Новини про фільм (1994)

4 квітня 2022,  22:36 | Новини зірок

Легендарний герой американських бойовиків Брюс Вілліс прийняв рішення вийти на акторську пенсію, оскільки через тяжку хворобу йому важко запам'ятовувати репліки та говорити.

Читати далі...
21 квітня 2020,  23:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Капітан Марвел» міг показати бійку Керол Денверс з Ніком Ф'юрі, в якій він би використав спеціальну зброю Щ.И.Т.а.

Читати далі...
26 січня 2020,  02:14 | Новини фільмів

Атмосферу в третьому ТБ-ролику супергеройське екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» створює пісня «Girl You'll Be a Woman Soon», яка стала знаменитою завдяки фільму «Кримінальне чтиво».

У продовженні «Загону самогубців» наша улюблена Харлі Квін (Марго Роббі), розлучившись з Джокером (Джаред Лєто), вирішує «почати все з чистого аркуша». Але, як вона зазначає, «бути Харлі Квін не так просто, як здається», і починає мочити бандитів. А допомагати їй в цьому будуть її нові подруги Чорна канарка (Джерні Смоллетт), Мисливиця (Мері Елізабет Вінстед) і Рене Монтойя (Розі Перес). Так що бережися, Чорна маска (Юен МакГрегор), ці відважні дівчата вже йдуть за тобою.

Дивіться також новий трейлер екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який увірветься в кінотеатри України 6 лютого.

30 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів

Ловіть ритм і готуйтеся підтанцьовувати, оскільки ніщо так не піднімає настрій в холодний осінній вечір, як веселі танці Леонардо ДіКапріо з нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді».

У дев'ятому фільмі режисера «Кримінального чтива» ДіКапріо втілює колись популярного актора телевізійних вестернів Ріка Далтона, чия кар'єра в 1969 році йде на спад. Разом зі своїм давнім другом, каскадером Кліффом Бутом (Бред Пітт), Рік змушений перебиватися різними підробітками і брати участь в менш відомих проектах, як, наприклад, передача «Hullabaloo», де він пробує себе в якості співака і виконує пісню «Green Door». Як думаєте, ДіКапріо варто тепер випустити свій музичний альбом?

Фільм «Одного разу в... Голлівуді» вже доступний для перегляду в форматі Digital на офіційних платформах. На Blu-ray і DVD він вийде 10 грудня.

17 серпня 2019,  23:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді» в широкий прокат представляємо 11 цікавих фактів про його акторів та створення.

Читати далі...
27 листопада 2018,  03:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова картина Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді» вирішила побити всі рекорди по кількості провідних голлівудських зірок в акторському складі.

Читати далі...
5 жовтня 2018,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний фрагмент драматичної картини «Життя, яке воно є» показує Оскара Айзека та Олівію Вайлд в костюмах з «Кримінального чтива».

Драма Дена Фогельмана розповість про Вілла та Еббі (Айзек і Вайлд), молоду пару, яка очолює історію кохання, що охоплює різні покоління, декади і континенти. У новому фрагменті вони відправляються на костюмовану вечірку в образах Мії Воллес та Вінсента Веги з «Кримінального чтива», і поки інші веселяться, Еббі зізнається Віллу в коханні, але каже, що її часом лякає обсяг його почуттів і що вона може виявитися не готовою до того, щоб її так сильно кохали. Вілл відповідає, що він знайде інший спосіб, наприклад, буде кохати її тільки по непарних днях тижня і присвятить усе своє життя тому, щоб вони були щасливі разом.

Дивіться також романтичний фрагмент фільму «Життя, яке воно є», в якому Вілл пояснює Еббі, чому він ніяк не наважується покликати її на побачення. В прокат повнометражна картина від творця серіалу «Це ми» вийде 18 жовтня.

27 липня 2018,  16:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівія Вайлд і Оскар Айзек косплеять Мію Воллес та Вінсента Вегу з «Кримінального чтива» у новому трейлері драматичного фільму «Саме життя».

Читати далі...
12 липня 2017,  19:31 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Создатель «Криминального чтива» Квентин Тарантино предложил роли в своем новом фильме Брэду Питту и Дженнифер Лоуренс.

Читати далі...
9 березня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши «Дуже пізніше шоу» в рамках промо-туру «Конг: Острів черепа», актор Семюел Л. Джексон разом з ведучим Джеймсом Корденом розіграв знакові сцени зі своїх найвідоміших фільмів, включаючи «Кримінальне чтиво», «Міцного горішка 3», «Три ікси», «Джанго вільного», «Парк Юрського періоду», «Суперсімейку», «Kingsman: Таємна служба», всі частини «Месників» та кілька «Зоряних війн». І зробили вони це всього за 11 хвилин.

Побачити легендарного Джексона у фільмі «Конг: Острів черепа» можна в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

25 серпня 2016,  20:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому скетчі «Дуже пізнього шоу» Джон Красінскі і Джеймс Корден розкривають, що саме їхній дует був першим вибором режисерів на головні ролі в таких культових фільмах, як «Декілька хороших хлопців», «Віднесені вітром» і «Кримінальне чтиво», але, на жаль, незабаром їх замінювали іншими акторами.

Їх останньою спільною роботою мала стати казка «В темному-темному лісі», але тут роль Красінскі відійшла його дружині Емілі Блант.

14 липня 2016,  19:14 | Цитати | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому цього року The Hollywood Reporter запитав у 1600 професіоналів зі світу кіно, які ж фрази з фільмів їх улюблені, і склав сотню кращих цитат їх фільмів усіх часів.

Читати далі...
23 січня 2016,  20:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе на экраны вышла новая биографическая кинокартина Дэвида О. Расселла «Джой» с Дженнифер Лоуренс в главной роли. Этот американский режиссер уже 5 раз был номинирован на «Оскар», 4 раза на «Золотой глобус» и получил 2 премии BAFTA. Какие же кинокартины стали для него вдохновением в карьере? Представляем вам десятку любимых фильмов режиссера, некогда опубликованную британским журналом Sight & Sound.

Читати далі...