Новини про фільм (2019)

3 травня 2022,  18:05 | Новини зірок

Після початку повномасштабної війни, яку росія розвязала на території України, багато діячів української культури та шоу-бізнесу вступили до лав ЗСУ чи Тероборони. Серед них і відомий режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв.

Читати далі...
31 березня 2022,  09:30 | Новини фільмів

Бізнес має працювати навіть під час війни, щоб допомагати економіці й наближати нашу перемогу. Так свою роботу поступово відновлюють в Україні ті кінотеатри, які знаходяться подалі від бойових дій. І ви вже можете подивитися там одні з кращих українських фільмів останніх років.

Читати далі...
1 липня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже завтра, 2 липня, в містах України відновлюють роботу кінотеатри. І незважаючи на нестабільну ситуацію в світі кіно, українські кінопрокатні компанії підготували для вас 8 кінопрем'єр, а також різні хіти минулих років.

Читати далі...
9 травня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія FILM.UA збирається випустити популярні українські фільми останніх років в повторний прокат, щоб українським кінотеатрам було що показувати після зняття карантину.

Читати далі...
19 жовтня 2019,  17:18 | Новини серіалів

Запрошеною зіркою 3 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» стала актриса Поппі Дрейтон, яку ви зараз можете побачити в кінотеатрах в історичному бойовику «Захар Беркут».

Поки Мел (Мелоні Діас) та Гаррі (Руперт Еванс) намагаються розгадати «Книгу старійшин» і відправляються в інший вимір, Мейсі (Мадлен Манток) бореться з хорошими і поганими аспектами своєї демонічної сторони й зустрічає поранену відьму на ім'я Ебігейл (Поппі Дрейтон), якій потрібна допомога. Тим часом Меггі (Сара Джеффері) змагається з Джорданом (Джордан Доніка) за підвищення.

Серія «Careful What You Witch For» («Обережніше зі своїми відьомськими бажаннями»), режисером якої виступає Джина Ламар, вийде на екрани 26 жовтня за українським часом.

Рецензія на фільм «Захар Беркут»
Перший український кіноепік
11 жовтня 2019,  01:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повість Івана Франка «Захар Беркут» давно є наріжним каменем української літератури, присвяченій героїчній боротьбі українського народу за свою свободу і незалежність, яка наповнена символізмом і несе в собі заповіт для всіх майбутніх поколінь українців. Вперше її екранізували на початку 1970-х років, за часів Радянського Союзу, але фільм Леоніда Осики не пройшов випробування часом, і ви навряд чи його бачили. А ось другу екранізацію «Захара Беркута», яка виходить на екрани у 2019, навряд чи чекає подібна доля, оскільки вона була знята з справжнім голлівудським розмахом.

Читати далі...
8 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

У понеділок у мережі відбулася прем'єра нового кліпу української рок-групи Океан Ельзи на пісню «Перевал», яка увійде в саундтрек історичного фільму «Захар Беркут».

Кліп показує фрагменти нової історичної кінокартини україно-американського виробництва, яку зняли режисери Ахтем Сеітаблаєв і Джон Вінн, а також фронтмена групи Океан Ельзи Святослава Вакарчука, який співає про об'єднання українського народу і його боротьбу з силами зла на тлі величних скель.

Українська прем'єра фільму«Захар Беркут», де зіграють Роберт Патрік, Алекс МакНіколл, Рокі Майєрс і Поппі Дрейтон, відбудеться в четвер, 10 жовтня.

20 вересня 2019,  23:10 | Новини фільмів

Нарешті ми можемо побачити трейлер драматичної кінострічки Нарімана Алієва «Додому», яка в цьому році увійшла до конкурсної програми «Особливий погляд» Каннського кінофестивалю і отримала Гран-прі на Одеському кінофестивалі.

Фільм «Додому» розповість історію кримського татарина Мустафи (Ахтем Сеітаблаєв), у якого помирає первісток. Батько приїжджає до Києва, куди його два сини поїхали після анексії Криму, щоб повернути молодшого сина додому, а старшого поховати на батьківщині в Криму згідно з мусульманськими традиціями.

В український прокат драма «Додому», яка нещодавно була визнана кращим фільмом на міжнародному кінофестивалі в Бухаресті, вийде 7 листопада.

Раніше на цьому тижні був представлений епічний трейлер історичного бойовика «Захар Беркут», де Сеітаблаєв виступає в ролі режисера.

19 вересня 2019,  14:15 | Новини фільмів

«Це наша земля, ми — вільний народ!» Українська студія FILM.UA поділилася повноцінним трейлером свого масштабного проекту «Захар Беркут», заснованому на однойменній повісті Івана Франка.

Читати далі...
6 червня 2019,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свободі моя сутність. Щойно вийшов новий тизер-трейлер історичної картини «Захар Беркут», яку знімає українська кінокомпанія Kinorob за підтримки Держкіно України.

У 1223 році монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута (зірка фантастики «Термінатор 2: Судний день» Роберт Патрік) має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

Українська прем'єра фільму «Захар Беркут», над яким працюють режисери Ахтем Сейтаблаєв та Джон Вінн, відбудеться 10 жовтня.

10 грудня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня кінокомпанія Marvel Studios представила дебютний трейлер свого очікуваного блокбастера «Месники 4» та новий трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел». Разом з ними дивимося дубльовані трейлери фентезі «Артеміс Фаул», україно-американської картини «Захар Беркут» та фільму жахів «Брайтбьорн», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського екшену «Аквамен» і мультфільму «Ґрінч».

Читати далі...
5 грудня 2018,  12:02 | Оновлення

Творці історичного екшену «Захар Беркут», знятого за мотивами однойменної повісті Івана Франка, презентували в Україні перший тизер стрічки.

У роботі над «Захаром Беркутом» взяла участь велика міжнародна акторська команда з України, США, Великої Британії, Казахстану та Монголії. На широкому екрані глядачі побачать: Алекса МакНіколла (Максим Беркут), Роберта Патріка (Захар Беркут), Томмі Фленагана (Тугар Вовк) та інших.

В український прокат фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва, виробництва Kinorob та Cinema Day за підтримки Державного агентства України з питань кіно, вийде 10 жовтня 2019 року.