мультфільм всіх часів, японці, знову ж, сильно захопилися Чебурашкою, і щось там з ним таке всерйоз збираються робити, та й інші мультики тих часів теж зайняли гідне місце на світовому Олімпі мультиплікації, що не могло не будити гордості за рідну країну.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Князь Володимир». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про мультфільм «Князь Володимир»