Новини фільмів про (2018)

22 січня 2020,  19:38 | Новини фільмів

«Хенде хох, русіш окупант!» Дивимося новий веселий трейлер українського неполіткоректного екшену «Наші котики» від режисера Володимира Тихого.

Події комедійного екшену «Наші котики» розгортаються в 2014 році в розпал гібридної війни Росії проти України. На Донбас в якості добровольців АТО відправляється весела команда в особах інженера, актора, футбольного тренера, продавця квітів і амбітної журналістки з позивними Пенальті, Грін, Літо, Професор і Оля, які повідомляє новий трейлер. У цієї п'ятірки немає ніякого бойового досвіду, зате у них є справжній патріотизм і нестримне бажання показати сепарам, де їхнє місце. Таким чином, несподівано для самих себе, вони стають причиною фіаско ворога.

Одного з сепарів тут грає зірка популярної комедії «Свінгери» Михайло Кукуюк, так що його персонажу не позаздриш. Українська прем'єра фільму «Наші котики» відбудеться через тиждень, 30 січня.

18 січня 2020,  16:54 | Новини фільмів

Наприкінці місяця на великі екрани виходить неполіткоректний комедійний екшен «Наші котики», який зняв український режисер Володимир Тихий.

Події нового фільму Тихого, де з'явиться зірка «Свінгерів» Михайло Кукуюк, розгортатимуться в 2014 році і покажуть «розпал гібридної війни Росії проти України». Його героями будуть інженер, актор, футбольний тренер, продавець квітів та амбітна журналістка, які відправляються в АТО добровольцями. У них відсутній найменший бойовий досвід, вони не знають, що задумало командування, але несподівано для всіх стають причиною фіаско ворога.

Дивіться також офіційний трейлер фільму «Наші котики». У кіно з 30 січня.

19 грудня 2018,  18:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний тизер-трейлер української комедії про любов і секс «Свінгери 2», в якій повернуться Оля Полякова і Даша Астаф'єва.

Офіційний синопсис, представлений разом з трейлером, повідомляє, що в сиквелі хітової комедії для дорослих «Свінгери» головний герой історії бізнесмен Ігор (Михайло Кукуюк) втрачає свою чоловічу силу, і його дружина Ілона (Оля Полякова) готова на все, щоб підняти йому потенцію. Рольові ігри, уроки тантричного сексу, ревнощі – нічого не дає потрібного результату. Виявляється, що завести Ігоря можуть тільки лайки в соціальних мережах...

Гуру тантричного сексу у фільмі втілить зірка комедій «DZIDZIO Контрабас» і «DZIDZIO Перший раз» Михайло Хома, відомий як просто Дзідзьо.

Прем'єра картини «Свінгери 2» відбудеться 1 березня 2019 року.

21 грудня 2017,  13:37 | Новини фільмів

Вийшов трейлер української секс-комедії «Свінгери», в якій зіграли відомі українські актори та зірки шоу-бізнесу Даша Астаф'єва, Оля Полякова, Михайло Кукуюк, Анна Саліванчук, Олексій Вертинський та В'ячеслав Довженко, якого зараз можна побачити в «Кіборгах».

«Свінгери» — це українська версія латвійського кінохіта 2016 року від продюсерів проекту «Світське життя з Катериною Осадчою». Всіх персонажів стрічки об'єднує бажання флірту з партнером на вечорі свінгу або з випадковим знайомим на балконі.

В кінотеатрах України фільм Андрейса Экіса вийде 1 січня 2018.

14 грудня 2017,  19:27 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

У рамках Зимового кіноринку відбулася гучна презентація першої української секс-комедії «Свінгери», зняту за підтримки канала «1+1». Фільм вийде у всеукраїнський кінопрокат з 1 січня 2018.

З цього приводу компанія F Films влаштувала закриту вечірку для представників кіноіндустрії та ЗМІ.

Читати далі...